Urban Iki Styling accessoires

Zélf een fietsstoeltje van het merk Urban Iki stylen? Dat... kan! Zie daarvoor de Urban Iki stylingsets; ze zijn er voor zowel het voorzitje als het achterzitje van dit merk. Zo treft u hier de verschillende, typische Urban Iki kleuren: voornamelijk wat zachter, pastel-achtig. Het zijn kleuren van een merk dat op een Japanse leest is geschoeid.

Een veilig fietsstoeltje is het allerbelangrijkst. Maar een mooi fietsstoeltje hebben is het allerleukst. Zowel ouder als kind kan daarvan genieten. En andere fietsers en wegbewandelaars eveneens! Wellicht brengt u ze daarmee vanzelf op een idee...

Bepaal zelf hoe het Urban Iki fietsstoeltje eruit komt te zien

Style zelf het nieuwe fietsstoeltje van Urban Iki. De fietsstoeltjes van dit merk zijn al verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, en met de stylingsets maakt u het fietszitje nog persoonlijker! De styling sets bevatten zachte schouder paddings, voetbandjes en een comfortabel zacht en waterdicht kussen.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


Urban Iki Stylingset Voorzitje Aotake Light Blue
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Aotake Light Blue .
Urban Iki Stylingset Achterzitje Kurumi Brown
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Kurumi Brown.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Aotake Mint Blue
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Aotake Mint Blue.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Sakura Pink
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Sakura Pink.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Kinako Beige
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Kinako Beige.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Fuji Blue
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Fuji Blue.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Shinju White
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Shinju White.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Sango Peach
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Sango Peach.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Seat Fuji Blue
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Fuji Blue.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Sango Peach
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Sango Peach.
Urban Iki Stylingset Voorzitje Bincho Black
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki voorzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Bincho Black.
Urban Iki Stylingset Achterzitje Shinju White
Een uniek fietsstoeltje? Het kan! Maak uw Urban Iki achterzitje helemaal naar eigen smaak met de stylingset, zoals deze in het Shinju White.
Pagina 1 van 2