Simson

Het iconische rood-zwarte Simson bandenreparatiedoosje. Wie kent het niet? Simson is opgericht in 1881 en heeft anno nu een breed assortiment aan producten voor fietsonderhoud in huis. Bijna ieder gezin in Nederland heeft wel een Simson bandenplaksetje in de garage liggen, maar het markante merk heeft sinds 2007 nog een beduidend groter aanbod. Wat alweer bijna 140 jaar geleden begon met kleefstoffen en solutie, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met veel, kwalitatief uitstekende fietsonderdelen.Lees meer
Filter uw producten


Simson Snelbindernet Zwart
Een elastisch zwart SPIN-netje van het merk Simson. Ideaal om van alles mee vast te zetten en te vervoeren op de bagagedrager van uw fiets. De montagehaakjes zijn makkelijk in gebruik.
SALE Simson Slotspray 100 ml
Simson Slotspray 100 ml
Fietsparadijs.com adviseert om uw slot goed te onderhouden. Met de slotspray van Simson heeft u jaren langer plezier van uw kettingslot, beugelslot of kabelslot!

€9,95 €8,95

Informatie
Simson Reparatiedoos Normaal
Het bekende reparatiedoosje van Simson voor het repareren van een fietsband, zowel thuis als onderweg. Met o.a. schuurpapier, bandplakkers en bandenlichters. Goed voor 12 plakbeurten.
Pagina 1 van 1