Bosch

Bosch GmbH is een internationaal technologisch en dienstverlenend bedrijf bestaande uit de divisies automobieltechnologie, industriële technologie, consumentenproducten, energie- en bouwtechnologie. In deze webshop vindt u het aanbod aan Bosch producten voor de e-bike, onder de naam Bosch eBike Systems. Zie onze Bosch accu's en Bosch acculaders.

Op veel elektrische fietsen ziet u een accu of een motor van Bosch. Bosch systemen worden gebruikt voor o.a. de volgende merken fietsen: Batavus, Bergamont, Bosch, Cannondale, Gazelle, Ghost, Haibike, Hercules, Koga, Kreidler, Merida, Scott, Sparta, Trek, Victoria.

Bosch en e-bike

Een e-bike lader van Bosch kopen? Of een Bosch accu / lithium accu? Fietsparadijs.com verkoopt zowel batterijen als laders van en voor dit merk. Bij elk Bosch product staan de specificaties zoals voltage, type accu, wattage en voor welke modellen elektrische fiets deze geschikt is. We voorzien de productinformatie ook van unieke, gedetailleerde foto's! Dit alles helpt u bij het snel vinden van de juiste Bosch accu en/of juiste Bosch acculader en het kiezen van de juiste uitvoering! Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE Bosch accu 36V Intuvia 400 11,0Ah - 396Wh Bagagedrager Classic Plus Zwart
Bosch accu 36V Intuvia 400 11,0Ah - 396Wh Bagagedrager Classic Plus Zwart
Deze lithium fietsaccu van Bosch is bestemd voor op de bagagedrager van e-bikes met het Classic Plus aandrijfsysteem, model 2011-2013. Het is een 36 volt e-bike accu met 396 Watt-uur capaciteit.

€499,95 €399,95

Informatie
SALE Bosch Standaard oplader 4A
Bosch Standaard oplader 4A
Originele Bosch standaard oplader met een laadvermogen van 4A. Deze Bosch fietslader is geschikt voor alle Bosch e-bike accu’s: Active line, Performance line en Classic line.

€109,95 €99,95

Informatie
Bosch Displaycover Intuvia Transparant
Bescherm uw E-bike display tegen slijtage, krassen, stof en water met deze displaycover van Bosch. Speciaal ontworpen voor de Bosch Intuvia.
Bosch Displaycover Purion Transparant
Bescherm uw E-bike display tegen slijtage, krassen, stof en water met deze displaycover van Bosch. Speciaal ontworpen voor de Bosch Purion display.
Pagina 1 van 1