Simson

Simson - van het reparatiedoosje voor fietsbanden. Iconisch, in de kleuren rood en zwart. Iedereen kent het Simson bandenreparatiedoosje. Simson bestaat sinds 1881 en heeft tegenwoordig een breed aanbod aan producten voor fietsonderhoud in huis.

Bijna ieder gezin in Nederland heeft wel een Simson bandenplakdoosje in de garage liggen, maar het markante merk heeft sinds 2007 nog een beduidend groter aanbod. Wat alweer bijna 140 jaar geleden begon met kleefstoffen en solutie, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met veel, kwalitatief uitstekende fietsonderdelen.

Simson bandenplaksetje kopen

Een bandenplakdoosje van Simson is hier te koop. Fietsparadijs.com heeft naast Simson ook een arsenaal aan andere (onderhouds)producten en vervangende producten voor fiets en e-bike. Denk aan sprays, contactspray, elektrobeschermers, binnenbanden, reparatiedoos, kettingreinigers, enzovoort. Veel van deze artikelen zijn te vinden in onze categorie Overige fietsaccessoires.

Zie ook ons verdere aanbod aan leuke, handige en veilige spullen voor (op) de fiets: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietskratten, fietszitjes, fietshelmen, kinderfietshelmen, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires.

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Simson Snelbindernet Zwart
Een elastisch zwart SPIN-netje van het merk Simson. Ideaal om van alles mee vast te zetten en te vervoeren op de bagagedrager van uw fiets. De montagehaakjes zijn makkelijk in gebruik.
Simson Reparatiedoos Normaal
Het bekende reparatiedoosje van Simson voor het repareren van een fietsband, zowel thuis als onderweg. Met o.a. schuurpapier, bandplakkers en bandenlichters. Goed voor 12 plakbeurten.
SALE Simson Slotspray 100 ml
Simson Slotspray 100 ml
Fietsparadijs.com adviseert om uw slot goed te onderhouden. Met de slotspray van Simson heeft u jaren langer plezier van uw kettingslot, beugelslot of kabelslot!

€9,95 €8,95

Informatie
Pagina 1 van 1