Snell

Snell producten bestaan onder meer uit accessoires voor fietsaccu's. Denk aan hoezen voor fietsaccu's. Dat zijn flexibele accuhoezen die de accu van een elektrische fiets degelijk beschermen; tegen kou, regen en overige weersomstandigheden tijdens het e-biken.

Snell producten zijn verkrijgbaar in deze webshop. Ook e-bike laders en - accu's kunt u kopen op Fietsparadijs.com. Van en voor diverse merken.

Snell producten

De verzending van uw bestelling laten wij verzorgen via DHL en PostNL. Behalve Snell accessoires voor de fietsaccu hebben wij ook vele andere merken opladers en batterijen voor de e-bike. Een uitgebreid overzicht is te vinden bij onze fietsaccu's en opladers voor de fietsaccu. Daar staan batterijen en acculaders voor vele merken elektrische fietsen. Of kijk bij de onderstaande Snell accuhoezen.

 

Lees meer
Filter uw producten

Snell accu cover drager-accu zwart
Snell accu cover voor drageraccu in de kleur zwart. Dit is een neopreen accuhoes, geschikt voor Bosch, Shimano, Yamaha en Bafang. De accuhoes dient ter bescherming van de accu tegen kou, schokken en beschadigingen, vuil en steenslag.
Snell accu cover frame-accu zwart
Snell accu cover voor frame-accu in de kleur zwart. Dit is een neopreen accuhoes, geschikt voor Bosch, Shimano, Yamaha en Bafang. De accuhoes dient ter bescherming van de accu tegen kou, schokken en beschadigingen, vuil en steenslag.
Pagina 1 van 1