Hook'd

De Hook’d is een uitkomst voor iedereen die veel boodschappen doet op de fiets. Het helpt de balans te bewaren, ook met zware, volle boodschappentassen. Lees hier op Fietsparadijs.com meer over dit simpele maar doeltreffende product: de Hook'd.

Hook’d is milieubewust. Omdat het helpt vaker de fiets te pakken, omdat het gemaakt wordt van gerecycled materiaal uit Nederland en omdat het productieproces dusdanig is ingericht dat het de uitstoot van CO2 aanzienlijk vermindert.

Zowel de stickers die op Hook’d geplakt worden, de verpakkingsmaterialen als Hook’d zelf worden allemaal in Nederland geproduceerd. Deze hoeven dus niet met vrachtwagens en schepen de wereld over. Pas wanneer een Hook’d helemaal compleet is, gaat deze de wereld over. Hook'd wil bovendien door lokaal te produceren, lokale bedrijven gezond houden

 

 

Hier de Hook'd kopen

Deze slimme fietsaccessoire kopen? Net als onze andere spullen voor de fiets en e-bike leveren we ook de Hook'd uit voorraad. Kies voor voordelig én de fijne service van een betrouwbare shop voor fietsaccessoires. Een aantrekkelijke combinatie. Zie ook de Fietsparadijs.com reviews! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen u graag van advies voor het kiezen van de meest praktische fietsaccessoires!

 

Lees meer
Filter uw producten

Hook'd Drager voor boodschappentassen Get Hook’d
Uw plastic tas vol boodschappen hangt u voortaan veilig en eenvoudig aan uw fiets met de Hook’d. 100% groen en duurzaam gefabriceerd. Perfect in zijn eenvoud.
Pagina 1 van 1