Accessoires fietstas - van adapter tot extra mogelijkheden en gemak

Accessoires voor de fietstas. Op deze pagina's vindt u producten die vaak simpelweg onmisbaar zijn, zoals een adapter. Maar ook accessoires ter aanvulling op uw fietstas die zorgen voor extra gemak.

Van tasdrager tot vernuftig mini-slot, van KLICKfix tot voordrager en wielbeschermer. En nog veel meer. Lees verder voor een greep uit de voorbeelden. Neem een kijkje en maak verder gebruik van het menu en het filter. Daarna nog vragen? Kunt u een item niet vinden? Klop gerust even online bij ons aan. Onze contactgegevens staan (helemaal) onderaan deze pagina. 

Mooier, praktischer, veiliger en veelzijdiger

De accessoires voor fietstassen maken het product mooier, praktischer, veiliger en/of veelzijdiger in gebruik. Een 'voorflap op maat' met speciale print voor een fietstas is een voorbeeld van het eerste. Een regenhoes is een voorbeeld van de praktische meerwaarde. Een afstandhouder is een voorbeeld van een accessoire die zorgt voor veiligheid. En onze adapters en onderdelen maken het gebruik van de fietstas veelzijdiger, zoals voor aanvullende toepassingen gericht op de e-bike.

Heel veel accessoires voor fietstassen

Hierboven gaven we natuurlijk slechts enkele voorbeelden. Onze accessoires voor de fietstas zijn er in veelvoud, en uiteenlopend in zijn soort. Een verdere greep uit dit assortiment: montagesets, ledverlichting, KLICKfix bevestigingselementen, voordragers, stuurhouders, bagagedragers, MIK systeemelementen, Racktime onderdelen, inlays voor fietstassen en fietsmanden, slotjes, kaarthouders en navigatiehouders, inserts en organisers, stuurbeugels, reserve-onderdelen, adapters voor de combinatie van een fietstas met het meenemen van andere producten, en nog veel meer.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
KLICKfix Zekerheidsdraad voor stuurhouder CC-100
Deze zekerheidsdraad is geschikt voor het monteren/borgen van de KLICKfix CC-100 stuurhouder. De lengte is 38 cm.
KLICKfix Zadelpenklem 'oversize' (32-36 mm) voor verlenger
Deze KLICKfix zadelpenklem maakt het mogelijk de om de verlenger / extender te bevestigen op zadelpennen tot een diameter van 32-36 mm. Geleverd exclusief verlenger.
KLICKfix Schroeven/nippels voor stuurhouder CC-100
De KLICKfix CC-100 stuurhouders worden standaard al geleverd met montagemateriaal, maar indien nodig kunt u deze set schroeven en nippels los bestellen.
Thule Bevestiging 12 mm Blade Helix Hooks
De PnP 12 mm Blade Helix Hooks is in feite een simpele, kleine adapter van Thule. Bestemd voor het verstelbare bevestigingssysteem van de dubbele fietstas Shield Pannier, wanneer de buis van uw bagagedrager een diameter heeft van 12 millimeter.
FastRider Afstandhouder
De FastRider-afstandhouder zorgt ervoor dat uw fietstas stabiel op de fiets blijft zitten en tijdens het fietsen niet tussen de spaken komt. Past op verschillende fietstassen van FastRider.
New Looxs Afstandhouder
De New Looxs afstandhouder houdt uw tas stabiel. Extra veilig, want de afstandhouder voorkomt dat de tas tussen de spaken komt. Past op verschillende fietstassen van New Looxs.
Ortlieb O-Strap 14,5/200mm
De O-strap is een verlengstuk voor de Fuel-Pack van Ortlieb of voor het bevestigen van andere kleine materialen, zoals een binnenband of een fietspomp.
Brooks England Reflective Patch
Een reflecterend label van het merk Brooks England, om aan een tas te bevestigen voor extra zichtbaarheid in het donker.
AGU Regenhoes Essentials Neon Geel XS voor stuurtas
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes 'Essentials Raincover XS', speciaal voor enkele van de kleinere AGU stuurtassen. Compleet waterdicht mede dankzij de getapete naden. Uitgevoerd in neon geel en met extra reflectie.
Basil Afstandhouder - wielbeschermer met achterlampmontage
Voor extra veiligheid en stabiliteit: met deze afstandhouder voorkomt u dat uw (mits daarvoor geschikt zijnde) Basil dubbele fietstas tussen de spaken komt. Bovendien: deze wielbeschermer is geschikt voor achterlampmontage (50-80 mm).
De Poort Afstandhouder
Met deze speciale De Poort afstandhouder voorkomt u dat de dubbele fietstas tussen de spaken zou komen. Bovendien houdt u er de tas stabiel mee op de fiets. Extra veiligheid dus, voor een kleine prijs. Gemaakt voor tassen van De Poort.
Willex Adapter voor montagebeugel - 1 1/8 inch
Gebruikt u de montagebeugel van Willex ter beveiliging van uw kostbare Willex fietstas of fietsmand? En is de diameter van de stuurpen van uw fiets 1 1/8 inch? Dan is deze adapter de missing link om de beugel te kunnen bevestigen.
Pagina 1 van 13