KLICKfix

KLICKfix is een handig bevestigingssysteem voor fietstassen, fietsmanden en kaarthouders, sinds 1989 ontwikkeld door het Duitse Rixen & Kaul. Inmiddels is dit een zéér bekende naam in de fietswereld, met veel fabrikanten die producten voor dit systeem leveren. Op Fietsparadijs.com vindt u verschillende fietstassen en accessoires die werken met het KLICKfix-systeem.

KLICKfix op Fietstas.com

KLICKfix is er in talloze varianten. De verschillen zitten 'm in bijvoorbeeld: wel of niet speciaal voor e-bike, wel of niet met slot, wel of niet speciaal voor de stuurpen, wel of niet meervoudig toepasbaar. Daarnaast zijn er veel andere onderdelen van KLICKfix: zoals de montagebeugel, stuurbeugel, multiclip, verlenger voor de stuurhouder en vele andere adapters en accessoires tot aan het kleinste niveau van schroeven en nippels.

Denk bij KLICKfix accessoires ook aan bijvoorbeeld een telefoonhouder, zadelhouder, kaarthouder, tablet bag en zoiets als de CamOn!-adapter voor GoPro.

KLICKfix telefoonhouder

Het assortiment van KLICKfix (KF) is derhalve zeer uitgebreid, zoals u ook op deze pagina's kunt zien. De 'gemene deler' van alle mini-onderdelen, adapters en overige accessoires is in elk geval dat ze slimme, onmisbare handigheid bieden voor op de fiets; voor het vervoeren van allerhande zaken. Variërend dus van stuurtas en telefoon tot GoPro, kaarthouder en fietsmand (let u er wel op dat betreffend product voor KF geschikt is). Zie hieronder het riante KLICKfix assortiment inclusief de veel verkochte CC-100 serie en véél meer.

 

Lees meer
Filter uw producten


KLICKfix Rixen & Kaul Hondenmand/Stuurtas Doggy
Vervoer uw hondje in stijl met deze Rixen & Kaul / KLICKfix hondenmand voor aan het stuur! De luxe mand is afwasbaar, gevoerd met kussen en heeft een wind- en regenscherm. De reflectie en handvatten maken het een zeer complete set.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.
KLICKfix Hondenmand Doggy Basket
Met deze hondenmand voor achterop de fiets is uw viervoeter verzekerd van een aangename fietsrit. Met afneembare draadkoepel, comfortabel kussen en overkapping met bescherming tegen zon, wind en regen.

€176,95

Informatie
SALE KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike met slot
KLICKfix Stuurhouder CC-100 E-bike met slot
Deze KLICKfix stuurhouder CC-100 is speciaal bedoeld voor E-bikes met een display. Tevens is deze versie uitgerust met een slot. Met het KLICKfix-systeem kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden bevestigen aan uw stuur.

€49,95 €36,95

Informatie
KLICKfix Kaarthouder Mini Guide incl. adapter
Zoekt u een eenvoudige, no-nonsense kaarthouder voor op de fiets? Dan is de KLICKfix Mini Guide wellicht iets voor u. Gemaakt van plexiglas en eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde adapter.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 + Oversized
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Bij deze adapter zitten 2 standaard stuurklemmen en 2 oversized stuurklemmen. De houder kan permanent blijven zitten.
KLICKfix Stuurpenhouder CC-101
Met deze Cordo stuurpenhouder CC-101 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan de stuurpen van uw fiets. Zo blijft er ruimte over voor bijvoorbeeld een fietscomputer.
KLICKfix Kaarthouder Sunny voor CC-100
De KLICKfix CC-100 stuurhouder is niet alleen handig voor tassen en manden, u kunt er ook kaarthouders mee gebruiken! Bijvoorbeeld deze kaarthouder Sunny, een stevige en lichtgewicht kunststof kaarthouder met waterdichte hoes van 27 x 27 cm.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 Caddy
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 Caddy kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan bijvoorbeeld een rolstoel, vouwfiets, golfcaddy of scooter.
KLICKfix Stuurhouder CC-100 met slot
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Handig en snel vastmaken en weer loskoppelen! De houder kan permanent blijven zitten. Inclusief slot.
KLICKfix Reisenthel Basket Bag Koeltas Zwart
Vervoer uw boodschappen en etenswaren gekoeld in deze zwarte Iso Basket Bag van KLICKfix Reisenthel. De koeltas past in verschillende KLICKfix stuurmanden.
KLICKfix Reisenthel Bikebasket Dots
Deze stoffen stuurmand van KLICKfix Reisenthel is ideaal om boodschappen mee te doen. De bikebasket is eenvoudig te bevestigen met het KLICKfix-systeem. In vrolijke stippenprint.
Pagina 1 van 4