Ergon

Ergon is een Duits bedrijf dat ergonomische fietsaccessoires maakt, waaronder fietszadels en fietsrugzakken.

Fietsparadijs.com

Een Ergon product kopen of een accessoire van een ander merk? Vele tevreden klanten gingen u vóór, getuige ook de hoge cijfers bij de onafhankelijke klantenbeoordelingen. Fietsparadijs.com is onderdeel van Media 73 B.V.. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan spullen voor (op) de fiets: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietskratten, fietszitjes, fietshelmen, kinderfietshelmen, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires. Een willekeurige greep uit deze laatste categorie: fietsendragers, hondenfietsmanden, kinderfietskarren, fietsacculaders, fietsbinders, bidons, fietsbellen, fietscomputers, montage-onderdelen, klikadapters en overige adapters, fietszadels, fietskussentjes, kratstickers, fietsverlichting, fietsnavigatie, regenhoezen, regenpakken, rugleuningen, stuurkussens, voordragers, voetbescherming en spaakbescherming, voetsteunen, fietswindschermen, zadeldekjes, snelbinders, fietsstandaarden en nog vele andere spullen voor (op) de fiets.

Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten voor fiets en e-bike.

 

Lees meer
Filter uw productenErgon Rugzak BX2 Evo Black
Een lichtgewicht rugzak van Ergon met een inhoud van 10 + 1,5 liter. De fietsrugtas is nauwkeurig af te stellen, en is voorzien van een regenhoes en veel praktische opbergvakken.
Pagina 1 van 1