CoConuts

CoConuts is onderdeel van Co&Co. Dat bedrijf brengt sinds 2005 rijdend speelgoed op de markt en ook een collectie kinderfietshelmen. CoConuts heeft aandacht voor het aspect veiligheid maar óók een antenne voor wat goed, grappig en uniek is qua design.

De prints en kleuren van de fietshelmen zullen uw kinderen zeker aanspreken. En de kwaliteit? Die is simpelweg robuust, en bovendien pico bello in orde als het gaat om pasvorm, gebruiksgemak en nauwkeurige afwerking. Ideaal daarom voor kinderen die zich bewegen op de loopfiets, skates, skeelers of bijvoorbeeld elektrische step. Co&Co importeert speelgoed die de creativiteit, ontwikkeling en de mobiliteit van kinderen stimuleert. Dat heeft al meerdere malen geleid tot de ontvangst van de Baby Innovation Award. Een stimulans voor het bedrijf om weer nieuwe producten te ontwikkelen.

CoConuts kinderfietshelmen en andere fietsaccessoires

Een kinderfietshelm of andere kinderfietsaccessoires van het merk CoConuts kopen, kan op Fietsparadijs.com. De kinderhelmen zijn er in vrolijke kleuren maar ook in hippe en stoere prints, voor jongens en meisjes. Bekijk informatie over de maten en veiligheidsprofielen bij de onderstaande producten zelf. De levering van een nieuw bestelde CoConuts fietshelm of andere fietsaccessoire voor het kind, verloopt snel want we versturen deze direct vanuit ons eigen magazijn. Daarmee kan uw zoontje of dochtertje morgen al veilig en vol plezier verder fietsen. Of kom de bestelling afhalen: dat kan óók! Geef dit simpelweg aan in het bestelproces en we leggen het voor u klaar.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE CoConuts Kinderhelm Black On/Off Extra Small
CoConuts Kinderhelm Black On/Off Extra Small
Zwart is een kleur van stoer. Deze kinderfietshelm van CoConuts heeft daarop nóg een stoere touch: het universele teken van aan en uit. Een mooie combi van effen met net nog even duidelijk iets anders. De Black On/Off: uw kind wil 'm meer op dan af....

€32,95 €24,95

Informatie
CoConuts Kinderhelm Red Goggle Medium
Daar komt een racemonstertje aan! Deze stoere helm zal menig kind aanspreken. De helm is veilig en heeft een goede pasvorm. Voorzien van onder meer het EN 1078-certificaat. Maat M.
Pagina 1 van 1