Kinderfiets

De ene kinderfiets is de andere niet. Maar ze hebben allemaal trappers ;), in tegenstelling tot de loopfietsjes elders op Fietsparadijs.com. Voor kinderen van 3 jaar, 4 jaar en 5 jaar kan zowel een loopfiets als alvast een echte fiets een schot in de roos zijn. Op deze pagina ziet u de 'echte' kinderfietsen. Met aandacht voor diverse eigenschappen die tegenwoordig horen bij een moderne fiets voor het nog jonge kind. Het zijn kinderfietsen in diverse maten, met banden van onder andere 14 inch en 16 inch, voor meisjes en voor jongens.

Vind hier kinderfietsen die met zorg gemaakt zijn. Ze leiden tot jeugdherinneringen die nooit meer vervagen. Omdat ze er gaaf uitzien én gemaakt zijn van enkel en alleen verantwoord en tevens mooi materiaal. De ingrediënten variëren van robuust staal of licht aluminium tot Tektro handremmen en een ergonomisch ontwerp, voor kleine handjes en dito benen. Met een kinderfiets gekocht op Fietsparadijs.com biedt u het meisje of de jongen in uw gezin alle gelegenheid om zich al trappende helemaal uit te kunnen leven. Met de kwalitatief beste bescherming, via goed en veilig, modern materiaal.

Leuke kinderfietsen van goede merken

Een fiets voor een kind van nog echt jonge leeftijd - zeg van 2 / 4 tot 8 jaar - mag natuurlijk geen saaie uitvoering zijn. Daarom verkopen we vooral de kekke exemplaren, waaronder fietsen met de meest kindvriendelijke thema-uitingen. Zoals van K3 en Bumba, waar het merk Studio 100 sterk in is. Ook roze, gele, blauwe, groene kinderfietsen in kindvriendelijke subtinten voeren hier de boventoon. We verkopen ook kinderfietsjes die alvast compleet zijn met fietsmandje en zijwielen.

Leuk, maar óók goed
Evengoed de serieuze elementen, zoals de handrem en reflectie, zijn ook in deze categorie zeker in orde. Ook is er extra aandacht voor typische elementen die voor jonge kinderen extra belangrijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn de rubberen handvatten met gesloten stootdop aan het uiteinde, mede ter bescherming van de kinderhandjes, en het lekker zachte zadel. Bovendien zijn het zadel en het stuur normaal gesproken in hoogte verstelbaar, zodat de fiets meegroeit met het kind.

Gerust uw kinderfiets online bestellen

Via deze webshop is er alle aandacht voor zowel een directe als zorgvuldige verzending. Want ook een product als een kinderfiets kan prima per post uw kant opkomen, al maken we daar natuurlijk vooraf al de juiste keuzes voor, zoals met betrekking tot het verpakkingsmateriaal. Onze zorg! Let er wel op dat de fiets mogelijk bij ontvangst nog niet afgemonteerd is. Kijk voor verdere informatie bij het product, en bel of mail gerust voor het antwoord op een eventuele aanvullende vraag.

Daarom Fietsparadijs.com:

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Deze stoere loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 2-4 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.

€99,95 €89,95

Informatie
SALE Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Roze
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Roze
Deze mooie loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.

€99,95 €89,95

Informatie
Pagina 1 van 1