Fietskrat wit

Op zoek naar een wit fietskrat? U vindt ze in onderstaand overzicht handig bij elkaar. Witte fietskratten zijn ideaal voor op uw transportfiets. Wit is fris, hip en trendy en spreekt zowel volwassenen als kinderen aan. U vindt op Fietsparadijs.com witte fietskratten in verschillende formaten. 

Naast dat er tegenwoordig fietskratten in de meest uiteenlopende, felle kleuren verkocht worden, blijven ook de klassieke kleuren populair. Zwarte en witte fietskratten ziet u bijvoorbeeld nog steeds veel in het staartbeeld. Een fietskrat in een klassieke kleur is eigenlijk altijd goed. Het leuke van wit is dat het zo'n frisse kleur is. Bovendien past wit goed bij elke kleur fiets. Dit maakt een wit fietskrat extra aantrekkelijk. 

Witte fietskratten van kunststof
Onze witte fietskratten zijn gemaakt van kunststof. Kunststof heeft vele pluspunten. Het is stevig maar tegelijkertijd lekker licht. Met een kunststof krat voorop uw fiets is het dus prettig manoeuvreren. Een ander voordeel van kunststof is dat het gemakkelijk schoon te houden is.

Witte fietskratten in verschillende formaten
Een fietskrat in de kleur wit is verkrijgbaar in verschillende formaten. We verkopen op Fietsparadijs.com grote exemplaren, voor wie lekker veel mee wil kunnen nemen, maar hebben ook kleinere, compactere modellen in het assortiment. Deze zijn bijvoorbeeld ook erg geschikt voor op de kinderfiets. U bevestigt onze witte fietskratten gemakkelijk op uw voordrager door middel van de (meegeleverde) tiewraps.

 

Lees meer
Filter uw producten


Lastpak Fietskrat Kunststof Wit M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur wit heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Basil Fietskrat Crate M 29,5L Bright White MIK/RT
Deze witte Crate M van gerecycled kunststof kan zó op de drager van uw fiets. De stevige krat met 29,5 liter inhoud is ook geschikt voor bevestiging met MIK en Racktime!
Basil Fietskrat Crate S 17,5L Bright White MIK/RT
Deze witte Crate S van gerecycled kunststof kan zó op de voordrager van uw fiets. De voordelige krat met 17,5 liter inhoud is ook geschikt voor MIK en Racktime!
Pagina 1 van 1