Racktime

De producten van Racktime zijn innovatief, veerkrachtig, duurzaam, comfortabel en licht. Om dit te kunnen garanderen produceren zij alle producten zelf en testen zij het materiaal én het eindproduct in hun eigen testcentrum in Duitsland.

Ontwerp voor dagelijks gebruik
Bij Racktime weten zij dat uw fiets van alles te verduren krijgt en daarom wordt uw product op meerdere factoren getest. Alle racks, tassen, manden en accessoires zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Een flinke regenbui, felle zon, hobbelende weggetjes, grindpaden, uitlaatgassen etc. Wat u ook van plan bent, Racktime-producten zijn overal tegen bestand. Daarnaast zijn de producten robuust, duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Snapit-adapter
Racktime maakt gebruik van de Snapit-adapter. Dit is een stevig, veilig en simpel systeem waarmee alle producten van Racktime eenvoudig te bevestigen zijn. Uw fietsmand of fietstas zet u er met het grootste gemak op en af. In het assortiment van Fietsparadijs.com vindt u verschillende producten van Racktime, zoals de fraai vormgegeven enkele en dubbele fietstassen, maar ook de Snapit-adapter. En wat dacht u van de stalen fietsmand? Of gaat u voor een mand die u tevens kunt gebruiken als boodschappen tas? Gemak dient de mens!

 

Lees meer
Filter uw productenRacktime Snap-it adapter
Voor elke fietskrat, fietstas of fietsmand die voorbereid is op het slimme Snap-it systeem van Racktime: dit is de adapter die het mogelijk maakt. Hiermee zet u de krat, tas of mand stabiel op de achterdrager. Maar hij is er ook met één klik weer van af!
Racktime Secure-it Snap-it slot
Het Secure-it slot maakt uw Snapit-adapter afsluitbaar. Snap-it is het praktische één-kliksysteem van Racktime voor fietstassen, fietsmanden en fietskratten die hiervoor geprepareerd zijn. Het slotje vervolmaakt de functies van deze adapter.
Racktime Fietskrat Woodpacker Naturel
Een fraaie houten fietskrat van Racktime met een inhoud van 25 liter: de Woodpacker. Geschikt voor Racktime bagagedragers, inclusief voorgemonteerde Snap-it adapter.
Racktime Baskit Breeze - aluminium en bamboe - zwart
Een grootmazige aluminium fietsmand met bodem van bamboe. Klinkt dat aantrekkelijk? Voor de liefhebber van natuur, fietsen en buiten zijn, is deze Baskit Breeze een bijzonder product. Licht en luchtig, met rubberen handgreep. Speciaal voor Snap-it.
Racktime Enkele fietstas Mare 17,5L Black/Stone Grey
U ziet 'm al chique op de foto staan. Deze schoudertas c.q. enkele fietstas van het sterke, Duitse merk Racktime. Zijn profielschets: hoge kwaliteit, degelijke afwerking, meerdere typen vakken, zéér simpele riemen, reflectie en doordacht haaksysteem.
Racktime Baskit Trunk Fietsmand 12L zwart
Deze stoere, stalen fietsmand voor achterop de fiets is ideaal voor het meenemen van uw spullen. De Baskit Trunk is te gebruiken op Racktime dragers met Snap-It bevestiging.
Racktime Dubbele fietstas Vida 24,5L Black / Stone Grey
Stijl is een breed begrip. Racktime heeft het in elk geval begrepen, met deze dubbele fietstas Vida. Met aluminium haken, het één-handeling-Snap-it-systeem, binnenvakje met rits, reflectie en onder andere een modieuze sluiting.
Racktime Bagagedragertas Talis zwart/grijs
De Talis is een bagagedragertas van het merk Racktime. De tas is met de Snap It-adapter makkelijk te bevestigen op een Racktime bagagedrager. Met reflectie, regenhoes en afneembare schouderband.
Racktime Fietsmand Agnetha 15L Sweet Candy
Een fietsmand / fietstas met sjeu! U verzint voortaan vanzelf wel een reden om boodschappen te doen. Zodat u deze geronde, fleurige Racktime weer gebruiken mag: vederlicht, met vaste regenhoes, binnenzakje en met één klik op en van de fiets.
Racktime Fietsmand Agnetha 15L Midnight Flowers
Een leuke fietsmand / fietstas in blauw met een bloemenprint! Deze Racktime bagagedragertas is vederlicht, met een vaste regenhoes en binnenzakje. Met voorgemonteerde Snap-it adapter.
Racktime Bagagedrager Zadelpen Clip-It zwart
Deze zwarte Racktime bagagedrager van aluminium bevestigt u gemakkelijk achterop, aan de zadelpen van uw fiets.
Racktime Bagagedragertas Talis Plus zwart/grijs
De Talis Plus is een bagagedragertas van Racktime. De tas is met de Snap It-adapter makkelijk te bevestigen op een Racktime bagagedrager. Met reflectie, regenhoes, afneembare schouderband en veel extra opbergruimte.
Pagina 1 van 3