Adapter & montage - onderdelen voor fietsaccessoires

Veel fietsaccessoires kunnen niet zonder montagemateriaal. In welke vorm en hoe groot of klein de methode van bevestiging, de adapter en/of de onderdeeltjes ook zijn. Zo'n fietsaccessoire bevestigen? Moeilijk is het nooit, maar het moet wel stabiel zitten en veilig zijn. Dus zijn de diverse bevestigingssystemen daar zorgvuldig voor gemaakt. Dat geldt voor de adapters en de onderdelen voor montage van bijvoorbeeld een fietstas, een fietsmand of fietskrat, en voor een fietsstoeltje natuurlijk helemáál. De meeste van deze adapters en bevestigingsonderdelen maken al standaard deel uit van de fietsaccessoire. Maar er zijn ook veel van deze adapters en montagespullen los te koop.

Dit laatste is logisch, om meerdere redenen. Een adapter of onderdeel voor bevestiging kan kapot gaan, versleten raken of kwijt raken. Tot en met de kleinste radertjes kan dat het geval zijn; normaal gesproken zeker niet meteen, maar 100% voorkomen op de lange duur kan niemand dat. Ter vervanging en ter reparatie zijn daarom hier die losse onderdelen te koop. En er is nog een reden waarom hier de adapters, onderdelen en het montagemateriaal voor fietsaccessoires - zoals fietszitjes, fietstassen, fietsmanden, fietsendragers, fietskratten en overige accessoires voor fiets en e-bike - los te koop zijn.

Méér kunnen met een fietsaccessoire dankzij een losse adapter of extra montageonderdeel

Veel van deze adapters en onderdelen bieden namelijk de mogelijkheid om méér te doen en te kunnen met de betreffende fietsaccessoire. Zo hebben we vele soorten adapters en uiteenlopende, veelzijdige dragers waarmee de multifunctionaliteit enorm toeneemt. Zowel een fietsstoeltje als een fietstas meenemen, tegelijkertijd? Een fietszitje eenvoudig regelmatig overplaatsen op een tweede fiets, en weer terug? Een ander merk / model fietstas geschikt maken voor het plaatsen achterop de bagagedrager waar - tot dusver - nog maar één model op paste? De producten op deze pagina kunnen heel veel doen!

Ontzettend veel mogelijkheden!
Een fietsstoeltje bevestigen aan het frame of juist aan de bagagedrager? Een navigatiehouder óók geschikt maken voor het plaatsen op de e-bike? Een windscherm toevoegen op een 'lastig' stuur? Een plek waar je eenvoudig verschillende fietstassen en fietsmanden naar wens kunt wisselen? Snel en eenvoudig switchen tussen twee verschillende bevestigingssystemen / -merken? Er zijn echt ontzettend veel extra mogelijkheden... Met de juiste adapter en/of de juiste onderdelen.

Advies nodig?
Twijfel over bijvoorbeeld welk bevestigingsmateriaal of welke adapter in uw specifieke geval benodigd is? Neem dan contact met ons op. Wij denken mee en helpen u graag én goed op weg!

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!Lees meer
Filter uw producten

Steco Manddrager montageset Steco 22 mm Mand-Mee
De universele mandhouder Mand-Mee van Steco biedt uitkomst voor fietsen zonder voordrager of met afwijkend stuur. Heeft uw fiets een stuurpen met een diameter van 22 mm? Dan is dit onderdeel de onmisbare schakel.
Thule Bevestiging 12 mm Blade Helix Hooks
De PnP 12 mm Blade Helix Hooks is in feite een simpele, kleine adapter van Thule. Bestemd voor het verstelbare bevestigingssysteem van de dubbele fietstas Shield Pannier, wanneer de buis van uw bagagedrager een diameter heeft van 12 millimeter.
Ortlieb Beschermkapjes Handlebar-Pack QR
Twee zwarte beschermkapjes voor het stuur voor gebruik met de Handlebar-Pack QR en de Handlebar Mounting Set QR van Ortlieb.
Basil MIK SIDE Studs set
Een extra set MIK SIDE studs is handig wanneer u uw accessoires met het MIK SIDE-systeem van Basil gemakkelijk wilt wisselen tussen meerdere fietsen.
Basil Green Life Bevestigingsset MIK Zwart
De Green Life bevestigingsset MIK is een set van 4 brackets om de Basil Green Life-mand op een MIK-adapterplaat te monteren.
Basil Afstandhouder - wielbeschermer met achterlampmontage
Voor extra veiligheid en stabiliteit: met deze afstandhouder voorkomt u dat uw (mits daarvoor geschikt zijnde) Basil dubbele fietstas tussen de spaken komt. Bovendien: deze wielbeschermer is geschikt voor achterlampmontage (50-80 mm).
Willex Adapter voor montagebeugel - 1 inch
Gebruikt u de montagebeugel van Willex ter beveiliging van uw kostbare fietstas of fietsmand van dit kwaliteitsmerk? Is de diameter van de stuurpen van uw fiets 1 inch? Dan is deze adapter de missing link om de beugel te kunnen bevestigen.
Ortlieb Klittenband voor Saddle-Bag
Een losse band met klittenband ter vervanging van een defecte klittenbandbevestiging voor het bevestigen van een Saddle-Bag van Ortlieb aan de zadelpen van uw fiets.
Basil MIK Stick voor MIK adapterplaat
Uitklapbare MIK Stick voor de Basil MIK bagagedrageradapter, waarmee manden en tassen van Basil of andere merken kunnen worden gemonteerd.
KLICKfix Montagebeugel voor stuurhouder (35 mm)
Met deze KLICKfix stuuradapterklem kunt u uw KLICKfix stuuradapter ook bevestigen aan sturen met een diameter tot 35 mm. Set van twee montagebeugels.
Twinny Load Riempjes / spanbandjes fietsen op drager
Riempjes voor bij een fietsendrager van Twinny Load, om uw fietsen op gewenste plekken nóg stabieler te kunnen plaatsen. Deze flexibele spanbandjes kunnen op de plek van de fietsbanden of elders. Handige wielgoot bandjes, met klem.
ABUS Montagebeugel voor Amparo ringslot
Fietsparadijs.com heeft naast fietssloten ook allerlei accessoires, zoals deze ABUS montagebeugel voor de Amparo ringsloten.
Pagina 1 van 8