Fietsmanden van staal

Naast onze rieten fietsmanden voor op de voordrager of aan het stuur hebben we ook stalen fietsmanden in het assortiment. Deze zijn door middel van een handig systeem aan uw stuur te bevestigen. U heeft voor deze manden dus geen transportfiets met voordrager nodig.

Waarom kiezen voor een stalen fietsmand?
Er zijn een aantal redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een stalen fietsmand. De eerste werd al even aangestipt: ze zijn snel en eenvoudig aan het stuur van uw fiets te bevestigen. Geen ingewikkeld gedoe met riempjes, maar een handig kliksysteem wat de mand gemakkelijk te bevestigen én af te halen valt.

Basil Basimply Fietsmand

Stalen fietsmanden zijn eenvoudig af te nemen wanneer u op de plaats van bestemming bent aangekomen. Dit in tegenstelling tot manden die op een voordrager bevestigd zijn. Deze zitten vast door middel van bijvoorbeeld tiewraps. Een stalen fietsmand is ideaal als u geregeld even op de fiets de stad ingaat of een boodschapje gaat doen. U draag de mand namelijk ook los van de fiets gemakkelijk met u mee aan het daarvoor bestemde handvat.

Metalen fietsmanden zijn stevig en hip
Daarnaast zijn metalen fietsmanden licht van gewicht maar toch stevig. Zodoende kunt u er met een gerust hart uw spullen in vervoeren én wordt tijdens het fietsen het sturen niet bemoeilijkt. Bovendien oogt een stalen fietsmand stoer en hip, wat het een aantrekkelijk accessoire maakt voor op de fiets. Stalen fietsmanden zijn doorgaans in meerder kleuren te verkrijgen en voorzien van een speciale coating die roest tegengaat. U kunt een stalen fietsmand dus in allerlei verschillende weertypes gebruiken.

Bekijk stalen fietsmanden op Fietsparadijs.com
In onze gespecialiseerde fietsenwebshop hebben we een speciale categorie met stalen fietsmanden gecreëerd. Hier vindt u alle stalen fietsmanden die we aanbieden handig bij elkaar. Zo kunt u gemakkelijk vergelijken op bijvoorbeeld prijs en kleur en zo de mand uitzoeken die u het meeste aanspreekt.

Twijfelt u over de aanschaf van een fietsmand maar wilt u wel iets aan uw stuur om spullen in te vervoeren? Overweeg dan eens een stuurtas. Stuurfietstassen zijn iets kleiner en compacter dan fietsmanden. Bovendien zijn ze afsluitbaar. Maar ga je voor het kopen van een fietsmand van staal? Kijk dan eens hier!

 

Lees meer
Filter uw producten
Wicked Fietsmand Staal Quick Release Zwart
Deze stevige, stalen fietsmand is gemakkelijk via de twee haken aan uw stuur te hangen. De haken zijn afneembaar zodat de mand prettig mee te dragen is. 22 liter inhoud.
Basil Class Fietsmand Voor Schooltas (Achter)
Vervoer je schooltas handig en veilig achterop de fiets met deze Basil Class fietsmand. Met afneembare band om de tas vast te zetten en reflectie rondom. Inclusief bevestigingsmateriaal.
Cortina Fietsmand Manchester Multimand AVS Zwart
Een moderne zwarte fietsmand van het merk Cortina. De multifunctionele mand heeft een AVS kliksysteem en kan ook gebruikt worden als hondenmand.
KLICKfix Fietsmand Ovaal Zwart 16L
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor voorop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel en wordt geleverd met een KLICKfix adapterplaat.
Basil Fietsmand Bremen Alu KF Nordlicht - Zwart
Een fraaie matzwarte afneembare mand van aluminium voor voorop de fiets. Deze fietsmand heeft een soft grip hengsel, led-verlichting en een voorgemonteerde KLICkfix adapterplaat.
Basil Fietsmand Bremen Alu KF - Zwart
Deze fraaie, matzwarte afneembare fietsmand van aluminium is geschikt voor voorop de fiets. De fietsmand heeft een soft- grip hengsel en is voorzien van een voorgemonteerde KLICkfix adapterplaat.
Wicked Fietsmand Staal Quick Release Wit
Deze stevige, stalen fietsmand is gemakkelijk via de twee haken aan uw stuur te hangen. De haken zijn afneembaar zodat de mand prettig mee te dragen is. 22 liter inhoud.
Cortina Fietsmand Saigon AVS 20L Zwart
Deze zwarte fietsmand van het merk Cortina is gemaakt van imitatie zeegras en biedt ruimte voor 20 liter aan spullen. Met AVS kliksysteem en soft grip handvat.
Basil Fietsmand Lesto - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor achterop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met kunststof grip en reflectie. Past op MIK- en Racktime-adapterplaten.
Wicked Fietsmand Staal Quick Release Mintgroen
Deze stevige, stalen fietsmand is gemakkelijk via de twee haken aan uw stuur te hangen. De haken zijn afneembaar zodat de mand prettig mee te dragen is. 22 liter inhoud.
Cortina Fietsmand Tokyo AVS 30L Zwart
Een moderne zwarte fietsmand van het merk Cortina met een houten onderkant. Deze afneembare mand biedt ruimte voor 30 liter aan spullen en heeft een AVS kliksysteem en soft grip handvat.
Basil Fietsmand Lesto MIK - Zwart
Een fraaie, zwarte mand van fijnmazig staal voor achterop de fiets. Deze afneembare fietsmand heeft een handig hengsel met kunststof grip, reflectie en een voorgemonteerde MIK-adapterplaat.
Pagina 1 van 3