ONE Bikeparts

Het merk ONE Bikeparts ontwikkelt en produceert fietshelmen en andere accessoires voor de fiets, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. ONE Bikeparts biedt naast fietsonderdelen ook kleding en tevens accessoires voor paardrijden. Een typerend kenmerk van ONE accessoires is dat ze makkelijk te gebruiken, monteren en/of - zoals bij fietshelmen - te bevestigen en dragen zijn.

Alle producten van het fietsaccessoire-merk ONE worden ontworpen, ontwikkeld en getest in de bergen van Beskydy, in Kopřivnice, Tsjechië. De onderneming werkt nauw samen met de developers van de fietsmerken Superior en Rockmachine.

ONE Bikeparts fietshelmen

Een fietshelm of kinderfietshelm kopen zoals van het merk ONE Bikeparts? Bekijk ons grote aanbod! Met alle maten, voor de fiets, e-bike, speed pedelec en kinderfiets. Onze fietshelmen bieden uiterste bescherming en dragen zeer comfortabel. Daarbij gaat het over aspecten zoals ventilatie, verstelbaarheid en zachte padding binnenin. Ze zijn van de hoogste veiligheidskeurmerken: daar waar het met een helm in wezen om draait. Met veel aandacht voor het juiste materiaal, reflectie en soms zelfs verlichting. En ze zijn, voor zowel volwassenen als natuurlijk zeker ook kinderen, verkrijgbaar voor elke smaak. Laat u verrassen door ons aanbod! Van merken als Melon, ABUS, AGU, Bobike, Mirage, Giro, KED, Kiddimoto, CoConuts, Polisports, ONE Bikeparts, Alpina en Urban Iki.

 

Lees meer
Filter uw productenONE Bikeparts Kinderhelm Racer Blue XS/S
Een turquoise fietshelm in maat XS/S (48-52 cm). Deze helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Pink XS/S
Een schattige, roze meisjes fietshelm in maat XS/S (48-52 cm). Deze roze helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Pink S/M
Een schattige, roze meisjes fietshelm in maat S/M (52-56 cm). Deze roze helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Green S/M
Een fluoriserend geel/groene fietshelm in maat S/M (52-56 cm). Deze mooie helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Blue S/M
Een turquoise fietshelm in maat S/M (52-56 cm). Deze mooie helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Green XS/S
Een fluoriserend geel/groene fietshelm in maat XS/S (48-52 cm). Deze helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Red S/M
Een rode fietshelm in maat S/M (52-56 cm). Deze mooie helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
Pagina 1 van 1