Bobike

Het merk Bobike maakt een uitgebreide range aan kinderfietsstoeltjes (fietszitjes vóór en fietszitjes achter) en kinderfietshelmen. De Bobike ONE, de Bobike GO, de Bobike Mini, de Bobike Maxi, de Exclusive en de Classic zijn hiervan enkele bekende voorbeelden. Daarnaast produceert dit merk fietsaccessoires zoals windschermen, adapters en losse onderdelen voor stoeltjes en helmen.

Bobike is een meester in het vinden van een rustige vormgeving die past bij het degelijke en veilige karakter van de producten. Maar dan wél met de nodige creativiteit. Dat resulteert in 'simpelweg' mooie fietsstoeltjes en kinderhelmen, waarbij er altijd een speciale plaats is voor de kleur. Enerzijds is er een rijk pallet waaruit u uw keuze kunt maken, anderzijds komen al deze kleuren bij dit merk goed tot hun recht.


Bobike kinderfietshelm kopen

Pasvorm, comfort en montage
Weinig poespas, maar toch veel aandacht voor het design: zo zou je de Bobike fietsaccessoires goed kunnen typeren. In combinatie met genoemde veiligheid en solide materiaalgebruik dan welteverstaan. Samen met het gebruiksgemak, dat tot uiting komt in de details rondom pasvorm, dragen en bevestigen.

Altijd Bobike veiligheid op één
De filosofie van Bobike is duidelijk: het is fantastisch én gezond om de wereld te verkennen op de fiets. Om samen met uw kind avonturen te beleven, al dan niet met wind, regen of zon op het gezicht. Dat kunt u samen doen, of uw iets oudere zoon of dochter gaat al zelfstandig met de fiets op pad. In alle gevallen wil Bobike zorg dragen voor optimale bescherming. Kortom: veiligheid staat op één, met als goede nummer twee aandacht voor comfort voor de gebruiker en een - absoluut - sportief uiterlijk. 

Uniform op de fiets: met bijpassende kinderhelm, stoeltje en windscherm
De kinderfietshelmen en kinderstoeltjes van Bobike hebben, anders gezegd, een rustige look die recht toe recht aan is, maar ook stoer zijn (voor jongens) of fris stoer (meisjes). Het leuke van dit merk is ook dat veel kleuren en prints van de kinderfietshelmen perfect matchen met de bijpassende windschermpjes en de voor- en achter kinderzitjes. De fietsaccessoires van Bobike vormen zo veelal een uniform geheel.

Bobike fietsstoeltje met windscherm

Simply Safe Dutch Design | uit Nederland dus!
De kinderfietszitjes, kinderfietshelmen en andere fietsaccessoires van Bobike zijn van Nederlands ontwerp. De bijbehorende, nuchtere slogan van dit bedrijf heeft betrekking op hetgeen hiervoor beschreven is, en wel gericht op de internationale markt: 'Simply Safe Dutch Design'. Ofwel, geen overbodige tierlantijnen, wél design en veiligheid. 

Voorbeelden
Tot slot enkele voorbeelden van de productlijnen van Bobike. Denk bij de voorzitjes - die de Mini worden genoemd - aan de Bobike ONE Mini, de trendy Exclusive Mini en de Classic Mini. Deze voorstoeltjes van Bobike zijn er voor meisjes en jongens vanaf zo'n 9 maanden tot ongeveer 3 jaar oud. Ofwel, vanaf wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten tot en met een gewicht van zo'n 15 kg. De aangestipte Classic is overigens al ruim twintig jaar één van de bestverkochte kinderzitjes in ons land.

Het Bobike achterstoeltje: de Maxi
Wanneer uw kind te zwaar is geworden voor het voorzitje, of als een zusje of broertje voorop de plaats inneemt, dan komt het achterzitje in beeld: de Maxi. Daarbij biedt Bobike de keus uit onder andere de ONE Maxi, de Exclusive Maxi, de Exclusive Tour en de Classic Junior.

 

Bobike

 

Bobike fietshelmen voor kinderen
De leuke helmen voor meisjes en jongens van dit merk zijn voorzien van namen als de Bobike Plus, Bobike ONE, Bobike Go en Bobike Kids. Eigenschappen als reflectie, insectennetjes, verstelbare draairing en prettig zittende riempjes zijn veelal de standaard. Naast de helmen met rustig design maakt dit Nederlandse merk overigens ook helmen op basis van thematische prints, met meerdere kleuren en figuren.

Een Bobike product kopen: van nieuw tot klassieker
Op deze pagina staat het ruime assortiment van Bobike helmen, stoeltjes en accessoires. Het zijn producten met een opvallend goede verhouding tussen een stabiel hoge kwaliteit en de prijs. Het aanbod van Bobike wordt regelmatig vernieuwd, en verschijnt vaak als eerste op Fietsparadijs.com.

 

Lees meer
Filter uw productenBobike Voetsteunen 1110s
Deze Bobike voetsteunen - model 1110s - zijn te monteren op de achterbuis. Ideaal voor bij een kinderzitje achterop de fiets. Gemaakt van geanodiseerd staal, in te klappen en geschikt voor bijna elke fiets. De rubberen grip voorkomt wegglijden.
Bobike Junior Classic Urban Black
U kunt de Junior Classic Urban Black gebruiken als multifunctionele bagagedrager óf een comfortabel achterzitje voor uw kind in de leeftijd tot 10 jaar/35 kilo. Een slimme uitvinding dus!
Bobike A-Head Adapter Keep ahead
Met deze A-Head adapter kan een fietsstoeltje van Bobike ook op een fiets met Ahead balhoofdstel worden gemonteerd. Heeft uw fiets een verstelbare stuurpen? Deze blijft gewoon bruikbaar, net als het display of controller van een e-bike.
SALE Bobike ONE stuur met kussen
Bobike ONE stuur met kussen
Leuk accessoire voor bij het voorzitje Bobike ONE Mini. Uw kind kan onderweg op de fiets lekker ‘meesturen’ of een dutje doen.

€24,95 €22,95

Informatie
Bobike Mini Classic Urban Black
Dit Bobike Classic voorzitje in de kleur Urban Black is één van de klassiekers van Bobike en is al tijden populair. Een ideaal fietszitje voor tot 3 jaar/15 kilo.
Bobike Universele montagebeugel voor elke Bobike Mini
Als een Bobike Mini fietsstoeltje bestelt, krijgt u het montagemateriaal voor aan de stuurpen erbij. Maar u kunt deze montageset ook los bestellen. Handig als reserve of voor op een tweede fiets!
Bobike Voetsteunen 1119
Deze voetsteunen van Bobike - model 1119 - zijn universeel te gebruiken. U kunt ze monteren op de as. Gemaakt van geanodiseerd staal, inklapbaar en met goede grip dankzij stevig rubber.
Bobike Exclusive Mini Safari Chic
Dit prijswinnende fietszitje (Safari Chic) van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, luxe gordels, comfortabele zit en méér.
Bobike Voetbeschermplaten
Deze voetbeschermplaten (spaakafschermers) van Bobike passen bij de Maxi Classic en beschermen kindervoeten zodat deze niet tussen de spaken van het wiel komen.
Bobike Voetsteunen 1118
Deze voetsteunen van Bobike - model 1118 - zijn universeel te gebruiken. U kunt ze monteren op de as. Gemaakt van geanodiseerd staal, inklapbaar en met goede grip dankzij stevig rubber.
Bobike Kinderhelm ONE Bahama Blue xs
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze helm van Bobike iets voor u. Uitgevoerd in Bahama Blue, maat xs. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Bobike Exclusive Tour - Urban Black – bagagedrager BD
Dit prijswinnende fietsstoeltje 'Exclusive Tour' is stijlvol, veilig en comfortabel. Met Click & Go bevestiging voor op de bagagedrager, uniek gordelsysteem, geïntegreerd cijferslot en verstelbare hoofdsteun!
Pagina 1 van 7