Regenhoes - voor voorzitje en achterzitje

Een regenhoes die op maat is gemaakt voor het fietsstoeltje dat van u is, biedt veel gemak. U houdt het voorzitje of achterzitje er eenvoudig droog mee, maar ook schoon en lang mooi. Fietsparadijs.com heeft meerdere regenhoezen, van verschillende merken. Er zijn regenhoezen speciaal voor het achterzitje en regenhoezen speciaal voor het voorzitje, 100% passend bij het fietszitje zelf. Sommige regenhoezen zijn op te bergen in een handig etui en sommige hebben zelfs bij niet-gebruik een vernuftige plek op het stoeltje zelf.Lees meer
Filter uw productenQibbel Regenhoes Voor
Wilt u uw zelf gestylde voorzitje van Qibbel beschermen tegen regen, wind en vuil? Deze beschermende hoes houdt uw fietsstoeltje schoon en droog in het Nederlandse weer.
Qibbel Regenhoes Achter
Deze regenhoes is speciaal gemaakt voor het achterzitje van Qibbel. Het liefst wilt u natuurlijk uw eigenhandig gestylde fietszitje van Qibbel goed voor de dag laten komen, maar soms is een beschermende hoes eromheen even een beter idee.
Yepp Regenhoes Mini
Deze regenhoes houdt de Yepp Mini (het voorzitje) droog en is mee te nemen in een handig opbergetui. Met twee buttons drukt u het etui in de openingen aan de achterzijde van het stoeltje.
Yepp Regenhoes Maxi
Deze regenhoes houdt de Yepp Maxi (het achterzitje) droog en is mee te nemen in een handig opbergetui. Met twee buttons drukt u het etui in de openingen aan de achterzijde van het stoeltje.
Pagina 1 van 1