ONE Bikeparts

Het merk ONE Bikeparts ontwikkelt en produceert fietshelmen en andere accessoires voor de fiets, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. ONE Bikeparts biedt naast fietsonderdelen ook kleding en tevens accessoires voor paardrijden. Een typerend kenmerk van ONE accessoires is dat ze makkelijk te gebruiken, monteren en/of - zoals bij fietshelmen - te bevestigen en dragen zijn.

Alle producten van het fietsaccessoire-merk ONE worden ontworpen, ontwikkeld en getest in de bergen van Beskydy, in Kopřivnice, Tsjechië. De onderneming werkt nauw samen met de developers van de fietsmerken Superior en Rockmachine.

ONE Bikeparts fietshelmen

Een fietshelm of kinderfietshelm kopen zoals van het merk ONE Bikeparts? Bekijk ons grote aanbod! Met alle maten, voor de fiets, e-bike, speed pedelec en kinderfiets. Onze fietshelmen bieden uiterste bescherming en dragen zeer comfortabel. Daarbij gaat het over aspecten zoals ventilatie, verstelbaarheid en zachte padding binnenin. Ze zijn van de hoogste veiligheidskeurmerken: daar waar het met een helm in wezen om draait. Met veel aandacht voor het juiste materiaal, reflectie en soms zelfs verlichting. En ze zijn, voor zowel volwassenen als natuurlijk zeker ook kinderen, verkrijgbaar voor elke smaak. Laat u verrassen door ons aanbod! Van merken als Melon, ABUS, AGU, Bobike, Mirage, Giro, KED, Kiddimoto, CoConuts, Polisports, ONE Bikeparts, Alpina en Urban Iki.

 

Lees meer
Filter uw productenONE Bikeparts Kinderhelm Racer Blue XS/S
Een turquoise fietshelm in maat XS/S (48-52 cm). Deze helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Pink XS/S
Een schattige, roze meisjes fietshelm in maat XS/S (48-52 cm). Deze roze helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Blue S/M
Een turquoise fietshelm in maat S/M (52-56 cm). Deze mooie helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Fietspomp M.PUMP 50
Een krachtige minipomp voor op de fiets die maximaal presteert. De M.PUMP 50 heeft – hoe compact ook – alles wat van belang is om je banden snel weer op de juiste spanning te brengen. Geschikt voor Presta en Schrader ventielen. Inclusief meter.
ONE Bikeparts Fietslicht R.LIGHT 70
Achterlicht, fraai minimalistisch vormgegeven met aluminium constructie, lichtsterkte 70 lumen, 3 vaste standen plus knipperstand gekoppeld aan een bewegingssensor, USB-oplaadbaar, bevestiging met siliconen band, inclusief USB-snoertje en adaptertjes.
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Green S/M
Een fluoriserend geel/groene fietshelm in maat S/M (52-56 cm). Deze mooie helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Green XS/S
Een fluoriserend geel/groene fietshelm in maat XS/S (48-52 cm). Deze helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Bidonhouder B.CAGE 40
Een bidonhouder om nog jarenlang van op aan te kunnen. De B.CAGE 40 is onbreekbaar doch flexibel, houdt de bidons krasvrij en is qua design enerzijds simpel en mooi, anderzijds uitermate functioneel.
ONE Bikeparts Kinderhelm Racer Red S/M
Een rode fietshelm in maat S/M (52-56 cm). Deze mooie helm is veilig, draagt comfortabel en is met de binnenring nauwkeurig op het kinderhoofd af te stellen. Ook heel betaalbaar!
ONE Bikeparts Fietslicht F.LIGHT 30
USB-oplaadbaar, een ferme lamp met 90 lumen aan lichtsterkte, elegant vormgegeven, met een sterke aluminium behuizing en flexibel draaibaar op meerdere standen: zie hier het F.LIGHT 30 voorlicht.
ONE Bikeparts Biketool R.TOOL 10
Bij fietsaccessoires en andere producten lees je wel eens over een ‘must’. Nou, dit ís er zo één: de (zeer solide) allround multitool R.TOOL 10. Een biketool met 7 HEX maten, 1 kruiskop, 1 ster - en 1 platte schroevendraaier. Past perfect in je handpalm.
Pagina 1 van 1