Minislotjes

Minislotjes zijn multifunctioneel. Zet uw fietskrat, fietsmand, fietshelm, kinderzitje of andere fietsaccessoire vast met een minislot en geef de gelegenheidsdief minder kans om uw spullen te stelen. Sommige mini sloten zijn ook geschikt om een racefiets of mountainbike mee vast te zetten, om rustig te genieten van een drankje op het terras.

Op fietsparadijs.com vindt u nog veel meer fietssloten. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan minisloten.

Minislotje kopen voor het beschermen van een accessoire

Minislotjes voor de fiets zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes en ook het gewicht verschilt per slot. Sommige hebben een korte, stalen lus. Dit kan al heel efficiënt zijn. Voor meer lengte, en daarmee meer mogelijkheden en manieren van op slot zetten, zijn er ook mini slotjes met een uittrekbare stalen kabel te koop. Die kunnen tot ruim een meter lang zijn.

Formaat en gewicht van een minislot

Het gemak van een slot van het formaat 'mini' is dat u deze zo in uw zak steekt. Of bewaar het slotje in één van onze zadeltassen. De kleinste uitvoeringen van een minislotje zijn maar een paar centimeter groot en wegen niet veel meer dan 25 gram. De wat grotere varianten met langere staalkabel blijven nog altijd vaak ruim onder de 100 gram, met afmetingen van onder meer 10 bij 5 centimeter. Het precieze formaat is uiteraard afhankelijk van de uitvoering.

Cijfercode

Minislotjes hebben vaak een cijfercode. Er is hiermee, zonder sleutel, altijd een extra beveiligingsmethode bij de hand om de drempel voor diefstal van een accessoire te vergroten. Haal het slotje uit uw zak, draai de persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door de fietsaccessoire én om een vast voorwerp (of bijvoorbeeld om het frame van de fiets of e-bike), en maak de ketting weer vast. Dat geeft al meteen een veel geruster gevoel.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

ABUS Kabelslot Combiflex 2502 - 85 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot (85 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Combiflex 2501 - 65 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot (65 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Cijferhangslot 145/20 Zilver
Houd uw bagage veilig met dit makkelijk te bedienen cijferslot van ABUS. Het slot is praktisch en compact.
Cortina AVS Dragerslot Boston Zwart
Met dit dragerslot Boston beveiligt u uw Cortina-accessoire met het AVS-systeem. Het slot kan aan de voor- of achterdrager worden bevestigd.
Bobike Mini Combinatieslot met kabel - zwart
Dit zwarte Mini Combinatieslot met kabel is zo in uw zak te steken. Bestemd voor het beveiligen van een Bobike mini zitje, maar daarnaast multifunctioneel.
Cortina Atran Velo AVS Premium slot
Met dit AVS Premium-slot als aanvulling op de AVS Premium Adapter, beschermt u uw tas, mand of krat op uw fiets tegen diefstal. Het Premium-slotje wordt geleverd met 2 sleutels.
Pagina 1 van 1