Loopfietsjes voor 1, 2, 3, 4, 5 jaar

Een loopfietsje van hout of een loopfiets van plastic. Een loopfiets voor 1 jaar, voor 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar of 5 jaar. Loopfietsen met of zonder rem. Een roze loopfietsje of een exemplaar in het blauw, groen, paars, rood of een andere kleur variërend van grijs-crème tot crème-mint of iets daar compleet tussenin. Een loopfiets voor meisjes of een fietsje / stepje voor jongens. Met of zonder speciaal design...

... Zoekt u een loopfiets voor uw eigen baby of peuter - dochtertje of zoontje - dan is de keus nog niet direct gemaakt. Om te beginnen is het makkelijk om bijvoorbeeld eerst te bepalen of het een loopfietsje van hout moet zijn of liever één van kunststof in één van de vele heldere kinderkleuren. Natuurlijk is het ook handig om eerst een beeld te hebben van de prijzen van loopfietsen. U raadt het al, deze kunnen danig verschillen, maar om een globaal beeld te geven: ze zijn er vanaf zo'n vier tientjes tot ruimschoots boven de honderd euro.

De eerste, goedkope loopfietsen zijn van een merk als PexKids: flitsende kunststof loopfietsjes met stalen frame, strak ontwerp, verstelbaar zadel en rubberen banden. TUV en EN71 goedgekeurd en met beschermende bumpers bij de handvatten. Een loopfiets van prima basiskwaliteit. Kortom, veel waar voor weinig geld.

 

Loopfietsjes

 

Een loopfiets van ruim boven de honderd euro gaat natuurlijk in kwaliteit en mogelijkheden nog veel verder. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de FirstBIKE Loopfiets Limited. Voorzien van moderne handrem en speciale, zogeheten Schwalbe banden: 12,5 inch luchtbanden voor maximale grip op allerlei ondergronden. Eveneens aanpasbaar voor de toenemende kinderlengte. Erg licht van gewicht, gemaakt van duurzaam, onderhoudsvrij materiaal met levenslange garantie op het frame en de vork. Met anti-slip handgrepen, stuurbegrenzer, spatborden vóór en achter en een zadel die afglijden voorkomt. Het is een prijswinnende loopfiets - onder andere verkozen tot Product van het Jaar door Creative Child Magazine.

Loopfietsje hout

Om maar even aan te geven waar 'm zoal de verschillen in kunnen zitten bij een serieuze aankoop als een loopfiets. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer kenmerken die uiteenlopen, zoals kleur, design en print. Er is keuze in uiterlijk van lief roze tot piraten-stoer. Zo zijn er ook loopfietsjes met een thema waar passende fietsaccessoires bij horen: denk aan fietshandschoentjes, een kinderhelm of bijvoorbeeld fietsbel of - toeter. Dit is bijvoorbeeld het geval bij deze Union Jack.

Maar: wat zijn eigenlijk redenen om een loopfietsje te kopen? Te beginnen: vooral omdat het leuk is, voor de nieuwe jeugdige eigenaar in kwestie (j/m). En daarmee voor pa en ma, opa en oma. Een loopfiets is ideaal om de wereld beetje bij beetje te verkennen, maar een loopfietsje doet méér. Het is een goede manier voor een kind om zijn of haar balans, motoriek en coördinatie spelenderwijs te oefenen, op weg naar het echte en meer risicovolle fietswerk. Vertrouwen tanken en ervaring opdoen: het is mooi meegenomen.

 

Webshop met loopfietsen

Loopfietsen zijn er zoals gezegd voor de leeftijdscategorieën van 1 tot 5 jaar en nog iets hoger. Loopsteppen voor kinderen van plusminus 1, 2 tot 4, 5 jaar kunnen gemiddeld een draaggewicht aan van zo'n 25 tot 30 kg. Zie bij de productomschrijvingen op Fietsparadijs.com ook de toelichting op extra's: zoals of het een loopfietsje van hout betreft of zelfs berkenhout, en of er mogelijk stickerplaatjes worden meegeleverd. Zie ook altijd de specificaties zoals het gewicht en let ook op de minimale en maximale zithoogte. U vindt in deze webshop voor fietsaccessoires loopfietsjes van merken zoals onder meer Pex Kids, Polisport, Kiddimoto en FirstBike. Let ook op de merken die in deze shop nog komen. Onderstaand vindt u alvast een behoorlijk aantal loopfietsen, zodat er iets te kiezen valt!

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Deze stoere loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 2-4 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.

€99,95 €89,95

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Street Pink - zonder rem
De FirstBIKE Loopfiets Street helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. De fiets is licht van gewicht en wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.
SALE Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Roze
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Roze
Deze mooie loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.

€99,95 €89,95

Informatie
SALE Polisport Loopfiets Balance Bike Grijs-crème
Polisport Loopfiets Balance Bike Grijs-crème
Met deze balance bike van Polisport leren kinderen alvast oefenen met sturen en het houden van hun evenwicht. De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel en ingebouwde stuurbegrenzer.

€49,95 €39,95

Informatie
SALE Polisport Loopfiets Balance Bike Crème-mint
Polisport Loopfiets Balance Bike Crème-mint
Met deze balance bike van Polisport leren kinderen alvast oefenen met sturen en het houden van hun evenwicht. De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel en ingebouwde stuurbegrenzer.

€49,95 €39,95

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Cross Zilver - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Cross helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem en speciale Schwalbe outdoor banden. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€129,00

Informatie
SALE Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Geen twijfel. Deze 'American' luxe loopfiets is een en al kwaliteit. De aluminium Frog Tadpole voor 2-3 jaar staat aan de top qua gewicht, stevigheid, rijkwaliteit, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen + méér.

€160,00 €119,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fleur
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fleur
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met buitengewoon fleurig voorkomen, zorgt voor blijvende, prettige herinneringen. Maar de veilige Kurve Fleur voor de leeftijd vanaf 2, 3 jaar doet méér: vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €59,95

Informatie
SALE Frog Bikes Loopfiets Tadpole Plus Union Jack
Frog Bikes Loopfiets Tadpole Plus Union Jack
De loopfiets aluminium Frog Tadpole Plus voor 3-4 jaar staat op grote hoogte qua gewicht, stevigheid, rijgedrag, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen en méér. Dit stoere , luxe loopfietsje is vol gebouwd op kwaliteit.

€195,95 €149,95

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Limited Rood - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Limited helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem en speciale Schwalbe banden. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€149,00

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Limited Blauw - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Limited helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem en speciale Schwalbe banden. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€149,00

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Basic Roze - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Basic helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€129,00

Informatie
Pagina 1 van 2