Toeters en bellen - voor op de kinderfiets

Een kind voorop de fiets heeft veel te zien - maar raakt soms ook al weer snel uitgekeken. Met een toeter of toybar houdt u uw peuter echter wel even zoet. Fietsparadijs.com heeft een leuk aanbod aan - letterlijk - toeters en bellen, inclusief echte fietsbellen voor al wat grotere kinderen. Met echte kinderprints. Van stoer tot lief. Voor jongens en meisjes. Voor dreumessen en peuters. Keuze genoeg, om te navigeren, te toeteren, zogenaamd mee te helpen sturen, te fantaseren en met andere vormen van spel voor onderweg.

<TIP>: de designs van de verschillende toeters en fietsbellen, zijn ook terug te vinden in andere fietsaccessoires voor kinderen. Zie bijvoorbeeld de kinderhelmen van Kiddimoto. Zo maakt u een passend geheel voor uw zoon of dochter. Bestelt u overigens meerdere producten ineens, dan betaalt u slechts één keer de verzendkosten. Bovendien is een bestelling van meer dan 75 euro verzendkostenvrij.


 


Lees meer
Filter uw producten
Willex Fietsbel Kikker
Deze leuke fietsbel met vrolijke opdruk van Kikker doet goed zijn werk. Uw kind kan dus veilig op pad. De bel is netjes afgewerkt en is makkelijk te bevestigen.
Studio 100 Fietsbel K3 Roze
Echte K3-fans opgelet! Met deze roze bel wordt het een vrolijke boel op de kinderfiets. De meiden van K3 fietsen voortaan gezellig mee. Deze fietsbel is ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Studio 100 Fietsbel K3 Lichtblauw
Echte K3-fans opgelet! Met deze blauwe bel wordt het een vrolijke boel op de kinderfiets. De meiden van K3 fietsen voortaan gezellig mee. Deze fietsbel is ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Studio 100 Fietsbel K3 Blauw
Echte K3-fans opgelet! Met deze blauwe bel wordt het een vrolijke boel op de kinderfiets. De meiden van K3 fietsen voortaan gezellig mee. Deze fietsbel is ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Studio 100 Fietsbel Maya Geel
Een vrolijke gekleurde bel voor op de kinderfiets! Op deze gele bel staat een afbeelding van de onhandige soldaatmiertjes Eddy en Freddy. Er zijn ook bellen verkrijgbaar met een afbeelding van Maya de Bij.
Studio 100 Fietsbel Maya Wit
Een vrolijke bel voor op de kinderfiets! Deze witte bel heeft een afbeelding van Maya de Bij en is ook verkrijgbaar in het rood en geel.
Studio 100 Fietsbel Maya Rood
Een vrolijke bel voor op de kinderfiets! Deze rode bel heeft een afbeelding van Maya de Bij en is ook verkrijgbaar in het wit en geel.
Studio 100 Fietsbel Bumba Geel
Een vrolijke bel voor op de kinderfiets! Deze gele bel heeft een afbeelding van Bumba en is ook verkrijgbaar in het blauw en rood.
Studio 100 Fietsbel Bumba Rood
Een vrolijke bel voor op de kinderfiets! Deze rode bel heeft een afbeelding van Bumba en Bumbalu en is ook verkrijgbaar in het blauw en geel.
Studio 100 Fietsbel Bumba Blauw
Een vrolijke bel voor op de kinderfiets! Deze mooie blauwe bel heeft een afbeelding van Bumba en is ook verkrijgbaar in het rood en geel.
SALE Basil Fietsbel Stardust Nightshade
Basil Fietsbel Stardust Nightshade
Een bel waarmee het grotere kind goed uit de voeten kan. En verkeersdeelnemers die hij/zij tegenkomt, zich uit de voeten máken. De mooie vormgeving in de kindvriendelijke Stardust-lijn is verantwoordelijk voor het eerste, en de luide ring voor het tweede.

€12,95 €6,95

Informatie
Widek Fietsbel staal Jeans blauw
Een fietsbel hoeft niet gewoontjes te zijn. Dat bewijst Widek met deze jeansblauwe fietsbel van sterk staal. En het geluid? Niet te missen! Kortom: een mooie, goede en stoere fietsbel, voor een heel mooi prijsje!
Pagina 1 van 2