Fietskrat wit

Op zoek naar een wit fietskrat? U vindt ze in onderstaand overzicht handig bij elkaar. Witte fietskratten zijn ideaal voor op uw transportfiets. Wit is fris, hip en trendy en spreekt zowel volwassenen als kinderen aan. U vindt op Fietsparadijs.com witte fietskratten in verschillende formaten. 

Naast dat er tegenwoordig fietskratten in de meest uiteenlopende, felle kleuren verkocht worden, blijven ook de klassieke kleuren populair. Zwarte en witte fietskratten ziet u bijvoorbeeld nog steeds veel in het staartbeeld. Een fietskrat in een klassieke kleur is eigenlijk altijd goed. Het leuke van wit is dat het zo'n frisse kleur is. Bovendien past wit goed bij elke kleur fiets. Dit maakt een wit fietskrat extra aantrekkelijk. 

Witte fietskratten van kunststof
Onze witte fietskratten zijn gemaakt van kunststof. Kunststof heeft vele pluspunten. Het is stevig maar tegelijkertijd lekker licht. Met een kunststof krat voorop uw fiets is het dus prettig manoeuvreren. Een ander voordeel van kunststof is dat het gemakkelijk schoon te houden is.

Witte fietskratten in verschillende formaten
Een fietskrat in de kleur wit is verkrijgbaar in verschillende formaten. We verkopen op Fietsparadijs.com grote exemplaren, voor wie lekker veel mee wil kunnen nemen, maar hebben ook kleinere, compactere modellen in het assortiment. Deze zijn bijvoorbeeld ook erg geschikt voor op de kinderfiets. U bevestigt onze witte fietskratten gemakkelijk op uw voordrager door middel van de (meegeleverde) tiewraps.

 

Lees meer
Filter uw producten
Basil Fietskrat Klein Wit 25L
Een zachte prijs, een sterke kunststof fietskrat. Trendy, in 't wit en van een kleiner formaat, maar toch goed voor 25 liter aan spullen. Deze populaire Basil fietskrat, eenvoudig aan de voordrager te bevestigen, is er onder meer in deze variant.
Lastpak Fietskrat Kunststof Wit M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur wit heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
SALE Kerri Fietskrat Wit 40L
Kerri Fietskrat Wit 40L
Een hip, solide fietskrat van een flink formaat. En van een solide fietskrattenmerk: deze Kerri krat (wit) biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
Urban Proof Fietskrat 30L White
Helder wit. Heerlijk lichtgewicht. Een fijn aantal liters: 30. Een compact formaat. Goed vast te pakken via de open grepen. Past op voordrager én achterop. Is nu hiermee dit Urban Proof fietskrat goed samengevat? Nou, zie in elk geval óók de prijs!
Kerri Fietskrat Klein Wit 27L
Dit vlotte Kerri fietskrat van 27 liter is geschikt voor op zowel de kinderfiets als een fiets voor volwassenen. Kan op de grote fiets óók achterop. Gemakkelijk te bevestigen.
Kerri Fietskrat Middel Wit 32L
Een mooi, stevig krat met 32 liter inhoud in de hippe kleur wit; dat is deze Kerri. Gemakkelijk te monteren via de meegeleverde tiewraps.
Basil Fietskrat Groot Wit 50L
Een hip, riant fietskrat om lekker veel spullen mee te kunnen nemen. De Basil fietskrat van 50 liter, zoals deze in het wit, biedt veel mogelijkheden. Gemaakt van sterk kunststof en toch... voor een lage prijs! Keuze uit meerdere varianten.
Pagina 1 van 1