Frog Bikes

Frog Bikes is een klein, Brits bedrijf dat zich richt op het creëren van zoveel mogelijk fietsplezier voor kinderen. Eén van de factoren die daarbij een belangrijke rol spelen, is het gewicht. Hoe lichter de fiets, hoe gemakkelijker kinderen erop leren rijden én des te meer ze ervan genieten.

De oprichters van Frog Bikes zijn Jerry en Shelley: zelf enthousiaste fietsers én ouders van twee kleine kinderen - al zijn die inmiddels ook alweer aan de grotere hand. Jerry en Shelley weten in elk geval wat kinderen motiveert om op hun fiets te stappen én hebben daar goed naar gekeken en geluisterd.

Stevig getest in de échte praktijk
Bovendien geldt al vanaf de allereerste loopfietsen en kinderfietsjes van Frog dat elk prototype altijd stevig wordt getest door hun kinderen en al hun vriendjes. Frog Bikes creëert sinds 2013 verder ook fietsjes met een licht maar sterk aluminium frame, en heeft oog voor het aanbrengen van diverse nieuwe details. Op een Frog bike is het bijvoorbeeld gemakkelijk trappen dankzij een uniek slingerontwerp van fietsingenieur Dimitris Katsanis van het Olympische Dream Team Groot-Brittannië.

De zogeheten Q-factor & meer innovatie
Ook hebben de fietsen een lage zogeheten Q-factor; de ruimte tussen de pedalen. Daardoor kunnen kinderen tijdens het fietsen meer rechtstreeks naar beneden duwen, zodat zij automatisch méér van hun energie omzetten in daadwerkelijke beweging. En Frog Bikes blijft innoveren, mede op basis van wetenschappelijk onderzoek van de Brunel University, om uiteindelijk vanuit de moderne fabriek in Zuid-Wales hun loopfietsen en andere kinderfietsen het levenslicht te laten zien: op weg naar het faciliteren van nóg meer kinderplezier.

 

 

 

Frog Bikes op Fietsparadijs.com

Frog Bikes of één van onze vele andere producten voor de fiets of kinderfiets kopen? Vele tevreden klanten van deze webshop gingen u vóór, getuige ook de hoge cijfers bij de onafhankelijke reviews. Fietsparadijs.com biedt een van de grootste assortimenten aan spullen voor (op) de fiets: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietskratten, fietszitjes, fietshelmen, kinderfietshelmen, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires. Een willekeurige greep uit deze laatste categorie: fietsendragers, hondenfietsmanden, kinderfietskarren, fietsacculaders, fietsbinders, bidons, fietsbellen, fietscomputers, montage-onderdelen, klikadapters en overige adapters, fietszadels, fietskussentjes, kratstickers, fietsverlichting, fietsnavigatie, regenhoezen, regenpakken, rugleuningen, stuurkussens, voordragers, voetbescherming en spaakbescherming, voetsteunen, fietswindschermen, zadeldekjes, snelbinders, fietsstandaarden en nog vele andere spullen voor (op) de fiets.

Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten voor fiets en e-bike. Waaronder die van Frog Bikes.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Frog Bikes Loopfiets Tadpole Plus Union Jack
Frog Bikes Loopfiets Tadpole Plus Union Jack
De loopfiets aluminium Frog Tadpole Plus voor 3-4 jaar staat op grote hoogte qua gewicht, stevigheid, rijgedrag, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen en méér. Dit stoere , luxe loopfietsje is vol gebouwd op kwaliteit.

€195,95 €149,95

Informatie
SALE Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Geen twijfel. Deze 'American' luxe loopfiets is een en al kwaliteit. De aluminium Frog Tadpole voor 2-3 jaar staat aan de top qua gewicht, stevigheid, rijkwaliteit, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen + méér.

€160,00 €119,95

Informatie
Pagina 1 van 1