PexKids

PexKids richt zich op fietsaccessoires voor kinderen. In het assortiment vindt u onder andere loopfietsen in verschillende kleuren en bijpassende toeters en bellen. De producten zien er leuk en aantrekkelijk uit maar ook de veiligheid wordt niet vergeten. Bovendien zijn de fietsaccessoires gunstig geprijsd. 

Op Fietsparadijs vindt u van dit stoere merk enkele hippe, fraai gekleurde loopfietsjes. Deze zijn in hoogte verstelbaar, zodat uw kleintje zo lang mogelijk van zijn of haar fietsje kan genieten. Bovendien zijn de loopfietsjes van PexKids TUV en EN71 goedgekeurd, wat betekent dat de fietsjes voldoen aan de gestelde Europese veiligheidsnormen. 

Lees meer
Filter uw productenPexKids fietshandvat Broemmm met motorgeluid
Dit is nou zo'n ding dat uw zoon (of stoere dochter) een leven lang niet meer vergeet. Zo'n relatief simpel product met zóveel impact. Al op jonge leeftijd wegscheuren op de motor? Die werkelijkheid komt met dit fietshandvat wel héél dichtbij...
PexKids Loopfiets Scooter Tri-bike 6" Wit
Een loopfietsje voor de allerkleinsten! Deze witte tri-bike van scooter is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Met stalen frame, soft grip stuur en stootdoppen.
PexKids Loopfiets Scooter Tri-bike 6" Roze
Een loopfietsje voor de allerkleinsten! Deze roze tri-bike van scooter is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Met stalen frame, soft grip stuur en stootdoppen.
PexKids Loopfiets Scooter Tri-bike 6" Blauw
Een loopfietsje voor de allerkleinsten! Deze blauwe tri-bike van scooter is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Met stalen frame, soft grip stuur en stootdoppen.
PexKids toeter Brandweersirene met blauw licht
Een luide toon, blauwe lichten... Uw zoontje of dochtertje gaat hiermee als de brandweer! En de luide sirene voor op de kinderfiets is nog veilig ook, want met de Taaa-Tuut wordt uw kind gehoord én gezien. Kan niet missen!
Pagina 1 van 1