Dripdropbag

Dripdropbag ontwerpt kleurige regenhoezen die de schooltas van uw kind beschermen tegen een typische Hollandse regenbui. Volgens de oprichters van Dripdropbag, Dianne en Elian, konden deze hoezen wel wat hipper. De dames ontwerpen hoezen die zowel functioneel als trendy zijn zodat je je nooit meer hoeft te schamen als je een beschermhoes om je schooltas doet. Hun motto is dan ook: Protection never looked better.

Een Dripdropbag kopen op Fietsparadijs.com. Daarmee weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je nieuwe tas snel in je bezit is. Morgen in huis is sowieso bij ons de standaard, voor alle artikelen die op voorraad zijn en die je bestelt vóór 22.00 uur. Maar je kunt je nieuwe Dripdropbag ook komen afhalen bij ons in Beverwijk, net als alle andere fietsaccessoires die je kunt bestellen in deze shop met een zeer uitgebreide keus.

Dripdrop fietstassen

Dripdropbag fietstassen zijn in deze webshop voor fietsaccessoires voordelig te koop. Vele tevreden klanten gingen u vóór, getuige ook de hoge cijfers bij de onafhankelijke klantenbeoordelingen. Fietsparadijs.com is onderdeel van Media 73 B.V.. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan spullen voor (op) de fiets: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietshelmen, fietsstoeltjes, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires. Van klein tot groot en voor man, vrouw, jongens, meisje, alles ertussenin en van jong tot oud. Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen je graag van advies voor het kiezen van de beste producten voor fiets en e-bike.

 

Lees meer
Filter uw producten


Dripdropbag Regenhoes Rugzak Camouflage
Deze trendy camouflage regenhoes maakt het voor kinderen extra aantrekkelijk om hun schooltas te beschermen tijdens een bui. De hoes is gemakkelijk om de tas heen te schuiven en de sluiting is aan te snoeren.
Pagina 1 van 1