Cycleash

Cycleash maakt fietsen met de hond nog leuker én makkelijker. Samen met de hond én de producten van Cycleash kunnen mens en hond veilig en comfortabel eropuit. Een hondenriem voor aan de fiets, ontwikkeld door dit merk, is zelfs te gebruiken met twee honden. 

Veiligheid is, naast gebruiksgemak en comfortabel kunnen fietsen / rennen, het belangrijkste aspect voor de producten van Cycleash. Veiligheid voor mens en hond. Daarvoor zorgt het (ijzer)sterke materiaal, maar ook de constructie is hierin essentieel. Zo beschermt de TPR-techniek van Cycleash tegen plotselinge rukbewegingen. Meer lezen over de schokvrije, ergonomisch ontworpen aanlijnriem? Op Fietsparadijs.com zijn niet alleen de Cycleash producten te koop, maar vindt u er ook een goede uitleg bij. Net als bij al onze andere producten, onderdelen en accessoires. Ook voor de hond!

Cycleash kopen op Fietsparadijs.com

Fietsaccessoire van Cycleash kopen? We leveren elke nieuwe fietsaccessoire uit voorraad, snel én zorgvuldig. Kies voor goedkoper én de beste service van een betrouwbare shop voor fietsaccessoires. Een aantrekkelijke combinatie. Zie ook de Fietsparadijs.com reviews! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen u graag van advies voor het kiezen van de beste fietsaccessoires - voor mens, hond en beide!

 

Lees meer
Filter uw producten


Cycleash Hondenriem voor fiets - veilig aanlijnen
Voor schokvrij trainingsplezier tijdens het fietsen met uw hond. Deze hondenriem voor aan de fiets is geschikt voor één, maar ook veilig voor twee honden! Beschermt tegen onverwachte trekkracht. Met versterkte veiligheidslijn. Blijf samen lekker fit!
Pagina 1 van 1