XD Design

XD Design is een merk met Nederlandse roots. XD Desig heeft ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen van bruikbare en duurzame producten. Dat ze daarbij nadenken over innovatie en toepasbaarheid bewijst hun award-winnende Bobby anti-diefstal rugzak. De Bobby-rugzakken zijn gemaakt van snijvast materiaal en voorzien van verborgen ritsen en geheime opbergvakken. Behalve veilig zijn de rugzakken ook duurzaam en high tech. Zo hebben enkele Bobby-rugzakken een USB-oplaadpoort, zonnepanelen en een geïntegreerde oplaadfunctie voor mobiele telefoons.

Naast dat deze rugzakken diefstal-proof zijn, zijn zij ook voorzien van verschillende handigheidjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een USB oplaadpoort of een gewichtsbalanssysteem welke uw schouders en ruggengroot ontlast? Meer informatie over deze tassen vindt u bij de productinformatie, welke bij elk product staat vermeld. Op deze pagina vindt u ons hele assortiment aan XD Design Bobby rugtassen. Voor meer rugzakken kunt u een kijkje nemen op onze rugzakpagina.

Fietsparadijs.com, voor alle soorten fietsaccessoires, is onderdeel van Media 73 B.V. Wij bieden én goedkopere, compatibel merken én A-merken van hoogwaardige kwaliteit én ook de 'gulden middenweg'. De producten die wij online verkopen, zijn erop gericht om fietsen en e-bike (nog) leuker, veiliger, comfortabeler en handiger te maken!

 


XD Design kopen

Uw pakket met product(en) van XD Design is in deze webshop in goede handen. Bestellingen vóór 22:00 versturen we diezelfde dag naar het opgegeven adres. Een product van XD Design kopen en dit direct nodig? Ook afhalen is mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestelproces.

 

Lees meer
Filter uw productenXD Design Urban Anti-diefstal Rugzak 21-27L Grijs
De Urban van XD Design is een anti-diefstal cut-proof rugzak met een inhoud van 21 tot 27 liter. Met verborgen ritsen en vakken, een cijferslot, bagageband en ruimte voor een tablet en laptop.

€129,95

Informatie
XD Design Bobby Backpack Trolley 21,5L Zwart
Een praktische trolley en rugtas in één! De Bobby Backpack Trolley van XD Design is een anti-diefstal rugzak met een inhoud van 21,5 liter. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte, cijferslot en plek voor een tablet en laptop.

€189,95

Informatie
XD Design Rugzak Bobby Soft 13L-16L Mint
De Bobby Soft van XD Design is een praktische en moderne anti-diefstal rugzak met een inhoud tot 16 liter. Met verborgen vakken, praktische opbergruimte, een geïntegreerde USB oplaadpoort en plek voor een laptop.
XD Design Rugzak Bobby Sling 4L Zwart
Een moderne en praktische rugtas! De compacte Bobby Sling van XD Design is een anti-diefstal crossbody-rugzak. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet.
XD Design Flex Gym Rugzak 16-24L Zwart
De Flex Gym van XD Design is een zakelijke rugzak en sporttas ineen. De rugtas heeft een uitbreidbare inhoud van 16 tot 24 liter, verborgen anti-diefstalvakken, een bagageband en ruimte voor een laptop.

€119,95

Informatie
XD Design Rugzak Bobby Tech 18L Zwart
Een supermoderne, praktische high-tech rugtas! De Bobby Tech van XD Design is een anti-diefstal rugzak met een inhoud van 18 liter. Met zonnepaneel, verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet en laptop.

€229,95

Informatie
XD Design Packing Cube 10L Zwart
Met deze Packing Cube van XD Design schept u orde en overzicht in uw tas! De comprimeerbare packing cube kan gebruikt worden in een (grotere) Bobby-rugtas, reistas of koffer.
XD Design Urban Lite Anti-diefstal Rugzak 21-27L Grijs
De Urban Lite van XD Design is een anti-diefstal rugzak met een inhoud van 21 tot 27 liter. Met verborgen ritsen en vakken, een cijferslot, bagageband en ruimte voor een tablet en laptop.
XD Design Rugzak Bobby Original 12L Grijs
Een moderne en praktische tas! De Bobby Original van XDDesign is een anti-diefstal rugzak. Met verborgen ritsen en vakken, praktische opbergruimte en plek voor een tablet en laptop.
XD Design Paspoorthouder Zwart
Een handige, zwarte paspoorthouder van XD Design voor het veilig opbergen van een paspoort, creditcards, instapkaarten en een telefoon. Met RFID-beschermd vak voor uw paspoort.
XD Design Rugzak Bobby Soft 13L-16L Zwart
De Bobby Soft van XD Design is een praktische en moderne anti-diefstal rugzak met een inhoud tot 16 liter. Met verborgen vakken, praktische opbergruimte, een geïntegreerde USB oplaadpoort en plek voor een laptop.
XD Design Rugzak Bobby Soft 13L-16L Geel
De Bobby Soft van XD Design is een praktische en moderne anti-diefstal rugzak met een inhoud tot 16 liter. Met verborgen vakken, praktische opbergruimte, een geïntegreerde USB oplaadpoort en plek voor een laptop.
Pagina 1 van 4