ABUS

Een van de grootste merken op het gebied van onder andere fietssloten is ABUS. Het is al decennia lang een degelijke, Duitse fabrikant van producten gericht op veiligheid. Voor een belangrijk deel gaat het om beveiliging van rijwielen. De ervaring die het bedrijf heeft opgebouwd, dateert van 1924. ABUS is uitgegroeid tot een autoriteit die een topplek heeft in de markt, met producten van de allerhoogste kwaliteit.Lees meer
Filter uw producten
ABUS Houder Quick Store QST
Met de zwarte kunststof houder Quick Store QST van ABUS vervoert u uw kettingslot veilig en rammelvrij. De houder wordt bevestigd aan het frame van de fiets.
ABUS Kabelslot Combiflex Rest 105 met houder
Met dit compacte Combiflex Rest 105-kabelslot ( 105 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de kabel vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Alarmbox 2.0 Black
Beveilig uw spullen tegen diefstal met deze universele, mobiele alarmbox! Zodra het beveiligde voorwerp beweegt, gaat er een geluid van 100db af. Ook geschikt voor het aansluiten van ABUS-insteekkettingen of -kabels.
ABUS Slotspray 50 ml
Zorg voor goed onderhoud van uw slot. Of het nou een kettingslot betreft, kabelslot, beugelslot of ander fietsslot of scooterslot, met deze vetvrije ABUS slotspray gaat het slot langer mee. Voor een langdurige soepele werking.
ABUS Frametas Chain Bag ST 2012
De ABUS Chain Bag is een frametas van 0,6 L voor het beschermd opbergen van een kettingslot. Bevestiging met klittenband of op een bidonhouder.
ABUS Fietshelm GameChanger 2.0 Titan M
Met de helm GameChanger 2.0 van ABUS zit u veilig op uw racefiets. De aerodynamische helm heeft een geavanceerd ventilatiesysteem en een handig verstelsysteem. Maat M.

€224,95

Informatie
ABUS Fietshelm GameChanger 2.0 Titan L
Met de helm GameChanger 2.0 van ABUS zit u veilig op uw racefiets. De aerodynamische helm heeft een geavanceerd ventilatiesysteem en een handig verstelsysteem. Maat L.

€224,95

Informatie
ABUS Kabelslot Combiflex Rest 105
Met dit compacte Combiflex Rest 105-kabelslot ( 105 cm lang) beveiligt u uw fietsaccessoires. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de kabel vast. Zo eenvoudig is het!
ABUS Adapter Saddlefix Quick Store QST
Met de kunststof adapter Saddlefix Quick Store QST van ABUS kan de slothouder Quick Store onder het zadel van een fiets worden bevestigd, in plaats van aan het frame.
ABUS Muuranker Granit WBA65 met wandsteun
Met dit muuranker met wandsteun van ABUS kunt u uw fiets, mountainbike of e-bike ophangen en vastzetten in uw schuur of garage. Veilig en ruimtebesparend.
ABUS Fietshelm GameChanger 2.0 Velvet Black M
Met de helm GameChanger 2.0 van ABUS zit u veilig op uw racefiets. De aerodynamische helm heeft een geavanceerd ventilatiesysteem en een handig verstelsysteem. Maat M.

€224,95

Informatie
ABUS Kabelslot Combiflex TravelGuard Zwart
Met dit handzame, lichtgewicht Combiflex TravelGuard-kabelslot met cijfercode zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Ideaal voor het beveiligen van een fietshelm of tas tijdens een korte tussenstop.
Pagina 1 van 2