PexKids

PexKids richt zich op fietsaccessoires voor kinderen. In het assortiment vindt u onder andere loopfietsen in verschillende kleuren en bijpassende toeters en bellen. De producten zien er leuk en aantrekkelijk uit maar ook de veiligheid wordt niet vergeten. Bovendien zijn de fietsaccessoires gunstig geprijsd. Op Fietsparadijs.com vindt u van dit stoere merk hippe, fraai gekleurde loopfietsjes.

PexKids fietsen zijn in hoogte verstelbaar, zodat uw kleintje zo lang mogelijk van zijn of haar fietsje kan genieten. Bovendien zijn de loopfietsjes van PexKids TUV en EN71 goedgekeurd, wat betekent dat de fietsjes voldoen aan de gestelde Europese veiligheidsnormen. 

PexKids loopfietsen

Een PexKids loopfietsje of één van onze vele andere producten voor de fiets of kinderfiets kopen? Vele tevreden klanten van deze webshop gingen u vóór, getuige ook de hoge cijfers bij de onafhankelijke reviews. Fietsparadijs.com biedt een van de grootste assortimenten aan spullen voor (op) de fiets: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietskratten, fietszitjes, fietshelmen, kinderfietshelmen, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires. Een willekeurige greep uit deze laatste categorie: fietsendragers, hondenfietsmanden, kinderfietskarren, fietsacculaders, fietsbinders, bidons, fietsbellen, fietscomputers, montage-onderdelen, klikadapters en overige adapters, fietszadels, fietskussentjes, kratstickers, fietsverlichting, fietsnavigatie, regenhoezen, regenpakken, rugleuningen, stuurkussens, voordragers, voetbescherming en spaakbescherming, voetsteunen, fietswindschermen, zadeldekjes, snelbinders, fietsstandaarden en nog vele andere spullen voor (op) de fiets.

Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten voor fiets en e-bike. Waaronder die van PexKids.

 

Lees meer
Filter uw producten


PexKids Loopfiets Scooter Tri-bike 6" Blauw
Een loopfietsje voor de allerkleinsten! Deze blauwe tri-bike van scooter is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Met stalen frame, soft grip stuur en stootdoppen.
Pagina 1 van 1