Fietsslot

Een fietsslot moet goed zijn van kwaliteit. En dus veel (ART-)bescherming bieden tegen diefstal. Daarnaast moet een fietsslot de juiste afmetingen en eigenschappen hebben. Voor u en uw fiets.

Maximale diefstalbescherming én gebruiksgemak
Of het nou een 'oudje' is, gewoon een mooie fiets, een kinderfiets, oma-fiets, crossfiets, bakfiets, sportieve fiets, dure e-bike of andere tweewieler, één ding is zeker: u wilt dat-ie gewoon van u blijft. En van niemand anders. Daarom is het handig een fietsslot te kunnen kiezen die voldoet aan de eigenschappen die voor u en de omstandigheden waarin uw fiets verblijft, het meeste van nut zijn. Daarom heeft Fietsparadijs.com alle type fietssloten in huis. Met vele vormen van gebruiksgemak.

Fietsslot met praktische eigenschappen
Wat het type fietsslot aangaat: deze webshop heeft van alles online: van kettingslot, beugelslot, ringslot, kabelslot, insteekketting, insteekkabel tot vouwslot. Daarnaast hebben we muurankers in het assortiment, die ook voor fietsen in combinatie met een kettingslot van veel waarde kunnen zijn.

Selecteren op ART keurmerk?
Vanzelfsprekend kunt u zelf filteren: onder andere op merk, lengte en prijs. Maar u kunt ook selecteren - in het filter of bij de categorieën - op ART keurmerk.Lees meer
Filter uw producten
SALE GAD Kettingslot Gad Scool ART4 12 MM 170 CM - Zwart
GAD Kettingslot Gad Scool ART4 12 MM 170 CM - Zwart
Een slot voor de bakfiets? Gevonden! En dat voor een AANBIEDING om U tegen te zeggen! Dit zware kettingslot is géén fietsslot, wél ideaal als bakfietsslot én voor het op slot zetten van meerdere fietsen in één keer. 1,70 meter, ART 4 en mega solide.

€69,95 €29,95

Informatie
Qibbel Mini kabelslot met cijfercode
Dit minislotje van Qibbel met cijfercode is handig én compact. U kunt het gebruiken om o.a. een Bobike kinderzitje, fietskrat of andere accessoires mee vast te zetten. Met dit slotje geeft u de gelegenheidsdief minder kans om uw bezittingen te stelen.
SALE AXA Defender ringslot ART 2 met insteekketting - 100 cm - denim blauw
AXA Defender ringslot ART 2 met insteekketting - 100 cm - denim blauw
Bij deze AXA Defender 2-in-1 krijgt u het allebei: een klassiek ringslot én insteekketting. De ketting is 100 centimeter lang en uitgevoerd in hip denim blauw. Dit fietsslot heeft keurmerk ART 2 en is te bevestigen op de schroefdraad aan het frame.

€49,95 €32,90

Informatie
ABUS Kabelslot Combiflex 2503 - cijfercode - oprolbaar - 120 CM
Met dit compacte kabelslot (120 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Combiflex 2501 - 65 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte kabelslot ( 65 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Combiflex 2502 - 85 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte kabelslot (85 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
SALE ABUS Kettingslot Prinses Lillifee roze
ABUS Kettingslot Prinses Lillifee roze
Dit Prinses Lillifee kinderslot van ABUS is een vrolijk slot voor ieder meisje dat gek is op prinsessen. Het slot wordt geleverd inclusief leuke sleutelhanger.

€22,95 €18,25

Informatie
SALE ABUS Kettingslot Capt'n Sharky zwart
ABUS Kettingslot Capt'n Sharky zwart
Dit Capt’n Sharky kinderslot van ABUS is een stoer slot voor ieder kind. Het slot wordt geleverd inclusief leuke sleutelhanger.

€22,95 €18,25

Informatie
ABUS Kabelslot Phantom 8950/180 KF
Kabelslot Phantom 8950/180 KF van ABUS is een kabelslot van 180 cm met KLICKfix-bevestiging.
ABUS Kabelslot Phantom 8940/85 KF
Kabelslot Phantom 8940/85 KF van ABUS is een kabelslot van 85 cm met KLICKfix-bevestiging.
Lynx Kettingslot in 4 vrolijke kleuren (100CM)
Dit voordelige kettingslot van Lynx heeft een handig formaat en is met nylon afgewerkt in roze, blauw, groen of oranje. Het slot is van gehard staal en is weerbestendig. Het heeft een auto-clicksysteem, voor dagelijks extra gemak.
Lynx Kabelslot 180CM lang en 12MM dik
Dit fietsslot is erg praktisch in gebruik. Het spiraalkabelslot is van gehard staal, heeft een auto-clicksysteem, is 180 centimeter lang en beschikt over een beschermende coating. Inclusief stofklepje en extra sleutel. Voor een voordelige prijs!
Pagina 1 van 13