Lastpak

Lastpak is een merk dat een aantal leuke budget fietskratten op de markt brengt. Als u op zoek bent naar een goedkoop fietskrat dan bent u met de kratten van Lastpak aan het juiste adres. De fietskratten van Lastpak zijn voor velen zeker de moeite waard.

Lastpak fietskrat op Fietstas.com


Fietskrat van Lastpak
De zwarte fietskrat van Lastpak is absoluut een aanrader. Deze mooi uitgevoerde fietskrat lijkt erg op de premium fietskrat van Basil, maar is een stuk goedkoper. Als u op zoek bent naar een goedkope fietskrat die aan kwaliteit niet veel onderdoet voor die van de premium merken, dan is de fietskrat van Lastpak een goed idee!

Lastpak fietskratten

Kortom, Lastpak fietskratten zijn een goed én voordelig alternatief. Een krat van Lastpak: bekijk het aanbod op Fietsparadijs.com. De exacte kenmerken van elk slot staan gedetailleerd beschreven bij het product. Kies voor goedkoper én een fijne service van een betrouwbare shop voor fietsaccessoires. Snel in huis, voor een lage prijs, met zorgvuldige verpakking en verzending: wij zorgen er (graag) voor!

 

Lees meer
Filter uw producten
Lastpak Fietskrat Kunststof Zwart M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur zwart heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Lastpak Fietskrat Zwart Groot
Zoekt u een mooi, ruim fietskrat? Dan is dit fietskrat van Lastpak een echte aanrader. Met een inhoud van 46 liter biedt dit krat voldoende ruimte voor uw spullen. Gemaakt van stevig kunststof.
Lastpak Fietskrat Kunststof Wit M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur wit heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Lastpak Fietskrat Kunststof Oudroze M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur roze heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Lastpak Fietskrat Kunststof Grijs M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur grijs heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Pagina 1 van 1