Blackburn

Blackburn maakt sinds 1975 accessoires voor fietsen. Fietstassen, fietspompen, bagagedragers, fietsverlichting en overige producten voor de fiets en e-bike. Blackburn Design is opgericht in 1975 door Jim, tevens drager van deze achternaam.

Betrouwbare producten van superieure kwaliteit, en dat staven met het bieden van een levenslange garantie. Dat zijn de principes waarmee het bedrijf zo'n 50 jaar geleden begon. Innovatie en sterke fietsaccessoires die lang meegaan hebben volgens Blackburn een duidelijk doel: het de fietsers aangenaam maken, óók bij ontberingen bij weer en wind onderweg. Daarom maakt deze onderneming géén hippe, kortstondige hits, maar kiest het voor duurzame fietsaccessoires die de fietser nooit in de steek zullen laten. En al helemaal niet op de momenten waarop deze zo'n product voor op de fiets (onverwacht) het meest nodig heeft.

Blackburn kopen

Een fietsaccessoire van het merk Blackburn kopen? Fietsparadijs.com verkoopt vele soorten producten van Blackburn Design. Denk aan fietstassen zoals stuurtassen, frametassen en zadeltassen. Deze verfijnde fietstassen hebben een kenmerkend uiterlijk waaraan het merk Blackburn direct te herkennen is. De verdere eigenschappen van deze tassen staan in deze webshop bij elk product duidelijk beschreven en benoemd. Het leveren van uw nieuwe Blackburn fietsaccessoire gebeurt uit voorraad, snel én zorgvuldig. Zie bovendien bij elke Blackburn op deze site ook de lage prijs.

Kies voor goedkoper én de beste service van een betrouwbare shop voor fietsaccessoires. Een aantrekkelijke combinatie. Zie ook de Fietsparadijs.com reviews! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen u graag van advies voor het kiezen van de beste Blackburn fietstas - of natuurlijk één van onze andere fietstassen of fietsaccessoires!

 

Lees meer
Filter uw producten
Blackburn Zadeltas Grid Large 1,8L Zwart
De Grid Large is een compacte, zwarte zadeltas met een inhoud van 1,8 liter. De waterafstotende en reflecterende tas is ideaal voor het opbergen van klein gereedschap.
Blackburn Zadeltas Grid Medium 0,8L
De Grid Medium is een compacte, zwarte zadeltas met een inhoud van 0,8 liter. De waterafstotende tas is ideaal voor het opbergen van klein gereedschap.
SALE Blackburn Frametas Outpost Elite Medium-Short
Blackburn Frametas Outpost Elite Medium-Short
De Outpost Elite Medium-Short is een functionele frametas met een inhoud van 3,65 liter. De waterdichte bikepacking-tas heeft meerdere praktische opbergvakken, en biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een waterreservoir.

€99,95 €79,95

Informatie
Blackburn Frametas Outpost Elite Large
De Outpost Elite Large is een functionele frametas met een inhoud van 6,76 liter. De waterdichte bikepacking-tas heeft meerdere praktische opbergvakken, en biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een waterreservoir.

€119,95

Informatie
SALE Blackburn Stuurtas Outpost Handlebar Roll & Dry Bag
Blackburn Stuurtas Outpost Handlebar Roll & Dry Bag
De Outpost Handlebar Roll is een fraaie stuurtas van Blackburn, met een inhoud van 10 liter. De waterproof dry bag heeft voldoende opbergruimte. Aan het stuur te bevestigen met een stuurhouder.

€124,95 €84,95

Informatie
Blackburn Frametas Outpost Small
De Outpost Frametas Small is een functionele fietstas met een inhoud van 2 liter, die uit te breiden is tot 3,5 liter. De bikepacking-tas biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een waterreservoir.
Blackburn Zadeltas Outpost Seat Pack & Dry Bag 11L
De Outpost Seat Pack van Blackburn is een praktische zadeltas met een inhoud van 11 liter. De tas bestaat uit een houder en een waterdichte zak. Geschikt voor vrijwel elke fiets.
Blackburn Frametas Outpost Large
De Outpost Frametas Large is een functionele fietstas met een inhoud van 5,25 liter, die uit te breiden is tot 6,95 liter. De bikepacking-tas biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een waterreservoir.
Blackburn Bovenbuistas Outpost Zwart
De Outpost Top Tube Bag is een kleine, zwarte frametas voor op de bovenbuis, met een inhoud van 1 liter. De waterafstotende tas is ideaal voor het opbergen van klein gereedschap en een telefoon.
Blackburn Zadeltas Grid MTB Micro
De Grid MTB Micro is een compacte, zwarte zadeltas met een inhoud van 0,4 liter. De waterafstotende tas is ideaal voor het opbergen van klein gereedschap.
Blackburn Frametas Outpost Corner
De Outpost Elite Corner is een kleine, zwarte frametas met een inhoud van 0,7 liter. De waterafstotende tas is ideaal voor het opbergen van klein gereedschap.
SALE Blackburn Stuurtas Outpost Elite Hitchhiker
Blackburn Stuurtas Outpost Elite Hitchhiker
De Outpost Elite Hitchhiker is een stevige stuurtas met een inhoud van 2,5 liter. De waterdichte bikepacking-tas heeft een ruim hoofdvak en een opbergelastiek. Bevestiging met klittenband.

€99,95 €79,95

Informatie
Pagina 1 van 2