Ding Dong fietsbel geluid

Vroeger was een fietsbel een fietsbel. Tegenwoordig is de fietsbel een fietsaccessoire waarmee u zich niet alleen kunt laten horen, maar ook kunt laten zien. Op Fietsparadijs is er een groot aanbod aan fietsbellen.

Gezien en gehoord worden. Een fietsbel zorgt ervoor dat mensen u horen wanneer u bijvoorbeeld wilt inhalen. Even bellen en mensen zullen gelijk reageren en aan de kant gaan. Een fietsbel zorgt dus voor extra veiligheid op de fiets.

Met een fietsbel wordt u niet alleen gehoord. Fietsbellen zijn er in veel prints, met een fietsbel krijgt uw fiets echt een extra uitstraling. Een fietsbel zorgt er dus ook voor dat u gezien wordt.

Ding Dong fietsbel
Met een Ding Dong fietsbel wordt u zeker gehoord. Met luide klank; een ferme DING, gevolgd door een evenzo ferme DONG zal iedereen uitwijken. In de onderstaande video is te horen hoe dit geluid echt klinkt.

Als u tegen de klepel van de bel duwt zal de bel een Ding geluid maken. Wanneer u de klepel loslaat zal de bel een Dong geluid maken.In deze video hoort u hoe het geluid van de Ding Dong bel klinkt. Eerst ziet u de Magnolia ding dong fietsbellen. Wanneer het beeld stopt hoort u het bekende Ding Dong fietsbel geluid.

Emoticon fietsbel
Whatsappen kunt u beter niet op de fiets doen. Om toch een ‘online’ gevoel te hebben bij het fietsen zijn er nu ook Ding Dong Emoticon fietsbellen. Op deze bellen staan emoticons zoals u die kent in bijvoorbeeld WhatsApp. Het Ding Dong geluid van deze fietsbellen is niet te missen!

Ei Emoticon fietsbellen. Naast de Ding Dong fietsbellen zijn er ook Ei Emoticon fietsbellen. Hoe vrolijk wilt u een fietsbel hebben? De Ei Emoticon bellen zijn er in allerlei grappige uitdrukkingen. Het geluid van deze bellen is anders dan de Ding Dong bellen. Dit kunt u horen in de video hieronder.In dit korte filmpje ziet u als eerst de zes bellen langskomen. Wanneer het beeld tot stilstand komt hoort u het geluid van de Ei Emoticon fietsbel.

Het monteren van uw fietsbel. U monteert een fietsbel eenvoudig via het meegeleverde beugeltje en de twee schroeven. Binnen no-time kunt u iedereen laten horen en zien wat voor mooie bel u heeft. Zie hier de meest leuke, krachtige dingdong fietsbellen!

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Basil Fietsbel Big Bell Wanderlust Charcoal
Basil Fietsbel Big Bell Wanderlust Charcoal
Inhalen gaat met deze fietsbel wel héél gemakkelijk. Deze Charcoal-Wanderlust laat een helder, duidelijk geluid horen en ziet er met zijn leuke vogelprint ook nog eens hip uit. Wie wordt er nou niet vrolijk van deze fietsbel?

€12,95 €12,50

Informatie
Pagina 1 van 1