Edge

Edge is een merk van Gransier, leverancier van fietsaccessoires aan webshops zoals Fietsparadijs.com. Fietskratten, fietssloten, fietstassen en overige producten van het merk Edge zijn bereikbaar voor een behapbaar budget.

Gransier BV is al sinds 1966 een totaalleverancier voor de vakhandel, met producten en accessoires voor fietsen, e-bikes, scooters, brommers en soortgelijke voertuigen. Deze fietskratten, fietssloten, fietstassen en andere accessoires vinden hun weg vanuit het Nederlandse Heerlen naar meerdere landen in Europa. Edge producten komen terecht in de webshop en overige online detailhandel, maar ook bij sociale instellingen, fysieke fietszaken, scooterwinkels en in praktijkscholen.

Assortiment
Kleurrijke fietskratten van Edge onder de noemer Urban Crate? U vindt ze in deze webshop. Overige kratten, kettingsloten en (mogelijk) andere fietssloten van Edge? Idem dito. Bekijk hier ons assortiment!

Edge fietsaccessoires

Een fietsaccessoire van het merk Edge kopen? Fietsparadijs.com verkoopt meerdere Edge producten. Ons assortiment van accessoires voor fiets en e-bike kan wekelijks of maandelijks wijzigen. Het zijn de goedkopere producten die tevens erg functioneel en/of mooi zijn, met alle basis praktische eigenschappen.

De kenmerken van de Edge accessoires in deze webshop staan bij elk product duidelijk beschreven en benoemd. Ook met onze veelal zelfgemaakte afbeeldingen bieden wij in een oogopslag extra inzicht in wat u precies koopt! Het leveren van uw nieuwe Edge fietsaccessoire gebeurt bovendien uit voorraad, snel én zorgvuldig. Zie bovendien bij elke Edge op deze site ook de lage prijs.

Kies voor Edge op Fietsparadijs.com

Kies voor goedkoper én de beste service van een betrouwbare shop voor fietsaccessoires. Een aantrekkelijke combinatie. Zie ook de Fietsparadijs.com reviews! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen u graag van advies voor het kiezen van de Edge krat, het slot of andere fietsaccessoire van dit merk!

 

Lees meer
Filter uw producten

Edge Enkele Fietstas Leisure 18L Zwart
Deze fietstas Leisure van het merk Edge is een zeer betaalbare enkele fietstas met een inhoud van 18 liter. De sportieve tas heeft een rolsluiting, reflectie en een verstelbare schouderriem.
SALE Edge Fietshelm Urban E-Bike Pedelec M Zwart
Edge Fietshelm Urban E-Bike Pedelec M Zwart
Met deze helm van het merk Edge gaat u veilig over straat. De zwarte helm voldoet aan alle eisen die wettelijk gesteld zijn voor een verplichte Speed Pedelec -fietshelm.

€54,95 €39,95

Informatie
SALE Edge Fietshelm Urban E-Bike Pedelec L Zwart
Edge Fietshelm Urban E-Bike Pedelec L Zwart
Met deze helm van het merk Edge gaat u veilig over straat. De zwarte helm voldoet aan alle eisen die wettelijk gesteld zijn voor een verplichte Speed Pedelec -fietshelm.

€54,95 €39,95

Informatie
Edge Enkele Fietstas Basic Shopper 20L Zwart
Een stevige zwarte shopper van het merk Edge. Deze praktische, enkele fietstas heeft een handvat, een extra opbergvak en is gemakkelijk aan de bagagedrager te bevestigen.
Edge Enkele Fietstas Traveller 18L Zwart
De Traveller van het merk Edge is een stevige enkele fietstas met 18 liter inhoud. De tas is voorzien van een rolsluiting, reflectie en een verstelbare schouderriem.
Edge Dubbele Fietstas Luxe Shopper 40L Zwart
Deze betaalbare dubbele Luxe Shopper van het merk Edge is een no-nonsense fietstas. De stevige tas heeft een inhoud van 40 liter en is voorzien van reflectie.
Edge Enkele Fietstas Trendy Shopper 20L Zwart
Een hippe zwarte shopper van het merk Edge! Deze voordelige enkele fietstas heeft praktische handgrepen en is gemakkelijk aan de bagagedrager te bevestigen.
Edge Dubbele Fietstas Basic Shopper 26L Zwart
De zwarte Basic Shopper van het merk Edge is een no-nonsense dubbele fietstas. De zeer voordelige tas heeft een inhoud van 26 liter en is voorzien van reflectie.
Edge Ringslot Rocky Zwart
Bescherm uw fiets tegen diefstal met dit ringslot van Edge. De Rocky is gemaakt van sterk mat kunststof en heeft een 8 mm dikke stalen beugel.
Edge Dubbele Fietstas Basic Shopper 32L Zwart
De zwarte Basic Shopper van het merk Edge is een no-nonsense dubbele fietstas. De zeer voordelige tas heeft een inhoud van 32 liter en is voorzien van reflectie.
Edge Kettingslot Granito 60/110 Zwart
Beveilig uw fiets met het Granito kettingslot van Edge. Dit slot is 110 cm lang en heeft kettingschakels van 6 mm. Het slot wordt geleverd met twee sleutels .
Edge Kettingslot Power 120 CM Zwart
De Power is een kettingslot met hangslot van 120 cm lang. Met beschermhoes, stofkapje en schakels van 10mm. Inclusief twee sleutels.
Pagina 1 van 2