Cellpower

Cellpower Batteries acculaders en Cellpower accu's (deze laatste zijn te vinden op Acculaders.nl) zijn breed inzetbaar. De producten van Cellpower worden toegepast in industriële, maritieme, mobiliteits-, revalidatie- en telecom markten. Daarnaast biedt het bedrijf oplossingen voor solar- en windenergie. Cellpower heeft batterijen en acculaders voor vele toepassingen. In deze webshop zijn vooral de batterijladers voor e-bikes te koop.

Batterijladers voor e-bike, scootmobiel, elektrische scooter, voor 24V, 36V en 48V accu's. Zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor de lader van Cellpower geschikt is. Dit merk op Fietsparadijs.com maakt laders en snelladers voor onder andere deze batterijen: Gel en AGM / droge loodzuuraccu (auto's en voertuigen) en zoals genoemd voor elektrische fietsen. Als service van deze online shop staan bij elk afzonderlijk Cellpower apparaat de toepassingsmogelijkheden, gebruiksaanwijzingen en specificaties over het product uitvoerig beschreven én brengen we deze goed in beeld, via gedetailleerde afbeeldingen.

Cellpower e-bike laders

Een nieuwe Cellpower e-bike lader kopen: bestel ze hier. Tenzij tijdelijk anders aangegeven ligt het nieuwe Cellpower product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Fietsparadijs.com houdt de prijzen, ook die van Cellpower laders, zo laag mogelijk. De scherpst mogelijke prijs is hier online te vinden. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Wij zorgen ervoor dat het product zorgvuldig verpakt bij ons het magazijn verlaat.

 

 

Lees meer
Cellpower Acculader 24V 6A
24V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 6A. Deze lader is geschikt voor het laden van 24V droge loodzuur accu's van 40 tot ongeveer 60Ah voor o.a. elektrische fiets, scooter, rolstoel of scootmobiel.

€199,95

Informatie
Cellpower Acculader 48V 5A
48V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 5A. Deze lader is geschikt voor het laden van 48V droge loodzuur accu's tot ongeveer 100Ah voor o.a. scootmobiels, elektrische scooters en elektrische fietsen.

€149,95

Informatie
Cellpower Acculader 36V 1,2A
36V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 1,2A. Deze lader is geschikt voor het laden van 36V droge loodzuur accu's tot ongeveer 40Ah.
Cellpower Acculader 24V 6A Gel
24V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 6A. Deze lader is geschikt voor het laden van 24V gel accu's van 40 tot ongeveer 60Ah voor o.a. elektrische fiets, scooter, rolstoel of scootmobiel.

€199,95

Informatie
Pagina 1 van 1