Babyfietshelm - veilig, goed zittend en... schattig

Dat jonge jongens en meisjes de beste bescherming moeten krijgen in het verkeer spreekt voor zich. Dat geldt niet in het minst voor de groep die al helemáál volledig afhankelijk is van hun ouder(s): baby's. Daarom zijn er ook fietshelmen speciaal gemaakt voor de allerkleinsten, met een nog minieme hoofdomtrek. Er is bovendien een bijkomend voordeel: met één van de baby valhelmen zoals te vinden op Fietsparadijs.com, oogt uw kind in de leeftijd tot en met 1 jaar nog schattiger dan hij of zij al is...Lees meer
Filter uw productenPolisport Babyhelm Birdy
Mega snoezig, deze Birdy babyhelm voor meisjes! De helm biedt optimale bescherming voor uw kleintje. Voorzien van handige details zoals Easy-Locksysteem en insectennet. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 1078.
Polisport Babyhelm Elephant
Mega schattig, deze babyhelm met olifantje voor jongens! De helm biedt optimale bescherming voor uw kleintje. Voorzien van handige details zoals Easy-Locksysteem en insectennet. Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 1078.
Melon Kinderhelm Urban Active Bumblebee XXS-S
Deze kinderfietshelm van Melon is individueel in te stellen en zit daardoor als gegoten. Het is een sterke en toch erg lichte helm. Voorzien van fraaie print, reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.
Polisport Babyhelm Rainbow xxs
Voor de allerkleinsten! Die wilt u beschermen als de allerbeste. Met deze simpelweg goede helm doet u dat probleemloos. Een babyfietshelm speciaal ontworpen voor kleine hoofden. Met eenvoudig sluitsysteem en in kleuren die uw kleine doen glunderen!
Pagina 1 van 1