Bafang

Bafang is een bekend merk als het gaat om motoren, accu's en fiets acculaders van e-bikes. Bafang bouwt al vele jaren hoogwaardige e-bike systemen en veel bekende fietsmerken maken daarvan gebruik. Heeft u een elektrische fiets met een Bafang motor en u zoekt een daarvoor een fietsaccu of een fietsacculader? Kijk op deze pagina op Fietsparadijs.com.

Bafang ontwikkelt sinds 2003 oplossingen voor elektrische voertuigen. Het is een van de meest bekende fabrikanten in de wereld van e-mobiliteit en e-drive-systemen. Bafang richt zich hierbij op alle trends op dit gebied: zowel qua individuele e-bikes, e-scooters als bijvoorbeeld openbare deelfietsen.

 

Bafang fietsacculaders

Bafang fietsacculaders zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Bafang of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van Bafang en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Fietsparadijs.com vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Fietsparadijs.com is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan fietsaccessoires: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietshelmen, fietsstoeltjes, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires van klein tot groot. Naast Bafang zijn er nog veel meer uitstekende merken op Fietsparadijs.com.

 

Lees meer
Filter uw producten


Bafang Acculader e-bike voor Bafang 43V
Deze Bafang fiets acculader is speciaal geschikt voor de Bafang accu’s. De Bafang accu’s zijn gemonteerd op Cortina e-bikes met een Bafang motor.
Pagina 1 van 1