Falkx

Falkx is een merk van Cycletech, een Nederlandse groothandel in fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Cycletech heeft ook een eigen fietsenmerk: Avalon. Van het merk Falkx verkopen wij onder meer sloten en fietshelmen.

Lees meer
Filter uw productenFalkx Vouwslot 95 CM zwart ART-2
Fraai vouwslot van het merk Falkx. Het slot is 95 cm lang en voorzien van een anti-picking-cilinder. Handig met u mee te nemen in de meegeleverde framehouder. Voorzien van ART2-certificering.
Falkx Viking Kettingslot 110 CM Zwart ART-2
Een extra sterk, zeer betaalbaar kettingslot van Falkx voor een goede bescherming van uw fiets. Het slot heeft een lengte van 110 centimeter en is voorzien van twee sleutels en het ART-2 keurmerk.
SALE Falkx Kettingslot 90 CM Zwart ART-2
Falkx Kettingslot 90 CM Zwart ART-2
Dit 90 centimeter lange kettingslot van Falkx biedt een zeer goede bescherming van uw fiets. Voor een mooie prijs, met twee sleutels en het ART-2 keurmerk.

€27,95 €23,95

Informatie
Falkx Kettingslot Deluxe 110 CM Zwart ART-2
Een extra sterk kettingslot van Falkx voor een goede bescherming van uw fiets. Het slot Deluxe heeft een lengte van 110 centimeter en is voorzien van twee sleutels, een luxe slotkop en het ART-2 keurmerk.
Falkx Kettingslot Secure 110 CM Zwart ART-4
Een extra sterk kettingslot van Falkx voor een goede bescherming van uw e-bike of scooter. Het slot heeft een lengte van 110 centimeter en is voorzien van het ART-4 keurmerk.
Falkx Fietshelm EW-618 M Zwart
Met deze helm van Falkx zit u veilig op uw e-bike, speed pedelec of snorfiets. De NTA 8776 goedgekeurde helm voldoet aan alle wettelijke eisen voor een verplichte Speed Pedelec -fietshelm. Maat M.
Falkx Fietshelm EW-618 L Zwart
Met deze helm van Falkx zit u veilig op uw e-bike, speed pedelec of snorfiets. De NTA 8776 goedgekeurde helm voldoet aan alle wettelijke eisen voor een verplichte Speed Pedelec -fietshelm. Maat L.
Falkx Kettingslot Warrior 8/950 Zwart ART-2
Het 95 centimeter lange, extra sterke kettingslot Warrior van Falkx biedt een zeer goede bescherming van uw fiets. Voor een mooie prijs, met twee sleutels en voorzien van het ART-2 keurmerk.
Falkx Dubbele Fietstas 22L Zwart
Een degelijke dubbele fietstas van het betaalbare merk Falkx . De zwarte fietstas heeft een inhoud van 22 liter en is voorzien van reflectie.
Falkx Dubbele Fietstas 26L Zwart
Een degelijke dubbele fietstas met afgeschuinde zijkanten van het betaalbare merk Falkx . De zwarte fietstas heeft een inhoud van 26 liter, is stevig en voorzien van reflectie.
Falkx Kettingslot Deluxe 90 CM Zwart ART-2
Dit 90 centimeter lange kettingslot van Falkx biedt een zeer goede bescherming van uw fiets. Voor een mooie prijs, met twee sleutels, luxe slotkop en het ART-2 keurmerk.
Falkx Kettingslot Secure 90 CM Zwart ART-4
Een extra sterk kettingslot van Falkx voor een goede bescherming van uw e-bike of scooter. Het slot heeft een lengte van 90 centimeter en is voorzien van het ART-4 keurmerk.
Pagina 1 van 2