Kettingslot voor fiets en e-bike

Een kettingslot is een goede keuze voor het beveiligen van fiets en e-bike. Dit type fietsslot / e-bike slot heeft als voordeel dat het sterk is én flexibel. Ze hebben meestal een degelijk ART-keurmerk en daarmee voldoen ze ook meestal aan de eisen van de verzekeraar. Andere voordelen van kettingsloten: ze zijn ervoor gemaakt om de fiets / e-bike ergens aan vast te kunnen zetten * daarmee zijn ze een voor de hand liggende koop als extra, tweede slot * er is veel mogelijk aan lengte en schakeldikte * met voldoende lengte is het op slot zetten, ergens aan vast, zeer eenvoudig * het meenemen op de fiets is niet moeilijk, bijvoorbeeld gewikkeld om frame en/of zadel * voor thuis of op een andere vaste locatie is dit type slot te combineren met een muuranker voor extra veiligheid en gemak.

Het kettingslot behoort tot de meest populaire sloten. Nadelen zijn er natuurlijk ook. Ze zijn vanwege het geharde staal gemiddeld wat zwaarder. Dat geldt zeker voor de langere kettingsloten met grotere diameter van de schakels. Echter, vaak weegt dit niet op tegen de voordelen ervan. Wel hebben een tip: koop niet een onnodig lang exemplaar. Bekijk daarvoor vóóraf welke lengte in uw fietsparkeersituatie van toepassing zal zijn. Bovendien zijn er tegenwoordig ook veel extra lichte, dunne en tevens hippe kettingslot-varianten. Een ander nadeel kan zijn dat het harde staal het frame niet altijd ten goede komt, maar in elk geval voor krassen bieden eigenlijk alle merken een goede oplossing: een zachte hoes om de schakels heen.

Webwinkel met kettingsloten voor fiets en e-bike

Voor het kopen van een kettingslot voor de fiets, is Fietsparadijs.com een goede webwinkel. We verkopen kettingsloten van alle A-merken én de beste budgetmerken. Altijd bieden we een uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het kettingslot. We informeren zorgvuldig over elk kettingslot en eveneens zorgvuldig is onze snelle verzending, uit voorraad. Daarnaast hebben we veel interessante merken en modellen; daarmee leveren we voor elk een kettingslot op maat!

Afmeting, gewicht en lengte van het kettingslot
Kettingsloten voor de fiets zijn er vanzelfsprekend in meerdere lengtes. Ook het gewicht verschilt per kettingslot. Dankzij het grote aanbod, is er altijd een formaat kettingslot dat handig is voor uzelf, de fiets en de typische op-slot-zet-omstandigheden.

Diameter, beschermhoes, stofklepje en overige eigenschappen van het kettingslot
Ook andere eigenschappen, zoals de diameter van de schakels, de soort beschermhoes tegen krassen op het lak, wel of geen cilinderplaatje (stofklepje) en het aantal meegeleverde sleutels, verschillen per product. De verschillen zitten 'm ook in andere grotere en kleinere details. Denk aan kenmerken als een alarm, een bijzonder uiterlijk, een loop ring, de eventuele aanwezigheid van een transporttasje, auto clicksluiting, zachte coating, framehouder of zelfs hightech elementen.

 

TIP: combineer het kettingslot thuis met een muuranker ofwel vloeranker.

 

Zet de fiets / e-bike met het kettingslot ergens aan vast

Een lang of kort kettingslot? Als het even kan, zet dan uw fiets ergens aan vast! Een langere ketting kan makkelijker zijn om de fiets mee op slot te zetten aan een vast object of bijvoorbeeld aan een andere fiets. Een korter slot is normaal gesproken wat lichter en compacter, en vaak ook iets goedkoper. Ook kan het bijvoorbeeld uitmaken of u de tweewieler vaak in de stad of juist op een afgelegen plek achterlaat, dan wel op een minder diefstalgevoelige locatie. 

Van belang: het ART keurmerk
De fietskettingsloten op Fietsparadijs.com hebben meestal het ART keurmerk. Dit biedt extra diefstalpreventie en dat wordt vaak ook erkend door de verzekering!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE AXA Cherto Compact 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
AXA Cherto Compact 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
Profiteer van onze tijdelijke actie. Kettingslot AXA Cherto Compact 95 is één van de hardlopers van Fietsparadijs.com! Verkrijgbaar in het zwart. ✓ 34,95

€44,95 €34,95

Informatie
SALE Pro-tect Kettingslot Opal ART-3 100 CM
Pro-tect Kettingslot Opal ART-3 100 CM
Fietsslot, brommerslot, scooterslot? Wat u wilt. Dit krachtige ART-3 slot van uitstekende kwaliteit is 100 centimeter lang, heeft auto-clickvergrendeling, een beschermhoes van nylon en twee reservesleutels. Deze Opal is er voor een mooie Pro-tect prijs!

€34,95 €32,95

Informatie
SALE Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 95 CM
Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 95 CM
De Cubic is een veilig, ijzersterk kettingslot van 95 centimeter lang met keurmerk ART-2. Met hoes van nylon en stofklepje.

€37,95 €29,95

Informatie
SALE ABUS Iven kettingslot 110cm ART-2
ABUS Iven kettingslot 110cm ART-2
Tijdelijke ACTIE!! Kettingsloten van het model Iven voldoen aan de strenge eisen van uw fietsverzekering. Met topmerk ABUS heeft u deze veiligheid.

€64,95 €52,95

Informatie
SALE ABUS Kettingslot Ivy Chain 9210
ABUS Kettingslot Ivy Chain 9210
IJzersterk ABUS kettingslot met een lengte van 110 centimeter met gebruiksvriendelijke symmetrische sleutel, met ART-3 keurmerk. Voor een goede beveiliging bij een hoog diefstalrisico.

€99,95 €84,95

Informatie
SALE ABUS Kettingslot Ionus type 8900 (ART-2) in het zwart
ABUS Kettingslot Ionus type 8900 (ART-2) in het zwart
Kettingslot van ABUS met het ART-2 keurmerk voor uw fietsverzekering. Dit zwarte, 110 centimeter lange slot is 2,2 kg.

€46,95 €39,95

Informatie
AXA Cherto+ 95 kettingslot zwart ART-2 keurmerk
AXA Cherto+ kettingslot, 95 cm, ART-2, verkrijgbaar in het zwart.
SALE ABUS Ivy kettingslot met ART-3 keurmerk (85cm)
ABUS Ivy kettingslot met ART-3 keurmerk (85cm)
Fietsparadijs.com levert dit ABUS kettingslot in de maten 85cm, 110cm, 140cm en 170cm. Met ART-keurmerk en testwinnaar van de Fietsersbond slotentest.

€89,95 €75,00

Informatie
SALE Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 120 CM
Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 120 CM
De Cubic is een veilig, ijzersterk kettingslot van 120 centimeter lang met keurmerk ART-2. Met hoes van nylon en stofklepje.

€42,95 €32,95

Informatie
SALE Pro-tect Kettingslot Opal ART-3 120 CM
Pro-tect Kettingslot Opal ART-3 120 CM
Fietsslot, brommerslot, scooterslot? Wat u wilt. Dit krachtige ART-3 slot van uitstekende kwaliteit is 120 centimeter lang, heeft auto-clickvergrendeling, een beschermhoes van nylon en twee reservesleutels. Deze Opal is er voor een mooie Pro-tect prijs!

€39,95 €34,95

Informatie
SALE ABUS Ionus kettingslot 8900/85 zwart (ART-2)
ABUS Ionus kettingslot 8900/85 zwart (ART-2)
Kettingslot van ABUS type Ionus met een lengte van 85CM en voorzien van het ART-2 keurmerk voor uw fietsverzekering.

€39,95 €32,95

Informatie
SALE ABUS Ivy kettingslot met ART-3 keurmerk (140cm)
ABUS Ivy kettingslot met ART-3 keurmerk (140cm)
Fietsparadijs.com levert dit ABUS scooterslot in de maten 85cm, 110cm, 140cm en 170cm. Met ART-keurmerk.

€109,95 €89,95

Informatie
Pagina 1 van 8