Rebel Kidz

Rebel Kidz is een van de nieuwste merken loopfietsen en kinderfietsjes. Het merk presenteert een fietscollectie voor jongens en meisjes tussen de 2 en 5 jaar.

Rebel Kidz fabriceert high-end fietsen en fietsjes voor deze jonge doelgroep. De term 'cool' is op het uiterlijk van deze tweewielers zeker van toepassing. Cool en stijlvol zijn de kenmerken die het merk Rebel Kidz gebruikt om verschil te maken in de markt.

Loopfietsen dragen voor een belangrijk deel bij aan de ontwikkeling van de motoriek en het evenwichtsgevoel van kinderen. Loopfietsjes dragen op die manier ook bij aan het zelfvertrouwen van de jongste meisjes en jongens. De eerste meters maken op een fiets zónder pedaal, leidt op een soepele en geleidelijke manier naar de eerste meters op een echte kinderfiets, zonder dat dan zijwieltjes nodig zijn. Het behouden van balans op de fiets is dan immers al getraind.

Rebel Kidz maakt onder andere de Classic Runner en de Wood Basic, Air en Mini. Behalve van hout, maakt deze brand ook fietsjes van staal (de Steel-serie). Rebel Kidz is gevestigd in Duitsland.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Deze stoere loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 2-4 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.

€99,95 €89,95

Informatie
Pagina 1 van 1