Shimano

Shimano is een Japanse kwaliteitsproducent van onder andere fietsaccessoires. Shimano kent u waarschijnlijk vooral van de versnellingssystemen op fietsen. Op de meeste fietsen van de bekende merken zijn wel één of meer Shimano-onderdelen aanwezig.

Shimano maakt voor e-bikes goede e-bike motoren en accupacks. De Li-ion fietsaccus van dit merk zijn van hoge kwaliteit. Zowel een fietsaccu als een oplader voor de fietsaccu van deze onderneming uit Japan zijn te koop op deze site.

Shimano e-bike laders en e-bike accu's

Laders en accu's van Shimano zijn voor een lage prijs te koop op Fietsparadijs.com. De verzending van uw bestelling laten wij verzorgen via DHL en PostNL. Behalve Shimano fietsopladers en accu's hebben wij ook vele andere merken opladers en batterijen voor de e-bike. In onze bovengenoemde overzichten staan batterijen en acculaders voor vele merken elektrische fietsen. Of kijk bij de onderstaande, in deze shop goedkoop verkrijgbare Shimano producten.

 

Lees meer
Filter uw producten
Shimano STEPS BT-E6000 - 36V accu 418Wh (11,6Ah)
Originele Shimano STEPS fietsaccu voor de 36V elektrische fietsen met een Shimano motorsysteem en een plaatsing van de accu bij de bagagedrager. Dit is een 36 volt e-bike accu met 418 Watt-uur capaciteit.

€559,95

Informatie
Shimano Steps MH Cover beschermhoes e-bike display
Transparante beschermhoes voor displays van Shimano Steps SC-E6010 e-bikes. De hoes beschermt uw display tegen water en beschadigingen, en het display kan gewoon bediend worden.
Shimano STEPS acculader EC-E6000
Shimano fiets acculader voor Shimano STEPS accu's. Deze fietslader is specifiek bedoeld voor het laden van accu's voor de Shimano STEPS fietsen.

€149,95

Informatie
Shimano adapter voor bagagedrager accu
Shimano SM-BTE60 adapter voor bagagedrager accu. Met deze adapter kunt u met de Shimano EC-E6000 acculader uw Shimano bagagedrager accu opladen.
Pagina 1 van 1