Carpoint

Carpoint staat bekend om een brede range aan autogerelateerde producten. Sommige producten zijn gericht op fietsen, zoals de fietsendragers. Carpoint biedt kwalitatief goede producten tegen concurrerende prijzen.

Fietsparadijs.com houdt de prijzen, ook die van Carpoint fietsendragers, zo laag mogelijk. De scherpst mogelijke prijs is dus hier online te vinden. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe Carpoint product ons magazijn zorgvuldig ingepakt verlaat. Het pakket met product(en) van elk merk in deze shop is in goede handen.

Carpoint kopen op Fietsparadijs.com vóór 22:00 verzenden we dezelfde dag. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze vast klaar. Deze online shop biedt naast Carpoint producten een van de grootste assortimenten aan fietsaccessoires: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietshelmen, fietsstoeltjes, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires van klein tot groot.

 

 

Lees meer
Filter uw productenCarpoint Fietsdrager Universeel
Met deze universele fietsendrager van Carpoint neem u makkelijk uw fiets mee op uw dakdrager. De fietsendrager heeft een draaggewicht van maximaal 15 kg.
Carpoint Adapter 7-polig naar 13-polig
Heeft u een auto met een 7-polige stekkerdoos en een aanhanger/caravan met een 13-polige stekkerdoos? Gebruik dan deze verloopstekker van 7 naar 13 polig.
Pagina 1 van 1