Cordo

Cordo fietstassen en fietskratten zijn er voor uw plezier. Cordo fietsaccessoires vormen een speciale productlijn van het bekende AGU BV. Deze tassen worden met grote zorg ontworpen, en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het resultaat is een combinatie van hoge kwaliteit met... veelvuldig, gezond fietsplezier.

De filosofie van Cordo luidt dat een fietsaccessoire het fietsen moet veraangenamen én compleet maken. Dat kan, om maar een voorbeeld te noemen, door het fabriceren van een trendy tas waarin met gemak alle boodschappen passen, of door een goedlopende, gesmeerde ketting. Op deze in fietsaccessoires gespecialiseerde webshop vindt u een grote keus aan deze fietstassen, naast onder meer de Cordo fietskratten.


Cordo fietstassen


Geteste fietstassen en fietskratten

Cordo fietstassen en -kratten zijn er voor de meest verwende fietser. De collectie wordt jaarlijks uitgebreid en waar mogelijk verbeterd. De tassen en fietskratten ondergaan voor verkoop éérst een uitgebreide test. Dat is ook te zien in de jaarlijks hoge eindbeoordelingen bij consumententesten.

Cordo's credo
Iedereen kan fietsen, maar met de juiste onderdelen en accessoires wordt fietsen nóg leuker, zo luidt Cordo's credo. Daarom heeft Cordo ook fietstassen voor de elektrische fiets. En aandacht voor details, zoals tegen inregenen (bijvoorbeeld via een elastisch rondgestikte klep). Naast aandacht voor gemakkelijke bevestiging op de fiets (zoals in de vorm van een verstelbaar middenpaneel) en aandacht voor sterk materiaal (denk aan degelijk bisonyl).

Cordo fietstas | Fietstas.com

Balansvolle mix
Ook het uiterlijk van de Cordo fietstassen spreekt velen tot de verbeelding: met veelal een mooie touch qua kleur, vormgeving en rondingen, zonder daarbij tot in het extreme over te gaan. Een enkele of dubbele fietstas van Cordo is er, kortom, voor eenieder die houdt van een balansvolle mix van goed, praktisch en mooi. Ook zijn er dus de fietskratten; in meerdere kleuren. Daarnaast biedt Cordo adapters zoals een stuurpenhouder én accessoires zoals een netbinder voor op de voordrager. Zie het onderstaande aanbod Cordo-producten.

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE Cordo Pet Carrier Grijs KLICKfix
Cordo Pet Carrier Grijs KLICKfix
Vervoer uw hondje of ander dier veilig en vertrouwd met de Cordo Pet Carrier. Bedoeld voor gebruik op het stuur met een KLICKfix CC-100 stuurhouder (let op: alleen die zonder slot!). Met kussen, opbergvakjes en veiligheidsriem. Voor dieren tot 7 kg.

€54,95 €49,95

Informatie
Cordo Fietskrat Junior 25L oud roze
Dit kleinere fietskrat van Cordo heeft een inhoud van 25 liter en is gekleurd in mooi, oud roze. De krat past ook op kinderfietsen én achterop de bagagedrager van fietsen voor volwassenen. Handig voor tassen, boodschappen en al wat dies meer zei.
Cordo C&G Achterplaat voor CC-300 Stuurhouder
Met deze achterplaat kunt u fietsmanden of fietstassen geschikt maken voor gebruik met de Click&Go CC-300 stuurhouder.
Cordo Fietskrat Junior 25L bruin
Dit kleinere fietskrat van Cordo heeft een inhoud van 25 liter en is gekleurd in krachtig bruin. De krat past ook op kinderfietsen én achterop de bagagedrager van fietsen voor volwassenen. Handig voor tassen, boodschappen en... behoorlijk wat meer.
Cordo C&G Stuurpenhouder CC-400 Zilver
De Cordo CC-400 stuurpenhouder is bedoeld voor diverse Click&Go fietsmanden en stuurtassen, waaronder de AGU Ventura 115 C&G. Eenvoudig verstelbaar en met één druk op de knop los te koppelen. Inclusief instructies.
Cordo C&G Stuurhouder CC-300 Zilver
De Cordo CC-300 stuurhouder is bedoeld voor diverse Click&Go fietsmanden en stuurtassen, waaronder de AGU Ventura 115 C&G. Eenvoudig verstelbaar en met één druk op de knop los te koppelen. Inclusief instructies.
Pagina 1 van 1