Toeters en bellen - voor op de kinderfiets

Een kind voorop de fiets heeft veel te zien - maar raakt soms ook al weer snel uitgekeken. Met een toeter of toybar houdt u uw peuter echter wel even zoet. Fietsparadijs.com heeft een leuk aanbod aan - letterlijk - toeters en bellen, inclusief echte fietsbellen voor al wat grotere kinderen. Met echte kinderprints. Van stoer tot lief. Voor jongens en meisjes. Voor dreumessen en peuters. Keuze genoeg, om te navigeren, te toeteren, zogenaamd mee te helpen sturen, te fantaseren en met andere vormen van spel voor onderweg.

<TIP>: de designs van de verschillende toeters en fietsbellen, zijn ook terug te vinden in andere fietsaccessoires voor kinderen. Zie bijvoorbeeld de kinderhelmen van Kiddimoto. Zo maakt u een passend geheel voor uw zoon of dochter. Bestelt u overigens meerdere producten ineens, dan betaalt u slechts één keer de verzendkosten. Bovendien is een bestelling van meer dan 75 euro verzendkostenvrij.


 


Lees meer
Filter uw productenSALE Studio 100 Fietsbel Maya Geel
Studio 100 Fietsbel Maya Geel
Een vrolijke gekleurde bel voor op de kinderfiets! Op deze gele bel staat een afbeelding van de onhandige soldaatmiertjes Eddy en Freddy. Er zijn ook bellen verkrijgbaar met een afbeelding van Maya de Bij.

€5,95 €4,95

Informatie
Willex Fietsbel Kikker
Deze leuke fietsbel met vrolijke opdruk van Kikker doet goed zijn werk. Uw kind kan dus veilig op pad. De bel is netjes afgewerkt en is makkelijk te bevestigen.
Studio 100 Fietsbel K3 Lichtblauw
Echte K3-fans opgelet! Met deze blauwe bel wordt het een vrolijke boel op de kinderfiets. De meiden van K3 fietsen voortaan gezellig mee. Deze fietsbel is ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Studio 100 Fietsbel Maya Wit
Een vrolijke bel voor op de kinderfiets! Deze witte bel heeft een afbeelding van Maya de Bij en is ook verkrijgbaar in het rood en geel.
Studio 100 Fietsbel Maya Rood
Een vrolijke bel voor op de kinderfiets! Deze rode bel heeft een afbeelding van Maya de Bij en is ook verkrijgbaar in het wit en geel.
Widek Fietsbel staal Jeans blauw
Een fietsbel hoeft niet gewoontjes te zijn. Dat bewijst Widek met deze jeansblauwe fietsbel van sterk staal. En het geluid? Niet te missen! Kortom: een mooie, goede en stoere fietsbel, voor een heel mooi prijsje!
Urban Proof Fietsbel Retro Camouflage 6 CM
Deze hippe Retro fietsbel van Urban Proof zorgt ervoor dat u gehoord wordt op de fiets. De fietsbel is uitgevoerd in een camouflagepatroon, in de kleuren groen, grijs en zwart.
SALE Kiddimoto Kinderfietsbel Ding Dong Large Union Jack
Kiddimoto Kinderfietsbel Ding Dong Large Union Jack
Een gave fietsbel met stoere Union Jack-print. Ding dong, daar komt uw kind aan! De bel is van sterke kwaliteit met een luid geluid.

€12,95 €9,95

Informatie
Urban Proof Fietsbel Ding Dong 6 CM Blauw/Groen
Deze hippe ding-dong fietsbel van Urban Proof zorgt ervoor dat u gehoord wordt op de fiets. De fietsbel is uitgevoerd in de kleuren blauw en groen.
Widek Fietsbel Ding-Dong Jeans donkerblauw
Ding-dong! Uw Widek Ding-Dong fietsbel klinkt luid en duidelijk. Deze fietsbel in stoere jeans-uitvoering is een hippe aanwinst voor uw fiets.
Widek Fietsbel Ding-Dong Jeans lichtblauw
Ding-dong! Uw Widek Ding-Dong fietsbel klinkt luid en duidelijk. Deze fietsbel in stoere jeans-uitvoering is een hippe aanwinst voor uw fiets.
Pagina 1 van 1