Fietsstoeltje junior - voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud

Ook kinderen van 6 jaar en ouder willen vaak nog bij papa of mama achterop mee kunnen op de fiets. Kinderen van deze leeftijd passen echter niet meer in een ‘gewoon’ achterstoeltje. Speciaal voor 6- tot 10-jarigen zijn daarom de zogenaamde junior fietszitjes ontwikkeld. U vindt onze junior fietszitjes (van topmerken als Qibbel, Bobike en Yepp) handig bij elkaar in onderstaand overzicht.

Junior fietszitjes bevestigt u eenvoudig op de achterdrager van uw fiets. Het verschilt per merk hoe u een junior fietsstoeltje op de bagagedrager dient te monteren. Meestal wordt het zitje geleverd met een soort adapter die u permanent op uw bagagedrager bevestigt. Vervolgens is het zitje hierop te klikken of te klemmen. Op deze manier kunt u ook gemakkelijk het zitje weer afnemen als u dat wilt.

Fietszitjes met een strak design en oog voor veiligheid
De junior fietszitjes zijn qua design rustig gehouden. De stoeltjes zijn vaak uitgevoerd in het zwart, grijs of bruin, zodat ze qua kleur makkelijk te matchen zijn met uw fiets. Uiteraard doet het basic design niets af aan het zitcomfort en de veiligheid. Zo zijn de zitjes voorzien van (of uit te breiden met) een gordel en/of voetsteuntjes.

Zoekt u een alternatief voor een fietszitje? U kunt ook kiezen voor één van onze Zadels op Stang óf één van onze fietskussentjes!

 

Lees meer
Filter uw producten
Urban Iki Junior Fietszitje Bincho Black/Kurumi Brown - zonder montagekader
Dit fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, en zonder montagekader.
Urban Iki Junior Fietszitje Bincho Black - inclusief montagekader
Dit fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, en inclusief montagekader.
Urban Iki Junior Fietszitje Bincho Black - zonder montagekader
Dit zwarte fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, en zonder montagekader.
Urban Iki Rear seat Koge Brown - Bincho Black
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Koge Brown met Bincho Black combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Qibbel 6+ Junior Seat compleet - Zwart
Dit achterzitje van Qibbel is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar en kan 35 kilo lichaamsgewicht aan. Compleet pakket met onder meer een veiligheidsgordel en verstelbare en inklapbare voetsteunen. Makkelijk schoon te houden.
Qibbel 6+ Junior Seat compleet - Zwart/Bruin
Dit Junior achterzitje van Qibbel is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar, of tot een gewicht van 35 kilo. Compleet pakket met onder meer een veiligheidsgordel en inklapbare voetsteunen.
Qibbel Voetsteunen voor bij 6+ Junior Seat
Deze voetsteunen horen bij het 6+ Junior Seat fietsstoeltje. De voetsteunen zijn ook los verkrijgbaar. Inklapbaar en stevig, voor een prettige zit. Handig om extra te hebben, voor bijvoorbeeld op een andere fiets.
Urban Iki Front seat Chigusa Green - Bincho Black
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze chigusa groen en bincho zwart, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go.
Urban Iki Junior Fietszitje Bincho Black/Kurumi Brown - inclusief montagekader
Dit fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, en inclusief montagekader.
Urban Iki Rear seat Inaho Beige - Bincho Black
Dit achterzitje voor op de drager is verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. De Urban Iki is veilig en biedt de perfecte combinatie van Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Dit fraaie fietszitje biedt bovendien veel zitcomfort.
Qibbel Gordel voor 6+ Junior Seat
Deze gordel zit standaard bij het 6+ Junior Seat-pakket. De veiligheidsgordel is ook los leverbaar. Heupgordel met veilige klikgesp en driepuntssluiting.
Qibbel 6+ Junior Seat compleet - Blauw/Bruin
Dit achterzitje van Qibbel is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar en kan 35 kilo lichaamsgewicht aan. Compleet pakket met onder meer een veiligheidsgordel en verstelbare en inklapbare voetsteunen. Makkelijk schoon te houden.
Pagina 1 van 2