Fietsslot accessoires

Accessoires voor een fietsslot. Waaraan kunt u dan zoal denken? Een fietsslot is zelf al een fietsaccessoire, maar er zijn ook meerdere losse producten die hieraan gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld om een bepaald type fietsslot via een speciale houder of montageset makkelijk mee te kunnen nemen op de fiets of e-bike. Een ander voorbeeld zijn de tasjes waarin een - wederom bepaald type, let daar altijd even goed op - fietsslot netjes in op te bergen is. Ook met het oog op het onderhoud van een fietsslot hebben we de nodige producten; zoals vanzelfsprekend de slotspray.

Nog meer voorbeelden? Neem de mogelijkheid om bij de Defender ringsloten van AXA een extra kabel, extra beveilingspin en andere onderdelen bij te bestellen. Die aanvullende producten vindt u hier.

Let op: voordat u een accessoire bestelt is het wel handig om even te kijken welk slot u precies heeft - want de accessoires passen veelal op specifieke fietssloten (veelal bepaalde ringsloten)!

Onderdelen, producten en accessoires die horen bij een fietsslot

Kortom, alle onderdelen, producten en accessoires die het gebruik van bepaalde fietssloten makkelijker maken, functioneler, veelzijdiger en/of duurzamer, komen in beeld door nu nog éven verder naar beneden te scrollen!

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
WD-40 Smart Straw 250 ml
De meeste mensen hebben het al decennia in huis: WD-40. Deze kruipolie WD-40 met smart straw smeert, beschermt en reinigt. En: het verdrijft vocht en water. WD-40 is ook onmisbaar voor het onderhouden van sloten.
AXA Bevestigingsset Flex Mount voor ringsloten (o.a. Defender en Victory)
Met deze bevestigingsset kunt u uw AXA ringslot eenvoudig bevestigen. De set is universeel en past dan ook op alle AXA ringsloten, bijvoorbeeld de Defender en Victory.
SALE Simson Slotspray 100 ml
Simson Slotspray 100 ml
Fietsparadijs.com adviseert om uw slot goed te onderhouden. Met de slotspray van Simson heeft u jaren langer plezier van uw kettingslot, beugelslot of kabelslot!

€9,95 €8,95

Informatie
Pro-tect Slotspray 100 ml
Onderhoud uw slot goed door regelmatig slotspray te gebruiken. Met de slotspray van Pro-tect heeft u jaren langer plezier van uw kettingslot, beugelslot of kabelslot!
ABUS Adapter Saddlefix Quick Store QST
Met de kunststof adapter Saddlefix Quick Store QST van ABUS kan de slothouder Quick Store onder het zadel van een fiets worden bevestigd, in plaats van aan het frame.
ABUS Slotspray 50 ml
Zorg voor goed onderhoud van uw slot. Of het nou een kettingslot betreft, kabelslot, beugelslot of ander fietsslot of scooterslot, met deze vetvrije ABUS slotspray gaat het slot langer mee. Voor een langdurige soepele werking.
ABUS Ringslot montageset universeel
Met deze montageset van ABUS kunt u uw ringslot eenvoudig bevestigen aan het frame van uw fiets. De set is universeel en past op alle ringsloten van ABUS.
WD-40 Smart Straw 450 ml
De meeste mensen hebben het al decennia in huis: WD-40. Deze kruipolie WD-40 smeert, beschermt en reinigt. En: het verdrijft vocht en water. Mede vanwege deze laatste eigenschap is WD-40 óók onmisbaar voor het onderhouden van sloten.
Litelok ONE Frame Mounts
Set van twee universele framebevestigingen voor het gemakkelijk vervoeren van uw LITELOK ONE-fietsslot tijdens het fietsen. Geschikt voor elke fiets.
AXA Slotspray 100 ml
Onderhoud uw slot goed door regelmatig slotspray te gebruiken. Met deze slotspray van AXA heeft u jarenlang plezier van uw kettingslot, beugelslot of kabelslot!
ABUS Ringslot montageset universeel
Met deze montageset FMU 6950 van ABUS kunt u uw ringslot eenvoudig bevestigen aan het frame van uw fiets. De set is universeel en past op alle ringsloten.
Litelok GO Wear-It Kit
Draag uw LITELOK GO-fietsslot veilig om uw lichaam tijdens het fietsen met behulp van deze verstelbare GO Wearable Kit.
Pagina 1 van 2