Minislotjes

Minislotjes zijn multifunctioneel. Zet uw fietskrat, fietsmand, fietshelm, kinderzitje of andere fietsaccessoire vast met een minislot en geef de gelegenheidsdief minder kans om uw spullen te stelen. Sommige mini sloten zijn ook geschikt om een racefiets of mountainbike mee vast te zetten, om rustig te genieten van een drankje op het terras.

Op fietsparadijs.com vindt u nog veel meer fietssloten. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan minisloten.

Minislotje kopen voor het beschermen van een accessoire

Minislotjes voor de fiets zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes en ook het gewicht verschilt per slot. Sommige hebben een korte, stalen lus. Dit kan al heel efficiënt zijn. Voor meer lengte, en daarmee meer mogelijkheden en manieren van op slot zetten, zijn er ook mini slotjes met een uittrekbare stalen kabel te koop. Die kunnen tot ruim een meter lang zijn.

Formaat en gewicht van een minislot

Het gemak van een slot van het formaat 'mini' is dat u deze zo in uw zak steekt. Of bewaar het slotje in één van onze zadeltassen. De kleinste uitvoeringen van een minislotje zijn maar een paar centimeter groot en wegen niet veel meer dan 25 gram. De wat grotere varianten met langere staalkabel blijven nog altijd vaak ruim onder de 100 gram, met afmetingen van onder meer 10 bij 5 centimeter. Het precieze formaat is uiteraard afhankelijk van de uitvoering.

Cijfercode

Minislotjes hebben vaak een cijfercode. Er is hiermee, zonder sleutel, altijd een extra beveiligingsmethode bij de hand om de drempel voor diefstal van een accessoire te vergroten. Haal het slotje uit uw zak, draai de persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door de fietsaccessoire én om een vast voorwerp (of bijvoorbeeld om het frame van de fiets of e-bike), en maak de ketting weer vast. Dat geeft al meteen een veel geruster gevoel.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenBobike Mini Combinatieslot met kabel - zwart
Dit zwarte Mini Combinatieslot met kabel is zo in uw zak te steken. Bestemd voor het beveiligen van een Bobike mini zitje, maar daarnaast multifunctioneel.
ABUS Kabelslot Combiflex Rest 105 met houder
Met dit compacte Combiflex Rest 105-kabelslot ( 105 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de kabel vast. Zo makkelijk kan het zijn!
Qibbel Air Mini kabelslot met cijfercode
Dit minislotje met cijfercode is zo in uw zak te steken. Bestemd voor een Qibbel Air kinderzitje en verder: multifunctioneel! U kunt er bijvoorbeeld ook snel even uw fietskrat mee vastzetten, om de gelegenheidsdief geen kans te geven.
ABUS Kabelslot Combiflex Rest 105
Met dit compacte Combiflex Rest 105-kabelslot ( 105 cm lang) beveiligt u uw fietsaccessoires. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de kabel vast. Zo eenvoudig is het!
Qibbel Air Mini kabelslot Grijs met cijfercode
Dit minislotje met cijfercode is zo in uw zak te steken. Bestemd voor een Qibbel Air kinderzitje en verder: multifunctioneel! U kunt er bijvoorbeeld ook snel even uw fietskrat mee vastzetten, om de gelegenheidsdief geen kans te geven.
DoubleLock Discus Lock 70 mm
Dit breed toepasbare 70 millimeter discusslot van DoubleLock is ideaal als beveiligingsmechanisme voor verschillende speciale sloten, of voor bijvoorbeeld het vastzetten van staalkabels en kettingen.
Pagina 1 van 1