Kinderfietstas

Behalve fietstassen voor volwassenen heeft Fietsparadijs.com ook mooie kinderfietstassen. Jongens en meisjes kunnen hun hart ophalen met een volwassen fietstas. 'Volwassen', want onze A-merk fietstassen voor kinderen evenaren de kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling van de grotere fietstassen. Voor honderd procent. Daarnaast verkopen we hier ook de kinderfietstassen voor de allerkleinsten; dus met een vrolijke en kleurrijke touch!

Uw zoon of dochter zal er blij mee zijn. Een kinderfietstas met uitstraling is één, maar de praktische voordelen die het ook kinderen biedt, is een belangrijk ander voordeel. Overigens zijn er ook volwassenen die kiezen voor een 'kinderfietstas'. Vanwege het duidelijke maatje kleiner. Immers en zoals gezegd: behalve het extra compacte formaat is het in veel gevallen gewoon een complete, echte fietstas. Mooi, stevig en solide, met veel opbergmogelijkheden.

Totale inhoud tot 25 liter / 15 liter
De kinderfietstassen in deze shop hebben een totale inhoud tot ongeveer 25 liter waar het gaat om een dubbele fietstas, en tot ongeveer 15 liter bij een pakaftas of enkele fietstas. Daarnaast tonen we op deze pagina's fietstassen voor de allerjongste jeugd. Voor jongens en meisjes zogezegd. Dat zijn de nog wat kleinere varianten, veelal met een aanlokkelijke kleur of print.

Fietstassen voor een kinderfiets. Waar kopen?

Zoekt u een fietstas voor een kinderfiets? Onze fietstassen voor kinderen staan qua kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling gelijk aan de grote fietstassen. Ze zijn veelal afkomstig van dezelfde producenten en gefabriceerd van hetzelfde materiaal. De Beck mini is zo'n voorbeeld van een kleine fietstas die ook populair is onder volwassenen. Snel verder kijken? De diverse modellen, designs, kleuren en prints zorgen hier alvast voor een rijk palet! Daarnaast vindt u hier de tasjes voor op de fiets van de allerkleinsten. Ook die zijn er in vele soorten (van achtertas tot stuurtas) en trekken vast en zeker de aandacht...

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

 

Lees meer
Filter uw producten

FastRider Dubbele kinderfietstas Nyla Kids Flourish Roze
Deze leuke dubbele kinderfietstas Nyla Kids van FastRider heeft een speelse bloemenprint en is waterafstotend. De roze fietstas is een aanwinst voor elke meisjesfiets!
Basil Kinderfietstas Stardust Double bag Nightshade
De kinderfietstas Stardust Double bag Nightshade is een stoere, dubbele fietstas voor jongens en meisjes. Stevig, waterafstotend en een plaatje om te zien.
Beck Dubbele fietstas Mini Bisonyl Pink
Deze kleurrijke Mini Pink is de kleinste fietstas in de Beck-collectie en is erg geschikt voor kinderen. De tas is gemaakt van bisonyl, met canvas flap en heeft een inhoud van 25 liter. Hij is waterafstotend, heeft harde binnenplaten en reflectie.
Beck Dubbele fietstas Small Flowers 35L
Deze dubbele fietstas van Beck heeft een vrolijke bloemenprint op de klep. De tas heeft een inhoud van 35 liter, is waterafstotend en voorzien van een reflecterend logo.
SALE Beck Dubbele fietstas Small Leopard White
Beck Dubbele fietstas Small Leopard White
Deze dubbele fietstas van Beck heeft een hippe luipaardprint op de klep. De tas heeft een inhoud van 35 liter, is waterafstotend en voorzien van een reflecterend logo.

€49,95 €40,95

Informatie
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Paardenvriend
Is uw kind een paardenliefhebber? Dan maakt deze leuke dubbele fietstas de fiets van uw kind helemaal compleet. Deze mini tas is met 2 klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Beck Dubbele fietstas Mini Drippy 25L
Deze fietstas met een patroon van verfspetters heeft een inhoud van 25 liter en bestaat uit een body van bisonyl. De tas is water- en vuilafstotend en voorzien van harde binnenplaten en reflecterend Beck-logo.
SALE Beck Dubbele fietstas Small Panthar 35L
Beck Dubbele fietstas Small Panthar 35L
Deze dubbele fietstas van Beck heeft een hippe panterprint op de klep. De tas heeft een inhoud van 35 liter, is waterafstotend en voorzien van een reflecterend logo.

€49,95 €40,95

Informatie
Basil Kinderfietstas Stardust backpack Nightshade
De kinderfietstas Stardust Double bag Nightshade is een stoere rugzak/pakaftas voor jongens en meisjes. Stevig, waterafstotend en een plaatje om te zien. 8L inhoud.
Beck Dubbele fietstas Small Paws 35L
Deze dubbele fietstas van Beck heeft een leuke print op de klep. De tas heeft een inhoud van 35 liter, is waterafstotend en voorzien van een reflecterend logo.
Kinderfietstas Dubbele Fietstas Lillebi
Deze leuke dubbele fietstas van Lillebi maakt de fiets van uw kind helemaal compleet. De tas is met twee klittenbandjes makkelijk te monteren op de fiets en biedt ruimte voor 6,5 liter aan spullen.
Beck Dubbele fietstas Small Tiger
Deze dubbele fietstas van Beck heeft een kunstzinnige print van een tijger op de klep. De tas heeft een inhoud van 35 liter, is waterafstotend en voorzien van een reflecterend logo.
Pagina 1 van 4