Loopfiets staal

Niet voor niets luidt het gezegd: 'Een sterk staaltje...'. Staal kan wel wat hebben en voor een loopfiets die de onverwachte manoeuvres van jonge jongens en meisjes moet kunnen weerstaan, is staal een logische materiaalkeuze. Stalen loopfietsjes geven bovendien iets mee, zodat bij een stevige botsing het frame of de voorvork niet zal breken. Een loopfiets van staal gaat bij normaal gebruik misschien wel generaties lang mee.

De loopfietsen van staal op Fietsparadijs.com zijn netjes gelakt en zorgvuldig afgewerkt. En ook qua vormgeving zijn er flink wat staaltjes van loopfietsen die er supergaaf uitzien. Dat varieert van mega schattige fietsjes voor peuters van amper 1 jaar (baby's bijna nog) tot stoere stalen race loopfietsen voor de wat hogere leeftijdscategorieën.

Loopfietsje van staal of ander materiaal?
Het zijn stalen loopfietsjes met verder diverse eigenschappen. Zie de afbeeldingen, de productbeschrijvingen en de specificaties. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen bij de wat lichtere loopfietsjes van aluminium, loopfietsjes van hout en/of loopfietsjes van kunststof. Er is altijd wat te kiezen; in alle prijscategorieën.

Loopfietsjes van staal: van goedkoop tot beste kwaliteit

Keuze te over. Dat geldt ook voor de speciale opties die stalen loopfietsjes kunnen hebben. Opties zoals een handrem, kwaliteitsbanden en zelfs beveiliging tegen overstuur. De kwaliteit van de betere loopfietsen kan 'm ook zitten in details zoals anti-slip handgrepen, een stuurbegrenzer, spatborden vóór en achter en een zadel dat afglijden voorkomt. Eigenlijk alle fietsjes hebben in elk geval een verstelbaar zadel. Dus uw kind kan er sowieso nog wel een tijdje prima op mee!

>>> Kies voor een goedkoop loopfietsje van de beste basiskwaliteit - of kies voor nog een stapje hoger met nog meer opties, de allerbeste onderdelen en het allerbeste materiaal.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Roze
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Roze
Deze mooie loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.

€99,95 €89,95

Informatie
SALE Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Deze stoere loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 2-4 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.

€99,95 €89,95

Informatie
SALE Studio 100 Loopfiets Maya 12" Wit/Geel
Studio 100 Loopfiets Maya 12" Wit/Geel
Een 12 inch loopfiets met stalen frame, geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op deze wit met gele fiets staan vrolijke afbeeldingen van Maya de Bij.

€99,00 €64,95

Informatie
SALE Studio 100 Loopfiets K3 12" Blauw
Studio 100 Loopfiets K3 12" Blauw
Een 12 inch loopfiets met stalen frame, geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op deze blauwe fiets staan vrolijke afbeeldingen van de populaire meidengroep K3.

€99,00 €64,95

Informatie
Pagina 1 van 1