Hiplok

Hiplok heeft zijn basis in Groot-Brittannië en ontwerpt en produceert innovatieve, hoogwaardige fietssloten. Veel van de Hiplok sloten zijn bovendien makkelijk draagbaar.

Fietsen geeft het beste gevoel ter wereld, als je het de eigenaren van Hiplok vraagt. Hun producten passen goed binnen die ervaring, want dat gevoel moet ononderbroken zijn, en daarbij is een goede beveiliging onmisbaar. Dat komt dus tot uiting in hun fietssloten van hoge kwaliteit.

Gepatenteerde riembevestiging
Alle Hiplok-sloten zijn ontworpen en ontwikkeld op het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. Door een klein en toegewijd team van innovatieve fietsliefhebbers. Zij houden zich dagelijks bezig met details, om de beste fietssloten te kunnen vervaardigen. Denk aan de gepatenteerde, verstelbare riembevestiging op hun draagbare kettingsloten. Of aan hun speciale CLIP + RIDE techniek op de Hiphop D-locks. Of aan de ultra reflectie op de SUPERBRIGHT-serie. Immers, alle details dragen wezenlijk bij aan het grote plezier van een fietsrit. Een fietsrit waarbij, ook tijdens de broodnodige pauze, een fijn en zeer veilig slot een must is.

Internationaal erkende veiligheidstests
Daarbij poogt dit merk bij de ontwikkeling van hun sloten de dieven continu een stap vóór te zijn. Hiplok werkt daarbij nauw samen met experts 'in het veld' en met nationale én internationale onafhankelijke organisaties voor beveiliging tegen fietsdiefstal. Daarbij maakt Hiplok gebruik van internationaal erkende veiligheidstests met behulp van de allernieuwste apparatuur.

Draagbare fietssloten
De medeoprichters van Hiplok zijn Ben Smith en John Abrahams, productontwerpers in hart en nieren en tevens wielrenners in hart en nieren. Dat leidde jaren geleden al tot het eerste draagbare fietsslot ter wereld.

 

 

Hiplok sloten

Sloten van Hiplok kopen, kan in deze webshop vol fietsaccessoires waaronder fietssloten. Vele tevreden klanten van deze webshop gingen u vóór, getuige ook de hoge cijfers bij de onafhankelijke reviews. Fietsparadijs.com biedt een van de grootste assortimenten aan spullen voor (op) de fiets: fietstassen, , fietsmanden, fietskratten, fietszitjes, fietshelmen, kinderfietshelmen, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires. Een willekeurige greep uit deze laatste categorie: fietsendragers, hondenfietsmanden, kinderfietskarren, fietsacculaders, fietsbinders, bidons, fietsbellen, fietscomputers, montage-onderdelen, klikadapters en overige adapters, fietszadels, fietskussentjes, kratstickers, fietsverlichting, fietsnavigatie, regenhoezen, regenpakken, rugleuningen, stuurkussens, voordragers, voetbescherming en spaakbescherming, voetsteunen, fietswindschermen, zadeldekjes, snelbinders, fietsstandaarden en nog vele andere spullen voor (op) de fiets.

Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten voor fiets en e-bike. Waaronder de sloten van Hiphop. Zie ook de producten op deze pagina, met veel sterke én makkelijk mee te nemen sloten voor de fiets en e-bike!

 

Lees meer
Filter uw producten
Hiplok Kettingslot Homie Silver Zwart ART-2
De Homie Silver is een robuust kettingslot met een lengte van 120 centimeter. Het slot heeft het ART-2 keurmerk en is geschikt om meerdere fietsen op slot te zetten.
Hiplok SPIN Draagbaar Kettingslot Hi-Vis reflectie
De Hiplok SPIN is een kettingslot dat om de taille gedragen kan worden onderweg op de fiets. Het slot is voorzien van een cijferslot en een beschermhoes met Hi-vis reflectie.
Hiplok Z Lok Combo Security Tie - Turquoise
De Z Lok Combo is een zeer compact, lichtgewicht fietsslot dat altijd makkelijk mee te nemen is. Het slot werkt als een tie-wrap en sluit met een cijferslot.
SALE Hiplok POP Draagbaar Kabelslot Zwart
Hiplok POP Draagbaar Kabelslot Zwart
De Hiplok POP is een kabelslot met een lengte van 130 centimeter en een kabel van 10 millimeter dik. Het slot kan onderweg op de fiets om het middel gedragen worden.

€29,95 €19,95

Informatie
Pagina 1 van 1