CoConuts

CoConuts is onderdeel van Co&Co, dat al jaren met succes rijdend speelgoed op de markt brengt, en nu ook een collectie kinderfietshelmen heeft gepresenteerd. Aandacht voor het aspect veiligheid heeft deze fabrikant als vanzelfsprekend. Plus een antenne voor wat goed, grappig en uniek is qua design.

De prints en kleuren van de fietshelmen zullen uw kinderen zeker aanspreken. En de kwaliteit? Die is simpelweg robuust, en bovendien pico bello in orde als het gaat om pasvorm, gebruiksgemak en nauwkeurige afwerking. Ideaal daarom voor kinderen die zich bewegen op de (loop)fiets, skates, skeelers of bijvoorbeeld elektrische step.Lees meer
Filter uw producten


CoConuts Kinderhelm White With Red Stars Small
Met deze vrolijke helm schittert uw kind in het verkeer. De helm is veilig en heeft een goede pasvorm. Voorzien van onder meer het EN 1078-certificaat. Maat S.
CoConuts Kinderhelm Orange Star Medium
Met deze vrolijke helm schittert uw kind in het verkeer. De helm is veilig en heeft een goede pasvorm. Voorzien van onder meer het EN 1078-certificaat. Maat M.
CoConuts Kinderhelm Red Goggle Medium
Daar komt een racemonstertje aan! Deze stoere helm zal menig kind aanspreken. De helm is veilig en heeft een goede pasvorm. Voorzien van onder meer het EN 1078-certificaat. Maat M.
CoConuts Kinderhelm Black On/Off Extra Small
Zwart is een kleur van stoer. Deze kinderfietshelm van CoConuts heeft daarop nóg een stoere touch: het universele teken van aan en uit. Een mooie combi van effen met net nog even duidelijk iets anders. De Black On/Off: uw kind wil 'm meer op dan af....
CoConuts Kinderhelm White With Red Stars Medium
Met deze vrolijke helm schittert uw kind in het verkeer. De helm is veilig en heeft een goede pasvorm. Voorzien van onder meer het EN 1078-certificaat. Maat M.
Pagina 1 van 1