Thule

Thule fietstassen: echt een expertise

Noem de naam - Thule - en bewust of onbewust associeert iedereen het met 'kwaliteit'. Thule fietstassen - uit Zweden - behoren immers tot het hoogste segment. Een Thule fietstas is stijlvol, gemaakt van topmateriaal, heeft uitgekiende eigenschappen als het gaat om 'waterdicht' én veel oog voor functionaliteit.

Ook de term 'sportief' is van toepassing op Thule enkele fietstassen, dubbele fietstassen en stuurtassen. Een fietser die zijn of haar spullen vervoert met een Thule tas, houdt van mooi én praktisch nut tegelijk. Bijvoorbeeld voor tijdens mooie tochten, of sterker nog: avonturen. Of gewoon voor de sportieve rit van werk, club of waar dan ook op weg naar huis - en natuurlijk vice versa weer de andere dag.


Thule maakt fietsritten makkelijker

Een fietsrit wordt letterlijk gemakkelijker met één van de Thule fietstassen. U ziet het hier op Fietsparadijs.com: ze zien er fris uit, in heldere tinten groen, geel, blauw en rood, en zelfs de zwarte uitvoeringen ogen opgewekt en gezond. Maar ook de minder zichtbare eigenschappen aan buiten- en binnenkant dragen bij aan een prettige tocht op de fiets.

Thule & waterdicht
De grote mate waarin de tassen van Thule bestand zijn tegen weer en wind, vocht en water is hiervan een goed voorbeeld. Hieraan draagt veelal de rolsluiting bij, waardoorheen geen druppel regen kans meer krijgt. Afhankelijk van de tas is ook het materiaal stofvrij tot aan geheel spuitwaterdicht. Thule maakt hiervoor onder andere gebruik van sterk, PVC-vrij, TPU-gecoat nylon en van gelaste naden.

Veelzijdige opbergvakken
Een ander voorbeeld zijn de veelzijdige opbergvakken die op slimme plaatsen zijn aangebracht. Daarbij is rekening gehouden met de wens van velen om hun verschillende soorten spullen onderweg niet alleen goed geordend te kunnen meenemen, maar ook gemakkelijk voor het grijpen te kunnen hebben.

'Professionele' fietstassen
Fietstassen van Thule zijn feitelijk professionele fietstassen. Zoals gezegd geschikt voor kleinere ritten, maar zeker óók voor flinke toertochten. En omdat al fietsende géén sprake mag zijn van getril en andere ergernissen, is er extra aandacht besteed aan de bevestigingsmethoden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een clipsysteem met slimme haakjes, in combinatie met een lagere magneetbevestiging. Zo'n manier van monteren van een Thule tas draagt bovendien bij aan veilig fietsen.

 

Thule fietstassen

 

Fietstassen & details
Waar van toepassing is er zelfs een inklapbaar bevestigingssysteem voor wanneer u de tas eens los meedraagt via de ingebouwde handgreep of afneembare schouderriemen, zoals tijdens het boodschappen doen. Ook andere details tonen de professionaliteit van het ontwikkel- en productieproces. Neem de enkelvoudige klikgesp in plaats van twee: dat scheelt weer een vaak terugkerende handeling.

Thule & veiligheid
Wat betreft de veiligheid: veel Thule fietstassen hebben ruime reflectie. De reflecterende accenten zijn veelal speels en luchtig verspreid over de tas; een extra touch als het gaat om design en vrolijkheid. Ook hebben meerdere van de Thule tassen transparante buitenvakken voor de verlichting en aparte lusjes voor een ledlampje.


"De basis van Thule ligt in Zweden; dat betekent al gauw aandacht voor kwaliteit, degelijkheid en wat mooi is"

 

In het kort: méér over het bedrijf en de missie van Thule
Als gezegd ligt de basis van Thule in Zweden. Dat betekent al gauw: aandacht voor kwaliteit, degelijkheid en voor wat mooi is. Zeker bij Thule Group, in dit Scandinavische land opgericht in 1942. Een organisatie met een duidelijke missie en roeping.

Passie & actief buitenleven
Thule Group wil u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie brengen. Het bedrijf bestaat uit een internationale groep mensen die zich inzetten voor actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen.

Fietstassen van Thule

Met uw fie
tstas van Thule middenin stad en/of natuur
Het gaat Thule om het vervoer van alles wat u dierbaar is. Veilig, gemakkelijk en in stijl. Zo kunt u het beste invulling geven aan uw actieve leven, samen met familie en vrienden. In de stad of in de prachtige natuur. Wie daarin volop kan vertoeven met de juiste equipment, vindt gezondheid en geluk.

Fietstassen van Thule: het hoogste segment
Het grootste merk van de Thule Group, gevestigd in Malmö, is Thule. Op Fietsparadijs.com vindt u fietstassen en toebehoren van Thule, dus dubbele fietstassen, enkele fietstassen, stuurtassen evenals bijgaande fietstassen-accessoires. Uit het allerhoogste fietstassen-segment. Van de Pack ’n Pedal Tote en de Shield Handlebar Bag tot aan de Pack 'n Pedal Commuter Pannier met ingebouwde laptophoes.

 

Lees meer
Filter uw producten


Thule Fietsrugzak Pack 'n Pedal Commuter Backpack 24L Zwart
Een multifunctionele, waterdichte rugtas van Thule. Met verschillende opbergmogelijkheden voor o.a. uw helm, IPad en15 inch laptop. Inclusief gevoerd rugpaneel, regenhoes en pletbestendig SaveZone-vak voor uw kwestbare spullen.

€149,95

Informatie
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Tote 26,5L Rood
De Pack 'n Pedal Tote is een ideale combinatie van fietstas en draagtas, ontworpen door kwaliteitsmerk Thule. Met brede opening voor grotere spullen. Deze rode stadsfietstas is voorzien van comfortabele greep en schouderriem.
Thule Stuurtas Shield Handlebar Bag 10L
Deze Thule stuurtas is de perfecte metgezel tijdens uw dagelijkse of lange fietsreis. Met deze multifunctionele, waterbestendige tas heeft u uw telefoon, kaart en spullen altijd binnen handbereik. Met bevestigingspunt voor fietsverlichting.
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Small Adventure Touring Pannier 15,5 L Zwart
Bent u een avonturier op de fiets? Dan is deze lichte, duurzame en waterbestendige fietstas met 15,5 liter aan inhoud iets voor u. De tas is van hoge kwaliteit, gemakkelijk te bevestigen en ook los met u mee te dragen.
Thule Tour Rack - bagagedrager voor vóórop en achterop
De Thule Tour Rack bagagedrager is een ingenieus en modern systeem waaraan u uw Thule fietstas kunt bevestigen. De bagagedrager kan zowel voor- als achterop uw fiets gebruikt worden. En ook met een zware lading fietst u veilig en comfortabel.
Thule Dubbele fietstas Shield Pannier L 48L Zwart
Uw spullen blijven droog én stofvrij in deze multifunctionele, dubbele fietstas van het topmerk Thule. Deze Shield Pannier heeft een rolsluiting, praktische binnenvakken, handige bevestiging, diverse draagopties én reflectie. Maat L.

€139,95

Informatie
Thule Dubbele fietstas Shield Pannier Large 50L Blauw
Zorgvuldig op de inhoud van uw fietstas? Uw fietsbagage blijft droog én stofvrij met deze multifunctionele, dubbele fietstas van topmerk Thule. Met rolsluiting, geordende binnenvakken, slimme bevestiging, diverse draagopties én perfecte reflectie.

€139,95

Informatie
Thule Bevestiging 12 mm Blade Helix Hooks
De PnP 12 mm Blade Helix Hooks is in feite een simpele, kleine adapter van Thule. Bestemd voor het verstelbare bevestigingssysteem van de dubbele fietstas Shield Pannier, wanneer de buis van uw bagagedrager een diameter heeft van 12 millimeter.
SALE Thule Smartphone Bike Mount
Thule Smartphone Bike Mount
Altijd mobiel met de Smartphone Bike Mount van Thule. Klik uw mobiele telefoon in de houder en u heeft tijdens het fietsen direct toegang tot uw apps, muziek of fietsnavigatie!

€44,95 €34,95

Informatie
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Large Adventure Touring Pannier 27 L Geel - Zinnia
Bent u een avonturier op de fiets? Dan is deze lichte, duurzame en waterbestendige fietstas met 27 liter inhoud iets voor u. De Pack 'n Pedal Large Adventure Touring Pannier is van hoge kwaliteit, gemakkelijk te bevestigen en ook los met u mee te dragen.

€119,95

Informatie
Thule Dubbele fietstas Shield Pannier L 48L Blauw
Uw spullen blijven droog én stofvrij in deze multifunctionele, dubbele fietstas van het topmerk Thule. Deze Shield Pannier heeft een rolsluiting, praktische binnenvakken, handige bevestiging, diverse draagopties én reflectie. Maat L.

€119,95

Informatie
Thule Enkele fietstas Shield Pannier Medium 17L Zwart
Zorgvuldig op de inhoud in uw fietstas? Uw fietsbagage blijft droog én stofvrij met deze multifunctionele, enkele fietstas van topmerk Thule. Met rolsluiting, geordende binnenvakken, laptopsleeve, slimme bevestiging, diverse draagopties én reflectie.
Pagina 1 van 4