Melon

Melon helmen van MELON helmets. Ze zijn bekroond met meerdere awards en dat is te merken. Deze fietshelmen zijn veilig, sterk en tegelijkertijd vederlicht. Dat kwaliteit en trends samengaan wordt met deze helmen wel bewezen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende hippe designs. 

Vanaf dag één is het de wens van Melon om design te combineren met functionaliteit. Voor in een stedelijke omgeving en op andere plekken met druk verkeer. Voor fietsers van alle leeftijden. Maar ook voor skateboarders en skaters. De helmen van Melon zijn ontworpen voor uiteenlopende persoonlijkheden. De artistieke ontwerpen van Melon variëren van gek en cool tot rustig en functioneel.

Veiligheid en comfort
De helmen van Melon zien er niet alleen hip uit, ze zijn ook voorzien van uitstekende ventilatie. Daarnaast hebben zij uitneembare, wasbare pads. Deze pads voelen zacht aan, wat bijdraagt aan het draagcomfort. De helm kan op verschillende manieren worden versteld, waardoor de helmen perfect individueel zijn af te stellen.  

Fietshelmvizier
De helmen van Melon zijn te complementeren met de zogenomende 'Vista Visor UV400'. Dit is een  zonneklep die aan de helm vast kan worden gemaakt en die beschermt tegen UV-stralen.

Melon fietshelmen

Een fietshelm of kinderfietshelm kopen zoals van het merk Melon? Bekijk ons grote aanbod! Met alle maten, voor de fiets, e-bike, speed pedelec en kinderfiets. Onze fietshelmen bieden uiterste bescherming en dragen zeer comfortabel. Daarbij gaat het over aspecten zoals ventilatie, verstelbaarheid en zachte padding binnenin. Ze zijn van de hoogste veiligheidskeurmerken: daar waar het met een helm in wezen om draait. Met veel aandacht voor het juiste materiaal, reflectie en soms zelfs verlichting. En ze zijn, voor zowel volwassenen als natuurlijk zeker ook kinderen, verkrijgbaar voor elke smaak. Laat u verrassen door ons aanbod! Van merken als Melon, ABUS, AGU, Bobike, Mirage, Giro, KED, Kiddimoto, CoConuts, Polisports, ONE Bikeparts, Alpina en Urban Iki.

Lees meer
Filter uw producten
SALE Melon Kinderhelm Camouflage Pink XXS-S
Melon Kinderhelm Camouflage Pink XXS-S
Een sterke en lichte fietshelm van het merk Melon, in camouflage paars en roze. Deze helm is individueel in te stellen en zit daardoor als gegoten. Met reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.

€69,95 €64,95

Informatie
Melon Kinderhelm Urban Active Bumblebee XXS-S
Deze kinderfietshelm van Melon is individueel in te stellen en zit daardoor als gegoten. Het is een sterke en toch erg lichte helm. Voorzien van fraaie print, reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.
Melon Kinderhelm Rose Garden M-L
Een sterke en lichte fietshelm van het merk Melon, met romantische bloemenprint. Deze helm is individueel in te stellen en zit daardoor als gegoten. Met reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.
SALE Melon Helm Vizier Vista Visor UV400 Sweet Pink
Melon Helm Vizier Vista Visor UV400 Sweet Pink
Met deze Vista Visor maakt u een Melon Urban Active kinderfietshelm helemaal compleet! Deze zonneklep bevestigt u aan de helm en biedt bescherming tegen UV-stralen. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

€19,95 €16,95

Informatie
SALE Melon Kinderhelm Real Melon Groen XXS-S
Melon Kinderhelm Real Melon Groen XXS-S
Deze kinderfietshelm van Melon is individueel in te stellen en zit daardoor als gegoten. Het is een sterke en toch erg lichte helm. Voorzien van watermeloenprint, reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.

€69,95 €64,95

Informatie
SALE Melon Kinderhelm Dubble Orange Blue XXS-S
Melon Kinderhelm Dubble Orange Blue XXS-S
Een stoere blauwe helm met oranje strepen. Deze sterke en vederlichte fietshelm is bedoeld voor de allerkleinsten. De helmen van het merk Melon zijn individueel in te stellen en zitten als gegoten. Met reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.

€69,95 €64,95

Informatie
Melon Helm Vizier Vista Visor UV400 Pure Red
De Melon Urban Active kinderfietshelmen maakt u helemaal compleet met de Vista Visor. Deze zonneklep bevestigt u aan de helm en biedt bescherming tegen UV-stralen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
SALE Melon Kinderhelm Camouflage Pink XL-XXL
Melon Kinderhelm Camouflage Pink XL-XXL
Deze kinderfietshelm van Melon is individueel in te stellen en zit daardoor als gegoten. Het is een sterke en toch erg lichte helm, uitgevoerd in camouflage roze. Voorzien van reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.

€69,95 €64,95

Informatie
SALE Melon Kinderhelm Urban Active Bumblebee XL-XXL
Melon Kinderhelm Urban Active Bumblebee XL-XXL
Deze kinderfietshelm van Melon is individueel in te stellen en zit daardoor als gegoten. Het is een sterke en toch erg lichte helm met solide draagcomfort. Voorzien van reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.

€69,95 €54,95

Informatie
SALE Melon Kinderhelm Closed Eyes Matt XXS-S Zwart
Melon Kinderhelm Closed Eyes Matt XXS-S Zwart
Een stoere kinderhelm, uitgevoerd in mat zwart. Deze sterke en vederlichte fietshelm is bedoeld voor de allerkleinsten. De helmen van het merk Melon zijn individueel in te stellen en zitten als gegoten. Met reflectie, uitneembare pads en optimale ventila

€69,95 €64,95

Informatie
SALE Melon Kinderhelm Decent Dubble Black XXS-S
Melon Kinderhelm Decent Dubble Black XXS-S
Een stoere, mat zwarte helm met grijze strepen. Deze sterke en vederlichte fietshelm is bedoeld voor de allerkleinsten. De helmen van het merk Melon zijn individueel in te stellen en zitten als gegoten. Met reflectie, uitneembare pads en optimale ventilat

€69,95 €64,95

Informatie
SALE Melon Kinderhelm Dotty Blue XXS-S
Melon Kinderhelm Dotty Blue XXS-S
Een lieve blauwe helm met witte stippen. Deze sterke en vederlichte fietshelm is bedoeld voor de allerkleinsten. De helmen van het merk Melon zijn individueel in te stellen en zitten als gegoten. Met reflectie, uitneembare pads en optimale ventilatie.

€69,95 €64,95

Informatie
Pagina 1 van 2