Filter uw producten


Blackburn Frametas Outpost Corner
De Outpost Elite Corner is een kleine, zwarte frametas met een inhoud van 0,7 liter. De waterafstotende tas is ideaal voor het opbergen van klein gereedschap.
Blackburn Frametas Outpost Elite Small
De Outpost Elite Small is een functionele frametas met een inhoud van 3,37 liter. De waterdichte bikepacking-tas heeft meerdere praktische opbergvakken, en biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een waterreservoir.
Blackburn Frametas Outpost Large
De Outpost Frametas Large is een functionele fietstas met een inhoud van 5,25 liter, die uit te breiden is tot 6,95 liter. De bikepacking-tas biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een waterreservoir.
Blackburn Frametas Outpost Elite Medium-Tall
De Outpost Elite Medium-Tall is een functionele frametas met een inhoud van 5,15 liter. De waterdichte bikepacking-tas heeft meerdere praktische opbergvakken, en biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een waterreservoir.

€105,95

Informatie
Blackburn Stuurtas Outpost Elite Handlebar Roll & Dry
De Outpost Elite Handlebar is een fraaie, ruime stuurtas met een inhoud van 14 liter. De waterdichte bikepacking-tas heeft voldoende opbergruimte en is aan het stuur te bevestigen middels een vaste stuurhouder.

€149,95

Informatie
Blackburn Zadeltas Grid MTB Micro
De Grid MTB Micro is een compacte, zwarte zadeltas met een inhoud van 0,4 liter. De waterafstotende tas is ideaal voor het opbergen van klein gereedschap.
Blackburn Frametas Outpost Elite Large
De Outpost Elite Large is een functionele frametas met een inhoud van 6,76 liter. De waterdichte bikepacking-tas heeft meerdere praktische opbergvakken, en biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een waterreservoir.

€119,95

Informatie
Blackburn Frametas Outpost Elite Medium-Short
De Outpost Elite Medium-Short is een functionele frametas met een inhoud van 3,65 liter. De waterdichte bikepacking-tas heeft meerdere praktische opbergvakken, en biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een waterreservoir.

€105,95

Informatie
Blackburn Zadeltas Grid Small
De Grid Small is een compacte, zwarte zadeltas met een inhoud van 0,5 liter. De waterafstotende tas is ideaal voor het opbergen van klein gereedschap.
Blackburn Stuurtas Outpost Elite Hitchhiker
De Outpost Elite Hitchhiker is een stevige stuurtas met een inhoud van 2,5 liter. De waterdichte bikepacking-tas heeft een ruim hoofdvak en een opbergelastiek. Bevestiging met klittenband.
Blackburn Bovenbuistas Outpost Zwart
De Outpost Top Tube Bag is een kleine, zwarte frametas voor op de bovenbuis, met een inhoud van 1 liter. De waterafstotende tas is ideaal voor het opbergen van klein gereedschap en een telefoon.
Blackburn Zadeltas Outpost Elite Seat Pack
De Outpost Elite Seat Pack is een universele zadeltas met een inhoud van 5,25 tot 6,95 liter. De tas bestaat uit een houder en een waterdichte zak en is geschikt voor standaard en dropper post zadelpennen.

€149,95

Informatie
Pagina 1 van 1