AXA

Een fietsslot van AXA heeft alle kenmerken om uw kostbare fiets maximaal te beveiligen. Al sinds de jaren '40 is er bijvoorbeeld het AXA-ringslot. Hét klassieke slot voor de fiets.

Sinds 1902
AXA maakt ook scootersloten en motorsloten. AXA (STENMAN INDUSTRIES) is oer-Hollands van origine en bestaat al sinds 1902. Dus (zeer) ruimschoots honderd jaar! AXA produceert inmiddels alle sloten onder eigen beheer in Nederland, Frankrijk en Polen. Het bedrijf heeft in deze landen eigen ontwikkelingsafdelingen voor het bedenken en ontwikkelen van slimme oplossingen voor onder meer de fietsindustrie.

Aandacht voor praktische elementen
Daarbij is er veel aandacht voor praktische eigenschappen voor de gebruiker. Naast natuurlijk doel nummer één van een slot: uw eigen tweewieler ook daadwerkelijk van u te laten zijn én blijven.


Lees meer
Filter uw productenAXA Bevestigingsset Flex Mount voor ringsloten (o.a. Defender en Victory)
Met deze bevestigingsset kunt u uw AXA ringslot eenvoudig bevestigen. De set is universeel en past dan ook op alle AXA ringsloten, bijvoorbeeld de Defender en Victory.
AXA Montageplaat voor Defender, Victory of Solid
Fietsparadijs.com biedt verschillende accessoires bij de ringsloten van AXA: Van insteekketting tot montageplaat!
AXA Kabelslot Newton
Handzaam kabelslot van AXA. 150 cm lang en 10 mm dik.
AXA Insteekkabel RLN/Newton 150 cm
Fietsparadijs.com heeft insteekkabels van 150cm en 180cm. Deze kabels zijn geschikt voor de AXA Victory, Defender en Solid. De RL Newton is voorzien van framehouder en twee klembeugels.
AXA Ringslot Solid Plus zwart ART-2 keurmerk
De AXA Solid Plus is een hoogwaardig frameslot met extra brede opening voor o.a. ballonbanden. Daarnaast kunt u een extra kabelslot gebruiken om uw fiets aan een vast object vast te maken.
AXA Insteekkabel RLD 180 cm
Fietsparadijs.com heeft insteekkabels en insteekkettingen van AXA in diverse lengtes.
SALE AXA Insteekkabel RLE 150 cm
AXA Insteekkabel RLE 150 cm
Deze kabel kunt u aanschaffen bij uw Defender of Victory ringslot. Met de insteekkabel kunt u uw fiets ook aan een object (lantaarnpaal, hek etc.) bevestigen.

€25,95 €16,95

Informatie
AXA Montageplaat ringslot voor mountainbike
Fietsparadijs.com biedt verschillende accessoires bij de ringsloten van AXA: Van insteekketting tot montageplaat! Deze montageplaat is geschikt voor een AXA ringslot op uw mountainbike.
AXA Ringslot Defender met ART-2 keurmerk (wit)
Fietsparadijs.com heeft dit trendy witte ringslot van AXA al vanaf €19,95. Eenvoudige bevestiging op het achterframe. Geen bevestigingsmateriaal meegeleverd.
SALE AXA Ringslot Defender met ART 2 keurmerk (zwart)
AXA Ringslot Defender met ART 2 keurmerk (zwart)
Fietsparadijs.com heeft dit ringslot van AXA in drie kleuren. Bestel nu en morgen al in huis! Dit slot kan bevestigd worden op de schroefdraad in het frame en wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal.

€28,95 €19,95

Informatie
AXA Ringslot Defender met ART-2 keurmerk (zwart/zilver)
Fietsparadijs.com heeft het klassieke ringslot van AXA altijd voorradig èn scherp geprijsd! U kunt bij ons achteraf betalen. Eenvoudige bevestiging op het achterframe. Geen bevestigingsmateriaal meegeleverd.
AXA Insteekketting RLC 100cm (zwart)
Fietsparadijs.com heeft deze zwarte insteekketting van AXA op voorraad liggen.
Pagina 1 van 4