E-Bike Vision

E-Bike Vision is sinds de oprichting in Attendorn in 2011 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van vervangende batterijen/ accu's voor pedelecs en e-bikes. E-Bike Vision biedt goede vervangende oplossingen voor 26V, 36V en 42V fietsaccu's en fietsacculaders. De prijs kwaliteit verhouding is daarbij erg gunstig. U koopt voor minder geld een fietsaccu die een groter bereik heeft dan de originele accu in uw huidige fiets. Ditzelfde geldt voor de vervangende fietsacculaders van E-Bike Vision.

Kortom, E-Bike Vision is een goed alternatief voor een duurder merkproduct. Bijvoorbeeld een nieuwe Gazelle fietsaccu kopen of een E-Bike Vision accu? In het tweede geval bent u goedkoper uit, terwijl de compatibel accu uiteraard evengoed op (bijvoorbeeld) de Gazelle e-bike past en prima zijn werk doet. Dit merk maakt compatibel accu's voor elektrische fietsen en speed pedelecs van onder andere Gazelle, Bosch en Panasonic.

E-Bike Vision accu's

E-Bike Vision accu kopen: via Fietsparadijs.com zijn deze leverbaar uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop nu al haast verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van E-Bike Vision of een ander merk is in deze online shop goedkoop: wij hanteren waar mogelijk de laagste prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van E-Bike Vision en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop vóór 22:00 verzenden we diezelfde dag. Afhalen kan óók. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.


Fietsparadijs.com

Vele tevreden klanten gingen u vóór, getuige ook de hoge cijfers bij de onafhankelijke klantenbeoordelingen. Fietsparadijs.com is onderdeel van Media 73 B.V.. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan spullen voor (op) de fiets: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietskratten, fietszitjes, fietshelmen, kinderfietshelmen, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires. Een willekeurige greep uit deze laatste categorie: fietsendragers, hondenfietsmanden, kinderfietskarren, fietsacculaders, fietsbinders, bidons, fietsbellen, fietscomputers, montage-onderdelen, klikadapters en overige adapters, fietszadels, fietskussentjes, kratstickers, fietsverlichting, fietsnavigatie, regenhoezen, regenpakken, rugleuningen, stuurkussens, voordragers, voetbescherming en spaakbescherming, voetsteunen, fietswindschermen, zadeldekjes, snelbinders, fietsstandaarden en nog vele andere spullen voor (op) de fiets.

Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten voor fiets en e-bike.

 

Lees meer
E-Bike Vision fiets acculader/ snellader 26V 6A
Snellader voor uw 26V fietsaccu of Speed Pedelec accu met een laadcapaciteit van 6A. Deze krachtige fietsacculader met koelventilator, led display en aluminium behuizing is geschikt voor E-Bike Vision fietsaccu's. De stekker is 3 pins.

€174,95

Informatie
E-Bike Vision Acculader fiets 36V 4A
Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 4A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€137,95

Informatie
E-Bike Vision Acculader fiets 36V 6A
Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 6A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€174,95

Informatie
Pagina 1 van 1