Toeters en bellen - voor op de kinderfiets

Een kind voorop de fiets heeft veel te zien - maar raakt soms ook al weer snel uitgekeken. Met een toeter of toybar houdt u uw peuter echter wel even zoet. Fietsparadijs.com heeft een leuk aanbod aan - letterlijk - toeters en bellen, inclusief echte fietsbellen voor al wat grotere kinderen. Met echte kinderprints. Van stoer tot lief. Voor jongens en meisjes. Voor dreumessen en peuters. Keuze genoeg, om te navigeren, te toeteren, zogenaamd mee te helpen sturen, te fantaseren en met andere vormen van spel voor onderweg.

<TIP>: de designs van de verschillende toeters en fietsbellen, zijn ook terug te vinden in andere fietsaccessoires voor kinderen. Zie bijvoorbeeld de kinderhelmen van Kiddimoto. Zo maakt u een passend geheel voor uw zoon of dochter. Bestelt u overigens meerdere producten ineens, dan betaalt u slechts één keer de verzendkosten. Bovendien is een bestelling van meer dan 75 euro verzendkostenvrij.


 


Lees meer
Filter uw producten
Willex Fietsbel Kikker
Deze leuke fietsbel met vrolijke opdruk van Kikker doet goed zijn werk. Uw kind kan dus veilig op pad. De bel is netjes afgewerkt en is makkelijk te bevestigen.
Widek Fietsbel Frozen Gelakt Paars
Deze fietsbel is wel heel bijzonder. De Frozen-princes Elsa reist namelijk gezellig mee! Eenvoudig te monteren. Met duidelijk en helder geluid.
Widek Fietsbel Frozen Gelakt Blauw
Deze fietsbel is wel heel bijzonder. De Frozen-sneeuwpop Olaf reist namelijk gezellig mee! Eenvoudig te monteren. Met duidelijk en helder geluid.
Widek Fietsbel Frozen Gelakt Wit
Deze fietsbel is wel heel bijzonder. De Frozen-zusjes Elsa en Anna reizen namelijk gezellig mee! Eenvoudig te monteren. Met duidelijk en helder geluid.
Widek Fietsbel Frozen Gelakt Turquoise
Deze fietsbel is wel heel bijzonder. De Frozen-zusjes Elsa en Anna reizen namelijk gezellig mee! Eenvoudig te monteren. Met duidelijk en helder geluid.
SALE Basil Fietsbel Stardust Nightshade - Retourgekomen
Basil Fietsbel Stardust Nightshade - Retourgekomen
Een bel waarmee het grotere kind goed uit de voeten kan. En verkeersdeelnemers die hij/zij tegenkomt, zich uit de voeten máken. De mooie vormgeving in de kindvriendelijke Stardust-lijn is verantwoordelijk voor het eerste, en de luide ring voor het tweede.

€12,95 €4,95

Informatie
Widek Fietsbel Cars 3 Gelakt Zwart
Stoere stalen fietsbel van Cars met een opdruk van Bliksem McQueen. Eenvoudig te monteren en met een duidelijk en helder geluid.
PexKids fietshandvat Broemmm met motorgeluid
Dit is nou zo'n ding dat uw zoon (of stoere dochter) een leven lang niet meer vergeet. Zo'n relatief simpel product met zóveel impact. Al op jonge leeftijd wegscheuren op de motor? Die werkelijkheid komt met dit fietshandvat wel héél dichtbij...
Widek Fietsbel Cars Gelakt Zwart
Cars = stoer. Welk kind wil nou niet Bliksem McQueen zien schitteren? Deze zwarte fietsbel met Cars-afbeelding is een ware aanwinst voor op de kinderfiets.
Widek Fietsbel Cars Gelakt Geel
Cars = stoer. Welk kind wil nou niet Bliksem McQueen zien schitteren? Deze gele fietsbel met Cars-afbeelding is een ware aanwinst voor op de kinderfiets.
Widek Fietsbel Winnie the Pooh Gelakt Blauw
Deze fietsbel is wel heel bijzonder. Winnie the Pooh of één van zijn vriendjes reist namelijk gezellig mee! De bel is eenvoudig te monteren en heeft een duidelijk en helder geluid.
Widek Fietsbel Winnie the Pooh Gelakt Geel
Deze fietsbel is wel heel bijzonder. Winnie the Pooh of één van zijn vriendjes reist namelijk gezellig mee! De bel is eenvoudig te monteren en heeft een duidelijk en helder geluid.
Pagina 1 van 4